גם אתה רוצה 10 ש"ח,,, וחוץ מזה,, אני לא זזה! מותק,,, תציץ לחנות,, ותראה כמה לקוחות על הבוקר,, עזבו אותך, עזבו את הפורום,,, וכולם רצות ללבני יפית,,,, יודע למה? עשיתי מבצע!
שלא תגיד שאני לא מקיימת הבטחות! ב- 10 שקלים האלה,,, תקנה וילונות,,,, כל האנשים ברחובות,,, מסתכלים על הבחורות שמודדות את החזיות,,,, יאללה,,, לבני סער,, בלי וילונות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
והוא רץ למדוד לה את החזיה והתחתון.... סער,,, ראיתי שהוא הולך עם הארנק הגדול של הכסף של העסק שלכם,,, זה כפרה,,, הלך הכסף,,, בטח השכנה שלי נתנה לו לשתות משהו קר, ושמה לו משהו בתוך הכוס,,, הלך הכסף! חפש חפש שותף אחר!
אני בדיוק חוזר מהנמל עם מכולה של תחתוני לייקרה לבנים ושקופים, כמו שסער אוהב להלביש (ולהפשיט..). הבעיה ש"ויקטוריה סיקרטס" לא רוצים לצאת אל מחוץ לרחבי ארה"ב, והקטלוגים המרהיבים שלהם רק מבלבלים לי ת´שותף שלי... (כל היום הוא יושב מתחת למזגן עם הקטלוג וממלמל "אוחחח איזה תחת...אוח.....איזה...") סיפור איתו...
ממש תענוג,,, בואנה,,,, אתה אחראי, כל בוקר זר כזה צריך להביא לחנות,,, וזר בשבילי,,, אתה יודע למה,, בחורות אוהבת פרחים,,, וזה מושך אותן,,, מותק,,, צריך לדאוג שהקליינטיות יהיו מרוצות כשהן נכנסות לחנות של לבני יפית!