בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

ושנה אזרחית טוב נו ספרו כיצד קבלתם את השנה החדשה??? אנחנו הצלחנו להרדם מול הטלביזיה

pazi66

New member
בוקר טוב דני, טשטושה וכולם../images/Emo24.gif

אני חגגתי את השנה האזרחית החדשה בקומונה שלי עם המון המון ריקודים בכל השפות והסגנונות. בחצות הגיעו גם אורחים וירטואלים להרמת כוסית, נשיקה וחיבוק. מאחל לכולם יום שקט ורגוע.

../images/Emo6.gifשקט חבר'ה. אתם מפריעים לישון.

תנו להתפנק עוד קצת במיטה אחרי החגיגה הגדולה.

דרדרית

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif יום יפה בחוץ../images/Emo9.gif

טשטושה- מסכימה עם מה שקראת ומוסיפה רק מילה אחת אמן שתהייה לכולנו שבת נפלאה
חגית

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם , בוקר חדש חדש ...

ביליתי את הלילה עם משפחתי הקטנה ,ערב יום שישי המסורתי , באמצע הלילה אופיע אצלי אורח מסתורי , עם מסכה על הפנים .אמר שהוא מכיר אותי ואני מכירה אות ,גם.... ..מאיפה? מפורום 60+.. .הכל יכול להיות אבל איך אפשר לאמין לבן אדם עם פנים מכוסים .. עד עכשיו לא יודעת על בטוח ,מי היה .. אבל לי היה שותף לכוס יין ,ובטח הנשיקה המסורתית של הרגע הראשון בשנת 2005..זהו , היה נחמד , חיוך רחב על הפנים , נשיקה ..רקדתי גם פסודובלה .. אפלתי את המדיח , לגמור עם הבלגן במטבח .. כייף ..עכשיו אני הולכת לעשות סיבוב בועדי , ונגמור יחד עם חברים את יום הראשון של השנה , במסעדה חצי רומנית .. יאסו

אמי'לה תנסי להיזכר ותספרי לנו מי זה

היה. אני לא מבינה אותך, למה לא הורדת לו את המסיכה????

emmy5

New member
גוד'הוא נכנס עם שם מוכר,מדבר../images/Emo6.gif

רומנית עיברית ואנגלית ,בקשתי רמז...אמר לי "פורום 60+ טוב זה לא חוכמה ..מי שקורא בפורום 60+ יודע את השם שלי , יודע שיהיה יום הולדת שלי . לא היה לי גם הזמן להוריד לו את המסכה ...קפצתי על הזדמנות ראשונה ,שיש עם מי לנשק...גם לעשות לחיים , פרטים אחרים לא יכולתי לגלות ..אם זה חבר שלי , הוא עוד יופיע אצלי ..אני אגלה עם מי התנשקתי ...לא השאיר אפילו נעל ,שאני אלך לחפש אותו ..(השם היה מוכר עם תוספת של ילד חמוד ...איך את חושבת שהיתי נותנת לו להכנס לבית שלי .. הוא היה חמוד ..הזמנתי אותו ליום הולדת שלי ,אמר שיבוא ....

את בסדר, אמי. תמיד יש לך תשובה....

ביום ההולדת שלך דרדרית ואני עושות מסדר זיהוי של כל דוברי הרומנית בפורום.

pazi66

New member
אממי, קצת התבלבלת זה היה../images/Emo6.gif

וירטואלי בקומונה שלי, זוכרת, הרמנו כוסית, רקדנו פסאדובלה ובחצות נשיקה וחיבוק....אם היה עוד מישהו אז את בגד בי

izuizu

New member
שבת שלום ושנה טובה../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

ובכן למען אסיר ספק אני מודה ומתוודא שאני הוא זה שביקר את אממי בחצות הלילה והתנשקנו .אז תקנאו . אממי היתה די מרוצה נכון אממי? לא רצתה להאמין שזה אני מאחר והופעתי אצלה בicq עם פרטים קצת שונים אבל די קרובים לאמת וגם הזדהיתי אבל אני רואה שעד עכשיו היא בספק . אז לידיעתכם ולידיעת אממי אני היתי . מודההההההההההההההההההההההההההההההההה

emmy5

New member
יזויזו,תודה על הבקור,אולי לא קבלתי

אותך יותר מדי יפה ,אבל נשיקה קבלת.הבקור שלך היה נעים ...שנגיע לשנה הבאה ,בבריאות ונצחק תמיד .מקווה לראותך במפגש שלנו .

boaz31

New member
../images/Emo24.gifלאממי5 אם לחשוב מה שקרה כאן

יש כנראה סממנים של מציאות אמת, מעט מין הדמיון,קצת מין החלום והרבה מן הרצון.. מן ערבוביה של....הלוואי והיה מתקיים!!!! בלילה הראשון של 2005 זה נותן תקווה שחלומותייך יתגשמו אמן סלה !!!

emmy5

New member
בואז,אתה לא מכיר אותי בכלל../images/Emo151.gif

את יזו ופז ,מכירה הרבה שנים .במיוחד את יזו ...היה לי נחמד .ממש נחמד ,לצחוק ולהנות יחד איתם .. ועכשיו עם כל הפורום .
מי יתן ונצחק תמיד ..אמן

emmy5

New member
בועז ,אממי 5 היא באמת 5../images/Emo6.gif

לפעמים עם ראש בעננים ,לפעמים הראש הזה צמוד טוב לגוף ...
אתה מכיר את הרקדנית (את המראה , מזמן זרקתי אותה מהבית)?

boaz31

New member
אממי5 אני לא מכיר את הרקדנית!../images/Emo150.gif

אבל יש ביטוי בארה"ב שמורכב מהספרות--555 שזה סמל של מזל והצלחה.. יש שם עסקים ששמם 555 או באנגלית five five five כך שאולי החלום שלך יתממש "אם ירצה השם"

בועז, שבוע טוב

איך זה יכול להיות שאתה לא מכיר את הרקדנית הזאת, כל הגברים הרומנטיים מכירים אותה, כדי לך להסתכל עוד פעם עליה, אולי תזכר???????????????

למעלה