אני נהנית בכל מקום... וכן היה לי כיף וחוויות אבל גם הרבה דברים לא היו. טיולים!! זה היה קצת מתסכל,וגם פארקים..היו חסרים. ואגב יש (עדיין?) סופר גדול של ערבים עם גבינות,ופיתות וכל השאר.. זה עדיין קיים? והיו בתי קפה נחמדים כמו "קפה ברזיל" ואת השאר שכחתי.. והכי הכי..מסעדה תאילנדית נהדרת אני אזכר תכף היכן.
אני גר שלוש דקות ממנו (ברגל!!) ובימי שני יש שם מוזיקה בלייב וכל הטיפוסים הכי צבעוניים ביוסטון מתכנסים. בגדול חוצמיזה אני מסכים עם ליאור, כל אחד בא מסיבה אחרת ונשאר בגלל המחיר, כל כך זול ונוח לגור כאן שזה כמעט לא חוקי.
יש לי חברה טובה שעברה מסן-פרנסיסקו לדאלאס לפני כמעט שנתיים והיא מאושרת! היא ביקרה בקליפורניה לפני כחודש וזה רק חיזק את ההרגשה שלה. אז זותי, אני בטוחה שבכל מקום תמצא את הפלוסים והמינוסים... אני טיפוס של midwest ובקרוב קרוב (אם ירצה השם,
וכו וכו) אני אחזור להיות דפנה קנזס-סיטי ולכל אלו שחושבים שנפלתי על כל הראש...זה כבר נושא לשרשור אחר...(to be continued)
היה בהחלט מעולה, ואמנם סחבנו שלושה זוגות אופניים על האוטו כל הדרך אבל לא יצא לנו לרכב... היינו עסוקים בעיקר בלנוח...(לא נורא - עשינו נסיעת טיול לאופניים - הם מאוד נהנו מהנוף
) בכל מקרה, אני אשלח לך תמונות היום או מחר... נשיקות בינתיים