בוקר טוב לכולם....!

sahr12

New member
איזו הפתעה נעימה.........

U שנים,שנים........ איפה הנשיקה שלי??????מייד!!!חחחחחח.......

בטח....

מה יש לך היום? עם ה - חחחחחח תפסיק עם זה מהר. מה כ"כ מצחיק אותך על הבוקר?

yafit75

New member
בוקר טוב תות,,, ומיכלי 31,,,,

אני רואה, מיכלי31 שאת עוד פה, כל הכבוד אחותי,, תות,,, מה עניינים,,, כל כך התגעגעתי אליך,,, אל תשאלי,,, יש לי 10 הודעות,,,,, וכולם של צ´וצ´ו,,, מישהו ראה את צ´וצ´ו הבוקר? יש קפה?

CHUCHU

New member
מה קרה יפית ?

חזרת מהטיול עם בעיה בראיה? אני פהפהפהפהפהפהפההפפההפההההההההההה

yafit75

New member
UUUUUUU צ´וצו´,,,, קודם קבל נשיקה

ראיתי נשמה, ראיתי שאתה פה,,,, אתה פשוט מקסים,,,, לקח לי שעה לקרוא את כל המיסרים ששלחת לי,,, ואני רוצה להגיד לך שאתה בחור מהמם,,, יודע לפרגן,,, אתה משגע אותי עם הפרחים שלך,,, והנשיקות והחיבוקים,,, אתה תותח,,, מתה עליך! כפרה עליך, תכין קפה,,, עוד לא שתיתי כלום,,,, אה, יש לך מצת? וואלה כבר שעה הסיגריה ביד ואין לי מי שידליק אותה! U כל כך התגעגתי אליך!! את האמת, כולכם הייתם חסרים לי,,,, אבל, מתוך כל חברי הפורום, יש אדם אחד שכועס עלי,,, ובצדק! לא נורא,, אני מקווה שבהמשך הוא יבין אותי, מה אתה אומר צ´וצ´ו, הוא יסלח לי?

CHUCHU

New member
מי כועס עליך?

רק תגידי לי ואני אדבר איתו שירגע... אני טוב בתיווכים....

yafit75

New member
אה, צ´וצ´ו, פה קבור הכלב!

אבל אפילו אני לא יודעת איפה הוא קבור בדיוק.. סתם.. יש מישהו שכועס עלי,,, ואמרתי ואומר שוב, בצדק,,, אבל אני מאמינה שזה יסתדר בסוף! מה אתה אומר?

CHUCHU

New member
חייב שיסתדר!!!

איך אפשר שלא עם בחורה נחמדה כמוך?

yafit75

New member
נו, אתה כבר יודע,,, המון המון זמן

לא קיבלתי מה שאני אוהבת, ! יודע מה אני אוהבת,,, אתה חייב לדעת, הרי אתה הדבקת אותי!

CHUCHU

New member
ואה ואה ואה איזה טעות, לשכוח....

yafit75

New member
הכעסתי, שלא בכוונה, מישהו חמוד,

שהיה לצידי בימים רעים,,, שידע לתמוך בי כשהייתי צריכה, ושהיה אוזן קשבת לבעיות שצצו פתאום,,, ועשיתי טעות,,, ואולי זה הזמן והמקום... פשוט... לבקש סליחה!!!! וממש לא התכוונתי,,, פשוט, זה קרה, והתנהגתי לא יפה, ואני אף פעם לא מתנהגת ככה,,, אבל כנראה שנסיבות השפיעו עלי! ואני לא אחת שאוהבת לבקש סליחה,,, אבל מתי שצריך לבקש סליחה, אני מבקשת, וזה קורה לי פעם בשנה! אז בבקשה להתחשב גם בזה!

yafit75

New member
איתך, יש לי חשבון ארוך, תות!

חכי, מותק, מה שאני אעשה לך בבית! אמרתי שתתקשרתי,,, למה לא התקשרת?

למעלה