בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

יום שישי בבוקר ואני כבר בבית מתעורר מחלום מתוק, וחושב על כל כך הרבה דברים. היה קשה לי לישון. כי אני יודע שאני לא שלם עם עצמי כרגע מהרבה בחינות. אני כבר מחכה למשחק הכדורסל היומי היום בצהריים עם החבר הטוב שלי, אבל לא אוכל להתרכז. מבולבל. לא יודע מה יקרה. אני אפשל היום במשחק. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. חושב, מחשבות, מכל הצורות, מבולבל....ולא יכול להמשיך. רוצה שהחיים ייעצרו במקום. אילו...אילו...... אילו... דברים היו מתרחשים אחרת לפני הרבה זמן...אז אולי היום לא הייתי מבולבל. אז למה הדמעות ממשיכות לרדת? שבת שלום לכולם

bduya

New member
מממ...

הולדן. אילו היה לי מה לומר... בוקר טוב..? :)<----------------- גם זה משהו..

בוקר טוב לך בדויונת

ובכלל, אף אחד פה (כמעט) לא יודע איך קוראים לך אולי תפתחי איזה שרשור עם סקווווווווופ ? תומר

bduya

New member
פה הטעות שלך...

מי שצריך לדעת... יודע. רק תשאל... אני אגיד לך. אתה בצ`אט? [לא פה... כי יש לי שם מכוער לא כל המדינה צריכה לדעת]

אני בצ`אט......אבל.....

אני לא חושב שאנשים צריכים להתבייש בשם שלהם. דרך אגב........השם הראשון שלי הוא לא תומר. תומר הוא שמי האמצעי. אבל כולם קוראים לי תומר :) הנה, תעוררו את הסקרנות שלכם מהו השם הראשון של תומר......:) ד``א, לפני כמה שבועות, כתבתי את שמי המלא..... למי שזוכר/ת

אם אני לא טועה............ אז השם הראשון שלך הוא יששכר........ נו איך הזכרון שלי ?

shanikoo

New member
מה קרה לך???

יש לך שם מגניב ואני אוהבת אותו! וזה מה שחשוב... ואני אוהבת גם אותך!

הולדן הולדן..

תן לי לנחש ותקן אותי אם אני טועה.. אבל המחשבות שלך זה בעיקר בענייני אהבה..? אחרת... אילו מחשבות יכולות להדיר שינה? אילו מחשבות גורמות להזיל דמעה? אילו מחשבות תמיד שואלות אילו.. אילו מחשבות גורמות לבלבול? בקיצור.. זה חלק מהעיניין הרי אם הכל היה מושלם לא היית יודע כמה רע יכול להיות, אבל. רע לך לא טוב לך ואז.. יום אחד שתקום ותסתכל לצידך ותראה אותה ישנה ליידך תבין כמה שאתה מאושר וכמה רע היה יכול להיות בילעדייה כי את הרע כבר הרגשת ועכשיו הגיע החלר הטוב.. אז חייך כי אם תבין כי יש עתיד מזהיר תוכל לצפות בחיוך ואם אני טועה וזה לא קשור לאהבה.. כל מה שאמרתי תופס בכל מקרה.. :) יום טוב ליטון >ברגע של עידוד< :)

ליטון......נראה לי שיש לך בעיה

הממ.......... זה קשור לאהבה.....אבל אני חושב שלא הבנת אותי נכון מהחברה שלי, נפרדתי כבר לפני שבוע. אני מדבר על לבבות בעיניים שיש לי כבר כמה ימים...ועכשיו הלבבות נשארו, התעצמו, אבל יש בהן דמעות...כי הלבבות יישארו בגדר חלום..... והלבבות ידעכו אט אט....עד שייעלמו, ויישארו הדמעות, והזכרונות... אבל תמיד מקווים שדברים אולי ישתנו.....אבל לא כל הדברים יכולים להשתנות. יש דברים שהטבע לא יכול לשנות.....והוא ברא את הדברים כפי שהם..... רצה שנתאמץ, שנבכה, שנתאבל, שנצחק......אבל הכל בסוף מסתיים לטובה.. אני מאמין בזה......אבל לא מבין למה קשה לי ועצוב

הולדן..

הבנתי... אני עוקב אחרי הפורום גם כשאני לא כותב.. :) לא סתם לא הכנסתי אותך לרשימה של הבודדים שלי.. אם אתה לא זוכר חפש כותרת ``הולדן יא מיקי מאוס``.. אקיצר איש.. הלב שלך עוד יתמלא אל דאגה.. סמוך על סמוך.. וזה כן אקטואלי מה שכתבתי לך.. נסה להבין.. יום טוב הולדן.. ליטון >ברגע של הסבר..< :cool:

עינבל.ד.

New member
ברוך הבהא למועדון

וואו הולדן דמעות??????????? זה נשמע יותר מתאים לי לא לך... לפחות כמה שהספקתי להכיר אותך....אבל אל יאוש יש הרבה דברים יותר כואבים מבלבלים ומכעיסים ממשחק כדור סל ותלמד את זה ממבוגרים ממך :) בכל אופן אשמח לקרוא את דברייך לי מצידי יש הרבה נסיון בהקשבה בייייייייייייייייייייייי

זה מזכיר לי שגם העיניים שלי רטובות

כמו השיר של שלמה ארצי: ``...אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות.`` למה צריך לכואב כ``כ? למה????

למעלה