בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

חזרתי מאיטליה - היה גדול! שיהייה לכולם בוקר טוב. גלית

נשית~37

New member
פשששששש ../images/Emo9.gif

סחטיין על החתימה
, זה בעקבות הביקור? חחחחחחח קמתי ככה
בגלל שהלכתי לישון ככה
! בוקר טוב לכולם
אני בחופש
(עלק חופש
עטיפת ספרים וסידור מגירות
).

sahr12

New member
בקר יום שלישי פעמיים כי טוב......

חזרתי מחדר כושר.....היה מעייף.....אחרי מקלחת ,רענן כמו קרפרי...חחחחחחח נס קפה,סיגרייה,עצבים רופפים....תחושה סבבה..... יום קסום לכולנו.....

yafit75

New member
בוקר טוב גם לך סער!

כל אחד היה מוכן להתחיל ככה את הבוקר,,,,! וואלה נתת לי רעיון טוב,,, ממחר אני בחדר כושר בשעה 05:30 בבוקר,,,, ולעבודה! רעיון טוב אחי!

sahr12

New member
רנו...

קליאו...מה יש לעשות בשעה כזו????זה לא יותר טוב מהנחירות של בעלך??? חחחחחחחחחחח........

yafit75

New member
יש לנו פחות משבוע,,, עד שחוזרים

לבית הספר, לגנים, ללחץ של הבוקר, עם הילדים,,, עם הבגדים של הבוקר, עם הסנדויצ´ים, אז לפחות נקום קצת יותר מוקדם,,,על הבוקר הליכה מהירה של חצי שעה,,, קצת תרגילי חימום,,, מקלחת טובה ובאמת להגיע לעבודה עם מרץ! תאמיני לי,,, סער נתן לי רעיון ואני הולכת לאמץ אותו! אה, שיהיה לך בוקר טוב קליאו!

בוקר טוב, יפית

לקום מוקדם??? בשעות הערב כשהילדים ישנים נראה לי יותר מרענן ואחרי "תרגילי החימום" (כמו שכתבת) אפשר להמשיך להתחמם... חחחחחחחחחחחחחה בוקר מצויין!!!

LIRI שלירי

New member
אני בשעה 5.30 תמיד יש מה לעשות

כמה והולכת ברגל שעה וחצי על חוף הים אחלה ספורט לבוקר

sahr12

New member
בתמורה לרעיון...תעבירי תבאסטה שלך

למקום אחר.......חחחחחחחחחחחח אני לפעמים יוצר לריצה בשעה 530 בבקר......אני וכל הכלבים שבאזור.... לימדתי אותם לעצור לפני מעבר חצייה באדום...חחחחחחחחחח לא לנבוח על כל חתולת אשפתות..רק סימאיות כוסיות כאלו...חחחחחח "רץ עם כלבים" ס´

tot15

New member
בוקר נפלאאאאאאאאאא לכוללם

היתי באוטובוס חחחחחחחחחחחחחחח היה קר

yafit75

New member
תותי פרוטי,, בוקר טוב כפרה,,,

מה אין לך רשיון? U, כמה זמן לא נסעתי באוטובוס,,,, חמסה חמסה בלי עין הרע,,, אבל באמת היה קצת קריר היום....

למעלה