בוקר טוב לכולם!

שלית

New member
בוקר טוב לכולם!

טוב, אתחיל בזה שאמנם אני לא ממש חדשה כאן (אם כי לרוב קוראת פאסיבית) אך מאחר והרבה אנשים כאן לאחרונה טרחו והציגו את עצמם באופן רשמי אז אולי גם אני צריכה - אני שלי, בת 26 וחיה בדאלאס מזה שנה וחצי... חוץ מזה אני מבינה שהיה פה ממש שמח בימים האחרונים ושפיספסתי מלא אקשן... מה קורה אנשים?
בכל מקרה, חזרתי אתמול מסופ"ש ארוך בפרדריקסבורג טקסס, שהיא עיירה ממש קסומה הממוקמת באזור ההררי של טקסס, שם ישנו בצימר מדהים השייך לB&B מרוחק במיוחד, שם הרעש ביחיד ששומעים הוא של ציפורים ביום וצרצרים בלילה... בהחלט מנקה את הראש ומומלץ לכולם!
אז חוץ מלריב פה בפורום, מה אתם עשיתם בסופ"ש הארוך?

היי שלית!

דלאס? גם אני פעם גרתי במקום השטוח הזה. לכן אני לא מבינה היכן נמצא "האזור ההררי של טקסס". איך בכל השנים שגרתי שם לא מצאתי מקום קסום אחד..אפה הוא היה? החביאו אותו? ממש לא פייר!!

שלית

New member
אכן מאוד שטוח פה...

ובעלי התלונן על זה קשות כשהגענו לפה והוא גילה שאין לו איפה לרכב על האופני הרים שלו... אבל מסתבר שאם נוסעים איזה 200 מייל לכיוון דרום-מערב מפה יש איזור הררי ומקסים שנקרא Texas Hill Country ובו ישנן מלא עיירות קטנות ונחמדות שיש בהן B&B נחמדים וקסומים... ממש כיף ואכן מאוד שונה מהעיר השטוחה הזו... רק חבל שזה לא ממש קרוב...

הי שלי וכולם

גם אני מאוד פאסיבית כאן וגם מדאלס- או יותר נכון פלנו. נשמע להיט הסופ"ש- שנתכנן את החופשה הבאה- אקח ממך יותר פרטים. אני אתפוס טרמפ ואציג את עצמי: יעל, בת 28, פחות משנה בדאלס ואמא של הגר בת 7 חודשים. שלום שלום.

שלית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אמרתי כבר שלאט לאט הטקסנים פה משתלטים על הפורום
אם תרצי אשמח לתת פרטים על הטיול הזה ועל אחרים... עשינו כבר הרבה טיולים פה בטקסס וגם בכל המדינות השכנות...

stardustit

New member
וואו, זותי, שמעת?

מה תעשו עכשיו? צריך מיד להתארגן להמשך השארותכם..

zoti

New member
מהפה שלך להנהלה של אמדוקס

אבל לא נראה לי שזה יקרה

justlior

New member
האודי חבר, וברוך הבא לטקסס

וכמו שחברים אמרו לי - אנשים באים לטקסס מכל מיני סיבות, הם נשארים בגלל המחיר.

zoti

New member
קודם כל, זו לא בחירה שלי

דבר שני, בובי יואינג מחכה לי.

stardustit

New member
חחחח והא הא הא

מעניין אם עדיין הם פתוחים לביקורים. הייתי שם מספר פעמים כילדה, כשדאלאס היתה בשיאה. פעם ראשונה שראיתי 2 כיורים בשירותים- his and hers. לא האמנתי לאיזה רמות פאר אנשים מגיעים! אבל עכשיו גם לי יש דאבל כיורים
מה שהכי הפתיע שם זו הברכה; ב- TV לוסי שחתה שם לאפים, ובמציאות כולה גיגית קטנה. טוב, לוסי אמנם היתה נמוכה במקצת, אולי זו הסיבה שהיא הצליחה לעשות תנועות של שחייה. זותי, אני בטוחה שתהנה בדאלאס, אי אפשר שלא. נכון שאוירה שונה לגמרי מהעמק, אבל לכל מקום יש את החן שלו.

טוב אז באמת שלא..

נותר לי להגיד כלום...לעבור מקליפורניה לדאלס.
אם אתה רוצה קצת הכנה לקייץ אפשר להיכנס למכונת ייבוש. קח קצת תמונות של נוף,. הבילויי העיקרי בדאלס הוא ארוחות אצל חברים. שזה לא רע,אבל... טוב גם קצת עידוד...אין עליות קל להסתדר בנסיעה (שתי וערב) הכל ע נ ק..גם האוכל,בתי הקולנוע,הג'וקים (אה רגע זה אמור להיות בחלק השני). מעבר נעים!!!

למעלה