בוקר טוב לכולם!!!

alpha80

New member
ודאי........

אולי תבוא איזה יום עם משאית לקחת תקליטים ממני?

turrican

New member
יש לך את התקליט ??

ואללה.. אתה מהדור ההוא..שכחתי.. אז איזה עוד להיטים טובים יש שם? וד"א ברצינות . אני בטוח שיש מספיק פריקים שיקנו ממך את התקליטים שאני מניח שהרבה מהם הם נדירים ביותר. למשל אילן בן שחר וכל המשוגעים..פעם הראו כאלו בטלוויזיה. האוזן השלישית גם מוכר נדמה לי. חבל שזה יתפוס אבק ומקום בבית,לא?

alpha80

New member
מי אמר שאני רוצה למכור.....

תקח תקליט תחזיר.... אבל קח בחשבון: כשתבוא לקחת אותם אשתי תקבל אותך בשמחה ובחיוכים כשתחזיר אותם היא עלולה לקלל ולהשתולל....

turrican

New member
להקליט מתקליט??

השתגעת ?? אתה חושב שיש לי זמן לניסויים ארכיאולוגיים.. ממש (אבל ממש) אין לי עודף זמן להקלטות מתקליט..אולי שאני יהיה סבא עם זקן לבן כמו סנטה קלאוס. מה זה לא יצא בדיסק (או קלטת חיחי) חוצמזה אין לי סיכוי להשיג איכות טובה מתקליט..משהו נאבד בדרך. אתה באמת מאזין לתקליטים הללו?

alpha80

New member
יש גבול כמה דיסקים אפשר לקנות

אני כבר תרמתי את שלי לתעשיית הפופ. קניתי בימי חיי יותר מ 5000 תקליטים ושילמתי עליהם במיטב כספי. אם אתחיל עכשיו לקנות כל תקליט בדיסק... לאן נגיע.... וחוץ מזה - תפסיקו להיות כאלה אניני טעם ומפונקים. מה רע בסאונד של תקליט.? יש לי הרבה כאלה שנשמעים הרבה יותר טוב מהדיסק.

צודק!

פטפון מאוזן עם תקליט שמור נותנים בדר"כ סאונד יותר טוב מדיסק מקביל. אבל למי יש כוח לשמור על פטפון מאוזן, לשמור על תקליט במצב טוב, ועוד להסתבך עם האישה?

alpha80

New member
מנסיון, אלאדין,

יותר קל לשמור על פטיפון במצב טוב ועל תקליטים נקיים מאשר להסתבך עם האשה.

נראה לי שהשיר הרומנטי שאשתך

שרה לך הוא : You spin me round round baby, like a record baby, round round round round

tofit

New member
מנ´ מבט נשית

למה צריך להסתבך עם האישה? הרי האישה הכירה אתכם כבר פריקים למוזיקה, אז היא צריכה לקבל את זה שבמקום קירות יש לכם בבית מדפים עם דיסקים ותקליטים. אם אמא שלי קיבלה את אחי עם כל הדיסקים שלו, כל אישה יכולה לקבל את זה.

tofit

New member
אתה רוצה את הסיבות האמתיות?

אני בטוחה שאשתך גם אוהבת מוזיקה ואם לא, אז תלמד אותה!! וחוץ מזה, אם תקדיש לה תשומת לב , תשוקה ויחס אוהד לפחות כמו שאתה מקדיש למוזקה שלך, לשניכם יהיה כיף ולמה אני נשואה? כי בעלי הציע לפנייך, זה למה

turrican

New member
טופית לאן נעלמת כ"כ הרבה זמן

מה את לא משתעשעת על השירשור של דיבור חדיש? דווקא חשבתי שתרביצי כמה שנינויות , הרי אני יודע כמה את אוהבת אותם. יש לך את הבוקסה האחרונה שלהם? נדמה 9 דיסקים שכולל את כל הלהיטים שלהם. יש לי 4 דיסקים שלהם ואני מחפש בנרות את השאר.

tofit

New member
פשוט לשם שינוי

עבדתי קצת :) כן יש לי הרבה מה לומר על דיבור חדיש, אבל במקום סתם לדבר יש לי נק´ מעניינת לציין. הם לא מזכירים לכם את אתניקס?? הרי כל השירים שלהם בדיוק אותו דבר, המלל דבילי לחלוטין, והם עושים מזה ים כסף. לדעתי המודרן טוקינג שלנו הם אתניקס!!!!!!!

בהחלט צודקת!

אבל אתניקס יותר שווים כי זאב נחמה יותר חתיך מדיטר. ומי זה תומאס????

tofit

New member
זאב נחמה??

איכס!! אפילו לך חייבים להיות גבולות, לא?? האיש והאזניים, מי היה מאמין שאלו הטיפוסים שלך יקירי

אני אעשה הכל כדי לסגור לו את הפה

וכשאני אומר הכל - אני מתכוון להכל חוץ מזה שהוא אחלה פרטנר - הוא בטח לא זז הרבה גם במיטה

turrican

New member
אתניקס הפסידו להתחדש

משהו כמו בערך אחרי הדיסק השני..התמסחרו טוטאלית..ולחשוב שהם נתנו פייט למשינה.. אתניקס התחילו עם מכונית פונטיאק וגמרו על סוסיתא.. איזו אכזבה. שימישכו להפיק לאחרים בזה הם תמיד היו טובים (בלהרוס לאחרים )

אמא שלך הייתה חייבת לקבל את אח שלך

אשה בדר"כ מתחנת עם גבר תוך כדי פנטזיות שאחרי הנישואין היא כבר תחנך אותו ותחזיר אותו למוטב. בדר"כ זה עובד (פרט לערבים בהם הבעל נמלט לשעשועים במועדון הבורסה ברמת גן), אבל לפעמים, כמו במקרה דנן, הכשלון קולני.

למעלה