בוקר טוב לכולם

הי אממי

למה זרקת אותה,!!!! דווקא אצלינו אפשר עוד להשתמש בה. תראי איזה רגליים יפות יש לה ואת זורקת דבר כזה יפה, איפה זרקת אותה, אולי אשלח את בעלי לאסוף אותה???????????חה חה חה חה חה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAVA159

New member
../images/Emo23.gifemmy5 את שובבה../images/Emo24.gif חזק

את משהו, נהנהתי ממך. המשך יום נפלא, אוהבת
אותך חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

dani 123

New member
זהו חזרתי

מהסיבוב הראשון בפארק בשנת 2005 היה אותו דבר כמו הסיבוב האחרון בשנת 2004 רק קצת יותר חם

maxima

New member
בוקר טוב .שבת שלום....../images/Emo141.gif

יום ראשון לשנה אזרחית חדשה שתהיה לכולם שנה ניפלאה

offe

New member
../images/Emo24.gif בוקר חדש לשנה החדשה 2005

למרות שלא ביליתי למרות שלא השתכרתי למרות שלא רקדתי בגלל שרק שמרתי, מאוחר מאוד קמתי. כל שנה מתחילים אותה עם ברכות - באמת באמת עם יד הלב
אני מאחלת לכל חבריי בפורום: תהא זו השנה שנת ידידות תהא זו השנה שנת חברות תהא זו השנה שנת יצירה תהא זו השנה שנת שלום תהא זו השנה שנת הצלחה תהא זו השנה שנת אושר תהא זו השנה שנת סיפוק תהא זו השנה שנת נחת מהצאצאים תהא זו השנה שנת אושר תהא זו השנה שנת העשרה ןאם קיימת עוד ברכה שתצטרף לאלו הכתובות מעל. ופעם ראשונה שמילה יחידה זורמת מלבי - לידיי - למקלדת ןאליכם - אוהבת אתכם. כי חיי עם הפורום נהפכו ליותר מענגים. להתראות בקרוב בקרוב offe

HAVA159

New member
off בוקר טוב לשנה חדשה../images/Emo24.gif חזק

אוף תודה על הברכות, את נהדרת. נותר לי רק להוסיף, א-מ-ן
אהבת
את כולכם חוה.

pazi66

New member
איפה כולם ../images/Emo35.gifעדיין מתאוששים מהלילה

הסוער, צריך להתחיל את השנה החדשה עם יותר מרץ. איפה לאה, אני מודאג ,לא שמענו כלום ממנה, אני מקווה שבעלה הבריא, איפה מנורה, ננה, בימבו, מה קורה איתם, כנסו לפורום ותגידו שהכל בסדר.

מנורה

New member
שלום חברים חביבים שלי ../images/Emo51.gif פזי

ששאלת. ובכן כרגע הלכו נכדי המתוקים אחרי שבילינו ביחד את סוף שנת 2004 וקבלנו את פני שנת 2005 היה נעים היה כיף אבל מעיף. למרות הכל אגלה לכם סוד שלא הייתי מוותרת על התענוג הנהדר הזה. שרק ניהיה בריאים ונוכל תמיד לתת. האם שמעתם על אישה ברומניה שילדה פעם ראשונה בגיל 65 ? נו ? מה דעתכם על זה? שבוע טוב

ערב טוב חברים/ות, איפה אתם???????,

מה רק בבוקר אתם מנהלים את הפורום, איפה כולם עכשיו בערב, היה לי קצת בעיה עם בעלי, יש לו שפעת, הוא קיבל אותה קשה, הרי הוא קיבל זריקה!!!!! ביום ששי היו ריצות לרופאה, בית מרקחת, בערב ביליתי איתו במיטה,...... היום קצת יותר טוב. מאור תודה עבור הברכה ששלחת לי, קבלתי אותה
איזו למה לא פגשתי אותך בבריכה? הגעתי מאוחר, בתי באה להחליף אותי, כי לא רציתי להשאיר אותו לבד, במצב שלו. פזי אני עכשיו פה, אממי בשובבה כרגיל.חוה, טשטושה, בימבו, יעלי וכל השאר שלא הזכרתי את שמותיהם, סליחה, אבל אני זוכרת אותכם, ומתגעגעת לכולכם. קראתי את כל מה שכתבתם, אני מצטרפת לברכות שלכם, ואגיד רק א מ ן!!!!!!! מחכה לתשובה, ממי שנמצא כעת הפורום. שבוע טוב
לשנה החדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנורה

New member
לאה רפואה שלמה לבעלך../images/Emo101.gif

אני אישית נגד הזריקות שפעת שנה שעברה קבלנו זריקה גם אני וגם בעלי ושנינו חלינו חבל על הזמן. פעם ראשונה שקבלנו זריקה כולם אמרו שכדאי אז לא תמיד צריך לשמוע מה כולם אומרים צריך לעשות מה שאתה מרגיש. בריאות בריאות בריאות

מנורה היקרה, את צודקת!!!!!!!!!!!!!

אני אף פעם לא עשיתי זריקה נגד שפעת, גם אני לא מחזיקה מזה, עובדה, הודיעו לפני שבוע, שהזיקות שעשו לשפעת המסויימת, בכלל לא תגיע השנה לארץ, הזריקה היא רק לשנה אחת. יש 120 סוגים של שפעת, הבנת את זה???!!!!!!, אנחנו נהיה בריאים בלי זריקה, צריכים לקחת ויטמיו C 500 , כל השנה וזה שומר עלינו מכל השפעת באשר הם. בידידות

ora11

New member
לאה החלמה מהירה לבעלך../images/Emo24.gif

אני קבלתי זריקה נגד שפעת ו
X3 אני בסדר. היום היה מפגש של בתי בקיפצובה של פורום הורים בוינאט כל היום הייתי עם הנכדים שם יערה עוברת דירה כך שבעלה נשאר בבית להעביר את הרהיטים היא ארגנה עם עוד חברה את המפגש היו המון משפחות עם הילדים וכולם נהנו. מזג האויר האיר להם פנים והיה ממש כיף. שבוע טוב לכולנו ושנה טובה יותר מקודמתה

למעלה