בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

אמנם מעונן אך גשם אין (לפחות כרגע) שתהיה לכם שבת טובה

דני בוקר טוב

אנחנו בין משקימי קום, אני מבינה שאתה עושה את טיול הבוקר שלך, ואנחנו לבריכה. יום טוב לך, בידידות

שבת שלום ובוקר אור לכולם. דני, אני

מחכה לך שתחזור. מזמן לא כתבת לנו רשמיך על טיול רטוב. אולי נזכה היום.

יהודית בוקר טוב ושבת שלום

היום יש לנו עדיין קצת גשם אבל מחר שוב תזרח לנו השמש, שאני כל כך אוהבת, שמש של חורף, היא נעימה, במיוחד לטיולים של הבוקר. יש מצגת יפה אצל פזי על פרחי אביב, מרהיבה, מלווה במוזיקה , כדי לראות. בידידות

בוקר אור גם לך לאה'לה. אצלנו אין אף

טיפה של גשם. בקשר למקום של פזי: המקום לא אוהב אותי. אני נכנסת פעם, מצליחה ובפעם השניה שוב לא מצליחה. הרמתי ידיים. חבל, נחמד שם ועליז.

יהודית

יהודית כולם אוהבים אותך, את המומחית במחשבים, את בודאי יודעת לפתור את הבעיה, אולי זה משהו במחשב, כי אצלי אין לי בעיות עם הכניסה, חבל. את יכולה להרים ידיים על המחשב וללמד אותו מי את!!!!!!!חה חה חה בידידות ויום טוב

לאה'לה מכירה את האימרה שהסנדלר

הולך יחף? כל המחשבים עומדים בפני דום ורק שלי "מצפצף". לא נורא. מידי פעם אני מנסה שוב ושוב עד שאצליח.

boaz31

New member
לפטר את הנהג ואת הגנן !"

במהלך מריבה לוהטת על כסף וחסכון, הבעל אמר: "לו למדת לבשל והיה לך הרצון לנקות את הבית, היינו יכולים לפטר את העוזרת". רותחת האשה ועונה: " ככה? לו למדת לעשות אהבה, יכולנו לפטר את הנהג ואת הגנן !"

אנימו

New member
בועז!!! עם בדיחות כאלה ועכשיו גם

התמונות "מתפשטות" אתה הופך ליותר ויותר נועז..........אל תשכח שפורנוגרפיה זה ענין של גאוגרפיה כמו שנאמר בסרט של מרלון ברנדו (הגשר על הנהר קוואי???). לא זוכרת מי הצייר:

boaz31

New member
אנימו-לא הבנתי אם הערתך לחיוב

או לשלילה כי התמונה שאת צרפת לא צנועה ביותר ולי אין טענות אלא שרציתי לדעת אם חרגתי מהמותר ואם כן אתחיל לחפש תמונות של בתי כנסת

בועז31 - חוש ההומור שלך הולך

ומתפתח עם הזמן. תמונות של בתי כנסת אסור להעביר בפורום בשבת...
מצרפת הפעם תמונה צנועה. בלי פורנוגרפיה.

boaz31

New member
היחידהjud יש לי היתר מהרבנות

לצלם, ולהביא לפורום גם בשבת וגם להציג את התמונות במקום חילוני כמו הפורום הזה הכל בצחוק כמובן

boaz31

New member
שימו לב לתחביב של הבחור

בתמונה שמצורפת להודעה שלי על היתר מהרבנות

אנימו

New member
בועז, סתם התלוצצתי. אומרת בפה מלא

שאין לי טענות. לא חרגת מהמותר. לאיזון אתה יכול לשים תמונה של מישהיא ב"שייטעל" וגרביים ארוכות ממאה שערים.........זה יותר טוב מבתי כנסת, לטעמי. וגם את זה אני אומרת בבדיחות הדעת. לדוגמא: תלבושת לתאטרון (מתאים גם לקניות....)

אנימו

wellcome to the club
עוד תמונה לאיזון מחוץ לזו שבוודאי לא תאחר להגיע מבועז31.

אנימו

New member
ג'וד- ../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif תודי שהיא סקסית

יותר מזו שמציצים לה....

boaz31

New member
אנימו איזה יופי לא אצטרך לצלם

מישהי שמרוב לבוש יש גם ריח לא נעים

למעלה