בוקר טוב לכולם

offe

New member
בוקר עם חיוך מוזהב של שמש צהובה

לכל אלה שמילותיי מענגות אותם - המשוב מרכך את לבי וגורם לאצבעותיי להמשיך לענג אתכם. איני יודעת מה קורה לי בימים האחרונים - כל מיני תחושות שנובעות מתוך הלב ואפילו לא מובנות לי, אולם זה סימן שהלב עובד. המשך שבת ברגיעות.
offe

emmy5

New member
אופינקה ,לא רק מילותיך...איפה את

מוצאת תמונות כל כך מיוחדות ?????????חוץ מי זה את ציפור לילה ...מסתובבת לנו בשעות הקטנות של הלילה ... קבלת רשות? אולי ספרי לנו איפה אנחנו נפגשים ,מה הפתעה ...אני ילדה
סקרנית

offe

New member
אני מתחילה לשלוח מסרים לאנשים

בקשר למקום המפגש. לאה - כמו שאני מקלידה במהירות שיא. אני גולשת במהירות ומוצאת המון תמונות בכל פינות נסתרות של המחשב - צריך הרבה סבלנות ולי יש בכמות אדירה. offe

מנורה

New member
צהרים טובים חברים התענגתי על

המילים שיוצאות מהלב של אופי בכישרון כה רב ובריגשות ולראות את כולם במצב רוח טוב למרות הגשם והרוח ומידי פעם גשם זה מחמם את ה
האוכל כבר מוכן והמשפחה בדרך. המשך יום נעים

offe

New member
סבאורי השמיע קול

אני רוצה לשלוח לסבאורי מסר - אולם מאחר ולא נכנס זמן מה - איני מצליחה למצוא הודעה שלו כדי שאוכל להקיש על כרטיסו האישי ולשלוח מסר. בכל אופן סבאורי אם אתה רואה את ההודעה הזו - אתה מוזמן ליום שישי ואנא תאמר כיצד אתה מגיע ועם מי כדי שאוכל לכוון למקום המפגש. יום נעים לך offe

dani 123

New member
אופי, קישור להודעה של סבאאורי

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=735&msgid=48392457

ora11

New member
שבוע טוב לכולם כתבתי בפורום ד"ש

מסבא אורי המחשב החדש מקולקל. כנראה שלא קראתם את הודעתי וחבל. שבוע טוב לכולנו

offe

New member
אורה - האם המחשב של סבאורי

מקולקל - ואם כן - באם את בקשר טלפוני עמו - אנא הודיעי לו על המפגש ומקווים לראותו. שלחתי לו גם מסר וגם מייל אולי יצליח לראות. להתראות אפרת

ora11

New member
כן אני בקשר עם סבאאורי

הוא יודע על המפגש אדבר אתו מחר שוב ואכתוב לך. ברכות חמות

למעלה