בסך הכל תמונה טבעית של אשה שעושה קניות בסופרמרקט. מציעה לקבל את דעתה של חונה על התמונה הזו וגם על זו שלך. חונה -------------- השמיעי קול!! מוסיפה לכם עוד תמונה לאוסף הפורנוגרפי השרוי במחלוקת.
למרות התחזיות והתקשורת הגשם לא הגיע. כמוני אנשים המאמינים עדין לרדיו ולטלביזיה יצאו מצוידים במטריות אך השמש צחקה מאיתנו. למרות שנשארו עדין סימני גשם מהלילה (שלוליות) וכן גובה המים בשלולית המרכזית בפארק (האגם) עלה לא זכינו אפילו לטיפה בודדת. אך אל פחד אפילו הכלבים האמינו לתחזית, עובדה הם לא הוליכו את הבעלים/ות לטיול. מצטער יוד סיפורי טיולים רטובים ידחו לפעם אחרת
הולכים ביחד. ואם ככה, כולם הולכים, גם אני יוצאת להליכה כעת. אויר נעים, צח ונקי. צריכים להגיד שלום ולהתראות למרבדי הכלניות והרקפות. או טו טו מסתיימת הפריחה שלהם.
מישו .......ששששש סוד ... שותה יין עם פזי ...כבר מהבוקר .. ראיתי אותו עם עוד משהי .. מה יש? אתם רוצים לעשות שמח? בואו נשתה גם לחיים!!!!!
חה חה חה זה במקום קפה שאף אחד לא מציע...אבל עוד כמה ימים אנחנו יחד .. בוקר טוב לכולם ...פזי אתה מוזמן לכאן עם כמה שירים יפים ..בבקשה ... בדיחות בלי יין ומוזיקה לא הולך
וכמובן ג'וד ולאה וסליחה למי שלא הזכרתי..... יום שבת יום חופש יום נפלא אמנם בחוץ גשום אך טיפות הגשם המרצדות מחממות לי את הלב אמנם ישנם כאלה שבוכים עם הגשם כי להם הגשם הוא אוייב אך ישנם רבים הבוכים משמחה כשיורד הגשם כנראה- כמו בחיים- אי אפשר לרָצוֹת את כולם מאחלת לכולנו שבת נפלאה מלאה אור ושמחה
ראשית ברכות לבימבו שחזרה והפציעה מבעד לעננים ולקרני השמש גם יחד. לאה שלום, אני מבינה שהתחלת "להרביץ" אותה בזוגות....יש לזה ערך מוסף, כי הדברים נקבעים יותר חזק בתודעה!!!!!!!!!!! גם אני עשיתי סיבוב בחיק הטבע הקרוב לבית והתענגתי על האויר הצלול והצבעים הנפלאים . הלכתי בין הטיפות והתמסרתי לתחושות הנפלאות.
ובוקר טוב, יפה שאחרי הטיול הצטרפת אלינו, לא כל יום יוצא לי להצטרף לפורום בבוקר, ואשר להדפסות בזוגות זאת לא אשמתי, אני חושבת זה השהו במחשב, ט. ל. ח. מאחלת יום טוב בידידות
והעברתי אותו לרשותי...!!!! לא בטוחה שלאופי הזה פיללת כשכתבת "אנשים עם אופי????????????" אבל זה מה יש ....!!!!! שולחת לך בתמורה זר פרחים מהבלוג של מחרוזת פנינים:
נראה לי שטעית בכתובת הזר הזה לא שייך לי . אשמח אם תכנסי לבלוג האמתי שלי .סימן היכר שלו:התמונה הראשונה הזו. במקרה קשורה לנושא פורנוגרפיה עניין של גיאוגרפיה.
נראה לי שהבנתי את הטעות שלי. התייחסתי לבלוגים המועדפים עליך כאל שלך.... עשיתי מיש-מש. לא נורא ועמך הסליחה. העיקר הכוונה. אנסה להביא עכשיו משהו מתוך היצירות שלך. מצאתי משהו שמתקשר לענין של גאוגרפיה. אגב,המשפט:" פורנוגרפיה היא ענין של גאוגרפיה" לקוח מן הסרט "בית התה של ירח אוגוסט".