בוקר טוב לכולם

tot15

New member
יש לי יש לי

לא נוהגת פחד אחרי תאונה מה לעשות ??? קרררררררררררררר המזגן באוטובוס הוא על מינוס נשבעת לך נהיה לי עור ברווז חחחחחחחחחחחחחחחחח

yafit75

New member
ראבאק, תגיד בוקר טוב, מה קרה?

גם אתה רוצה 10 ש"ח,,, וחוץ מזה,, אני לא זזה! מותק,,, תציץ לחנות,, ותראה כמה לקוחות על הבוקר,, עזבו אותך, עזבו את הפורום,,, וכולם רצות ללבני יפית,,,, יודע למה? עשיתי מבצע!

yafit75

New member
סער,, קח מותק 10 ש"ח,,,

שלא תגיד שאני לא מקיימת הבטחות! ב- 10 שקלים האלה,,, תקנה וילונות,,,, כל האנשים ברחובות,,, מסתכלים על הבחורות שמודדות את החזיות,,,, יאללה,,, לבני סער,, בלי וילונות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
ראית אוליי תשותף שלי מייקי????

מה התחילו למכור ארוחות בקר במקדונלד???אז איפה הוא???

yafit75

New member
אה,,השכנה שלי עשתה הזמנה בטלפון

והוא רץ למדוד לה את החזיה והתחתון.... סער,,, ראיתי שהוא הולך עם הארנק הגדול של הכסף של העסק שלכם,,, זה כפרה,,, הלך הכסף,,, בטח השכנה שלי נתנה לו לשתות משהו קר, ושמה לו משהו בתוך הכוס,,, הלך הכסף! חפש חפש שותף אחר!

הגעתי סער.....

קפצתי לנמל להביא מכולה של תחתוני לייקרה לבנים ושקופים כמו שאתה אוהב להלביש (ולהוריד...) מה נשמע פה?

sahr12

New member
אהלן שותפי החביב......

קח קפה,שב, בא נחשוב על אסטרגיה שיווקית חדשה.....

מיכל31

New member
אפשר לעזור לכם בתמורה לנתח?

תביאו רק סחורה יקרה ואיכותית, כמו ויקטוריה סיקרטס ושונטל, שניים, שלושה סטים עשיתם את היומית שלכם...

sahr12

New member
אנחנו קודם מחפשים תחת ששווה...

את הסחורה היוקרתית הזו.....חחחחחחח יש לך מה להציע??? בנתיים תחתוני "טרמא ולואיז"...נמכרים יופי.......

סער ומיכל....

אני בדיוק חוזר מהנמל עם מכולה של תחתוני לייקרה לבנים ושקופים, כמו שסער אוהב להלביש (ולהפשיט..). הבעיה ש"ויקטוריה סיקרטס" לא רוצים לצאת אל מחוץ לרחבי ארה"ב, והקטלוגים המרהיבים שלהם רק מבלבלים לי ת´שותף שלי... (כל היום הוא יושב מתחת למזגן עם הקטלוג וממלמל "אוחחח איזה תחת...אוח.....איזה...") סיפור איתו...

yafit75

New member
בוקר טו צ´וצ´ו,,, מותק, אתה תקבל

משכורת גבוהה החודש + תמריץ! (תוספת שכר על עבודה טובה) הבטחה! אה,, בדרכך לחנות,,, תביא איזה זר פרחים יפה,,,!

CHUCHU

New member
בקשה בקשה

yafit75

New member
איזה יופי של סידור,,, פצצצצצצצה!

ממש תענוג,,, בואנה,,,, אתה אחראי, כל בוקר זר כזה צריך להביא לחנות,,, וזר בשבילי,,, אתה יודע למה,, בחורות אוהבת פרחים,,, וזה מושך אותן,,, מותק,,, צריך לדאוג שהקליינטיות יהיו מרוצות כשהן נכנסות לחנות של לבני יפית!

למעלה