אני יכול לסדר קו אופנה חדש.... שכולו על בסיס הצומח ...(פרחים עלים שיחים)
C CHUCHU New member 27/8/02 #41 אני יכול לסדר קו אופנה חדש.... שכולו על בסיס הצומח ...(פרחים עלים שיחים)
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 27/8/02 #20 עכשיו מבינה בדיוק (!!!) לאיזה כדורים התכוונו לפני כמה ימים...
Y yafit75 New member 27/8/02 #28 מותק, המפעל של הכדורים זה פה! 9 מ"מ,,, וואליום... כדורי הרגעה למיניהם... מספיק,,, או שאת צריכה עוד דוגמאות?
מותק, המפעל של הכדורים זה פה! 9 מ"מ,,, וואליום... כדורי הרגעה למיניהם... מספיק,,, או שאת צריכה עוד דוגמאות?
Y yafit75 New member 27/8/02 #62 אהלן אחותי, יש לך מנוי בקנאטרי? מותק,,, יהיה לנו הרבה על מה לדבר....!
S sahr12 New member 27/8/02 #32 אל תקנאי בי לירי....... ב1730 בערב יש לי אימון כדורגל....פחחחחחחחחחחחחח....איזה כייף... בקר אור לך,לתותי,לנראית גרוע,ולכל מי שיבוא עוד מעט....
אל תקנאי בי לירי....... ב1730 בערב יש לי אימון כדורגל....פחחחחחחחחחחחחח....איזה כייף... בקר אור לך,לתותי,לנראית גרוע,ולכל מי שיבוא עוד מעט....
S sahr12 New member 27/8/02 #39 בארץ????????? יש בארץ כדורגל?????לא ידעתי! אף קבוצה....קצת ירושלים בגלל הסתלבט של האוהדים..... "דוד עראק" "חוטה".חחחחחחחחחחחחחחחחח
בארץ????????? יש בארץ כדורגל?????לא ידעתי! אף קבוצה....קצת ירושלים בגלל הסתלבט של האוהדים..... "דוד עראק" "חוטה".חחחחחחחחחחחחחחחחח