בוקר טוב לכולם....!

tot15

New member
איי , איי טאח! רגע תני לי להסביר

התקשרתי בעלך ענה לי ואח"כ לא היה זמין

yafit75

New member
מה הכאבתי לך,,, כולה נתתי לך ../images/Emo88.gif

על הראש,,,, כן, מותק, בעלי אמר לי שהתקשרת,,, אבל היית מנסה שוב! חיכיתי לטלפון שלך,,, אני אהרוג אותך!

יפיתו´ש

תגידי תודה שאלייך היא לפחות מתקשרת. אליי היא בכלל לא מתקשרת רק אני מתקשרת אליה.

yafit75

New member
שיר, היא יודעת שאם היא לא תתקשר, אז

אני מחכה לה ברבנות! ברבנות! (אני צועקת כמו בסרט של משפחת צנעני) ברבנות! נכון תות?

tot15

New member
חחחחחחחחחח

גנובה על כל הראש עם כל הכאב ראש שלי הצלחת להצחיק אותי אני חולה עלייך ותעני לפון כבר יאלללללללללה ועוד אח"כ מתלוננת

tot15

New member
חחחחחחחחחח

גנובה על כל הראש עם כל הכאב ראש שלי הצלחת להצחיק אותי אני חולה עלייך ותעני לפון כבר יאלללללללללה ועוד אח"כ מתלוננת

CHUCHU

New member
כפרה עלי ה-../images/Emo96.gif!!!!

אבל על תעשי לי את זה שוב!!! שלא תעלמי לי ככה עוד הפעם!!!! טוב? קחי
ו-
לרגל החזרה שלך!!!!! ללללללללללללהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהלהלהל

yafit75

New member
תודה נוגה,,, באמת הייתם חסרים לי

מאוד, כמעט ושקלתי התחברות מהבית! תודה על החיבוק,,, שולחת לך בחזרה חיבוק גדול גדול גדול!

יפיתווווווווווווווווווווווווווווו´ש

מאמי מה המצב? איך היתה החופשה? התגעגעתי אלייךךךךךךךךךך חסרת ליייייי מאמי ספרי איך היה? קחי
חם וטעים הכנתי אותו במיוחד בשבילך עם המון
.

יפיתווווווווווווווווווווווווווווו´ש

מאמי מה המצב? איך היתה החופשה? התגעגעתי אלייךךךךךךךךךך חסרת ליייייי מאמי ספרי איך היה? קחי
חם וטעים הכנתי אותו במיוחד בשבילך עם המון
.

yafit75

New member
U שיר, גם את פה! מה? אני בגן עדן?

כפרה, איך התגעגעתי,,, אין לך מושג,,, בואנה,, חופשה,,, חבל על הזמן,,, שבוע בתל אביב, סוף שבוע בים המלח, סוף שבוע בטבריה,,, לונה גל, סופרלנד, ומתי שנשאר קצת זמן,,, אז הולכים לקאנטרי,,,אחותי, איזה חיים,,, איזה כייף להיות בחופשה, קרוב לבעל, לבית, לילדים,,,לפינוקים שלהם,,, והכי כייף זה לקום בבוקר ושהבעל (כפרה עליו) מכין ארוחת בוקר ויש לך זמן לפנק אותו ואת הילדים... תודה על הקפה אחותי,,,,! אה, בקרוב אצלך, חופשה כזאת!

מאמי אני שמחה שנהנת כ"כ

בקרוב עליי חופשה כזאת כנראה אני ייצא לחופשה בחול המועד של סוכות כי יש לי חופש מהעבודה. אבל מתוקה אני בעיקר שמחה שחזרת לכאן. חסרת לי מאוד.

למעלה