בוקר טוב לכולם!!!

מיתי

New member
הערב, מסיבה בקו.

הערב, בשעה 9:30 מתקיימת מסיבת שנות ה-80, במועדון הקו (רח´ סלמה) שכל הכנסותיה הם תרומה לילדים נזקקים.

turrican

New member
היי מיתי ../images/Emo13.gif

תודה רבה על העידכון . אתה מתכוון בוודאי ב- 21:30 ולא 9:30 . קודם כל ברכות על היוזמה היפה למען מטרה קדושה, הלוואי והרבה ינהגו כמוכם בתקופה קשה זו. תוכל להרחיב מי מדג´ה שם? ואיזה סגנון מוסיקה יהיה שם? (ניוווייב? יורופופ ? פופ? )

turrican

New member
היי בוקר טופית ../images/Emo9.gif

משום מה התחמקת אתמול מהשאלה שלי.. תסלחי לי שאני נודניק אבל אני לא רוצה לחטוף התקף לב תגידי לי מתי את עוזבת אותנו (כמובן מקווה שלא!!) כדי שנתכונן כראוי.

tofit

New member
סורי, אבל בכלל לא ראיתי

ששאלת את השאלה הזו. אני עוזבת בפברואר, כנראה באמצע החודש

turrican

New member
אני עוזב בתחילת מרץ כנראה

אני עוזב לברזיל לחתונת אחי . אני מקווה שאספיק להיות כמה ימים בקרנבל. אבל שום דבר לא סגור סופית..

tofit

New member
וואלה רעיון מצויין

איזה כיף לך שאתה נוסע לברזיל... אבל לא לתמיד, נכון? רק לחתונה אם אני מבינה אותך נכון

turrican

New member
../images/Emo127.gifכן לברזיל

אח שלי גר שם ב-5 שנים האחרונות. הוא ביקר אותי שבוע שעבר לראות את האחיין החדש שלו (באמת הגיע הזמן) הסיפור הוא שהוא מתחתן שם ורוצה שכל המשפחה תגיע אליו. אני נוסע אליו לאיזה שבוע-שבועיים אבל יש עוד זמן עד אז. למסור משהו לפאולה.. אני חושב אני יכול לסדר אני העיניינים לבד עם פאולה..

alpha80

New member
לא תודה, אלכס

מעדיף לבוא גם אם לא אכפת לך. תיזהר, אספר לאשתך.

turrican

New member
לאאא..רק לא לה ../images/Emo98.gif

היא תשפד אותי עם מטאטא..תזהר!!! אני אאלץ לשמוע מוסיקה קלאסית כל החודש.. (במקרה הטוב!) יש ילדים בבית..רחמנות ליצלן. Paula I am Coming.. אז מה כתובתה של אהובתך מעבר לים? ומתוכננים עוד מיקסים איתה ד"א ?

turrican

New member
סבבה טל-יה

לא שכחתי מה שהבטחתי לך. הייתי עסוק בלמלא את השאלון של החברה שלך.. הכלב שלי בלע אקונימיקה.. החתול שלי החל לעוף בבית.. הדגים החלו להשתגע באקווריום ..השכן שלי החל להשמיע מוסיקה חסידית בפולווליום..סתאאאם..הייתי עסוק עם הבייבי (כמה נדוש?) בלי עין הרע אולי בערב עם יצא לי אז אני אסרוק אשלח דוגמאות של הבייבי. ומה איתך נשמה?

טל-יה

New member
פצצות לתותבות אלכס

ראשית תודה שטסת - שאלון.. כן השאלון חשוףףףףףף אני רואה שיוצאים השדים
מהבקבוק כל אחד מפגין את חוש ההומור שלו בצורה היחודית שלו.... I LOVE IT MANNNNNNNNN שנקפוץ לבית מרקחת לקחת חפיסת ריטלין
שניים לכל חבר? אתמול היה יום הצווחנים כמו משפחת גיב ועוד הזכרת את פראנקי ואלי אלללק מצונן. הרגתם אותי. ונוסיף את ההוא מברונסקיביט עוד צווחן והרי לנו רשימה... ולהוסיף אותי הצווחנית הראשית.. שמתם לב שאני אוהבת זמרים צווחנים?
שנוסיף את אדם והנמלים??? מישהו איתר איזה שיר יש בפזמון גלילאו גלילאו....... אין אפס זה גם שיר מוכר לאלללה... טל-יה והחברים של ויזונה
Stand and Deliver I´m the dandy highwayman who you´re too scared to mention I spend my cash on looking flash and grabbing your attention The devil take your stereo and your record collection! The way you look you´ll qualify for next year´s old age pension! Stand and deliver your money or your life! Try and use a mirror no bullet or a knife I´m the dandy highwayman so sick of easy fashion The clumsy boots, peek-a-boo roots that people think so dashing So what´s the point of robbery when nothing is worth taking? It´s kind of tough to tell a scruff the big mistake he´s making Stand and deliver your money or your life! Try and use a mirror no bullet or a knife! And even though you fool your souls Your conscience will be mine All mine We´re the dandy highwaymen so tired of excuses Of deep meaning philosophies where only showbiz loses We´re the dandy highwaymen and here´s our invitation "Throw your safety overboard and join our insect nation" Stand and deliver your money or your life! Try and use a mirror no bullet or a knife! And even though you fool your souls Your conscience will be mine, all mine Stand and deliver your money or your life! Stand and deliver your money or your life!

turrican

New member
חיחי תודה על השיר

את כנראה עדיין לא יודעת שאדם והנמלים החברים שלו הם הלהקה הכי שנואה עליי (אלפא בלי מכות.. אח קיבלתי
לפנים ) הצווחנים (זה יהיה בוטה לומר המסורסים?) שלי מלבד פראנקי (זה הזמר נכון?!) יש את מיקיאגי , מתי כספי , פול יאנג (זמר גדול!) , ובוודאי יש עוד המון חברה להתחיל לעשן 2 קופסאות ביום והכול יעבור.. תלמדו מהבוס או מרודי איך לשיר מכל הלב (או מכל השקדים..חיחי)

alpha80

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

תגיד............ למה הפורום הזה לא מקפיץ הודעות מאתמול..... וחוץ מזה - התקלת אותי עם BREATH OF LIFE - ERASURE יש לי רק את גירסת הסינגל, שארוכה ב 20 שניות מגירסת האלבום. אם תרצה אשלח לך אבל היא לא שונה מהאלבום. תרצה את "מרינרו " במקום?...

turrican

New member
חשבתי שיש לך מיקסים לארייז´ר

בזמנו הורדתי גירסת מיקס לשיר הזה מאתר האנגלי שאיפשר איזה 200 הורדות שירים חינם , הבעיה שזה אכן היה לזמן מוגבל. מעניין איפה אפשר להשיג אותו , ד"א אין לי קאזאה ואיימש אני פוחד להתקין אותם מוירוסים..רק לפני 3 שבועות התקנתי את המחשב שלי שוב בגלל שהיו בו הרבה קונפליקטים.

alpha80

New member
כמו שאמרתי - התקלת אותי

יש לי את כל המיקסים של אירייז´ר חוץ מזה.

turrican

New member
אלפא מכיר את השיר..

be My Lover now של פיליפ אוקיי + גיורגיו מורודר?. אני יודע שהם הוציאו אלבום משותף (נדמה לי ב-85) עם הלהיט המצויין electric dreams , יש לך את האלבום הזה? אתה מכיר עוד שירים ממנו? עלה בי רצון עז להשיגו.

למעלה