בוקר טוב לכולם!!!

turrican

New member
לא אמרתי שתקנה דיסקים

רק אמרתי שזה לוקח זמן להקליט מתקליטים והאיכות נפגמת מתישהו בהעברה , וזו אף פעם לא יכולה להיות איכות דיגיטלית. ברור שהשקעת הון תועפות על תקליטים,אני מאמין לך. הבעיה היא בלהקליט מתקליטים..זה ממש לא פשוט ומצריך זמן. תתפלא אבל גם לי עדיין נשארו תקליטים ואפילו כמה קלאסיקות כמו: deep purple , Walking on the moon , night in the opera שלווה ברטי..ועוד תופינים אחרים

טל-יה

New member
Y Y YY

מה אלפא שלח לי לשובך היונים שלי... את שי ודרור... אה מה מה אני לא כל כך מתה עליהם אבל בכל זאת מצחיקים.... אני יותר נוטה למופרעות של יצפאן, נאור ציון, יעקב כהן השלישיה של פרוזק ועדי אשכנזי (יאיר לפיד) ומאשה או פריצי הדוגמנית הכי כי יפה והכי חושנית (סתתמייי!!!) אצל אדיר מילר.

turrican

New member
השליישיה של פרוזאק אדירים

הדבר הכי חם בסטנדאפיסט.. אתם יודעים מי מאכזב אותי? רועי לוי . הראו אותו ב"יוםטוב" הוא היה כ"כ רדוד,כאילו שנגמרו לו כל הבדיחות. גם אדיר מילר לא רע. גם הזוג ההוא מרשפון ..מה שמם..מריאנו ומרינרו הם טובים.

טל-יה

New member
קורא(ע)יםםםםםםםםםם אותם

אלי ומריאנו הם באמת קרועים עד הסוף אני רק רואה את מריאנו מתחיל לצחוק את הצחוק שלו אני כבר בגובה השטיח.... .? רועי לוי אני לא אוהבת לעומת זאת רן לוי זה שעשה את סוזי בוהדנה אצל דידי הררי הוא גם מעולה ויש את החדש הזה הבן של מלאכי חזקיה גם יש עליו תקיה של סטנד אפ טוב. ואיך אפשר לשכוח את נדב אבוקסיס שהוא חבל"ז..

מיתי

New member
מסיבה ב-קו

אני מצטערת, אבל אין לי פרטים. רכשתי דרך חברים כרטיס (100 ש"ח). אם מישהו מעוניין אוכל לברר לגבי כרטיסים, אבל אין לי מידע לגבי התוכן.

turrican

New member
בוקר טוב לכולם!!!

היי לכם, אתמול היה לו גשם של הודעות , מקווה שהפורום חוזר לימים יפים . בוקר נהדר לכל החברים המצויינים בפורום במיוחד ל: - טופית - אלאדין - שמש27 - אלפא80 - טורה טורה טורה - Pimpf - טל-יה ולכל שאר החברים הנפלאים : Sys-Qo , פאלקו , זהר , זושי , Dj Dawn , הראל (ברוכים הבאים לפורום) One Caress . וכמובן כל מי ששכחתי . ושרק יהיה שקט במדינה , האמן!

tofit

New member
בוקר אור לך יקירי

אתמול לא ראינו את זיו פנייך כאן

אתמול בלילה זיו פני האיר את כל

הפורום, בדומה לנורה הבודדה שהאירה את כל רמת גן בזמנה. אבל היום - הנני כאן ולא חסום! מה העניינים דארלינגתי? גם את לא כיכבת אתמול אם אני לא טועה.

turrican

New member
היי אלדין

החתיכים בתמונה הם ה-Buggles , כמה משוגעים שהביאו את אחד הלהיטים הטובים של האייטיז -Video killed the radio star נדמה שזה השיר שפתח את mtv אמריקה או שאני מתבלבל עם תחנה אחרת?

משוגעים?

חשדתי בזה. הבחור עם המשקפיים האופנתיים הוא טרוור הורן הגדול (כלומר טרוור הוא גדול, לא ידוע לי אם יש לו הורן גדול)

turrican

New member
אז זהו טרוור הורן הגדול?

אני התכוונתי למשוגעים בקליפ ההזוי ואחד המבריקים ביותר. פעם ראשונה שאני מזהה את הדמות הזו - ד"א הוא בטח גדול, בקליפ עם השטיקים שהוא עושה כמו לדבר לטלוויזיה ולדבר עם פיות מעופפות. חיחי..תזכיר לנו באיזה פרוייקטים גדולים הוא היה שותף (פראנקי ו..)

הזכרון שלי לא משהו היום

(בייחוד שאני עסוק לריב עם פוסטמה בעבודה) אבל שתי עבודות שלו שזכורות (לי) לטוב: 1. Yes - Owner of a lonely heart (מוקדש למוריס, כמובן) 2. Art of noise (האמת - להקה זבל, אבל הפקה טובה)

sysQo

New member
כאן החבר הנפלא sysQo ../images/Emo163.gif

אומר בוקר טוב

sysQo

New member
רק עכשיו שמתי לב למשהו ../images/Emo163.gif

בהודעה שלך הרסת את השם שלי! זה כמו שאני אקרא לך טורי-כאן
השם שלי זה sysQo במילה אחת בבקשה
על שיתןף הפעולה.

turrican

New member
../images/Emo52.gif sysQo

לא בכוונה כמובן. שיהיה לך יום נפלא,מוכרח להודות שאתה משב רוח מרענן בפורום. יופי של הודעות,המשך כך

למעלה