תשלחי את השוטר שלך...... ככה תהיה לו תעסוקה......
M m i c h a l i New member 23/7/02 #136 שולח עליי את כוחות המשטרה... אתה יודע שאין צבא שיכול לעצור אותי...
Y yafit75 New member 23/7/02 #122 ילד, עזוב את הבדיחות,, ותשפוך עלי מים... מהר... צ´וצ´ו,,, הרמת את המכנסיים?
Y yafit75 New member 23/7/02 #127 בואנה, יש פה מישהו שמעוניין לעשות מסג´ לגברים,,, מי מעוניין: אני רושמת,,,, רגע לא לדחוף: ילד,, צ´וצ´ו פיראט,,, מה לא,, כדאי לך.
בואנה, יש פה מישהו שמעוניין לעשות מסג´ לגברים,,, מי מעוניין: אני רושמת,,,, רגע לא לדחוף: ילד,, צ´וצ´ו פיראט,,, מה לא,, כדאי לך.
W Windbluesea New member 23/7/02 #154 איזו שאלה.....כל הגוף..... ותשתמשי בשמן המיוחד שלך.... זה עושה אותי צעיר יותר......
T tot15 New member 23/7/02 #168 הייתי מתארת לך בדיוק איך ואיפה אבל לא נעים על גבי הפורום ... אני ישמח לשמוע אותך יקיר התגעגעתי.
Y yafit75 New member 23/7/02 #140 תעשי לי תות,,, אבל בעדינות... אני לא אוהבת מסג´ חזק.... לאט הילד יודע לעשות את זה טוב!
C CHUCHU New member 23/7/02 #143 בדיוק עכשיו חזרתי מהשירותים..... והייתי צריך איתי שני אנשים שיתפסו..... אני חושב שיש לי בעיה..... מה אתם מציאים????? תעזרו לי.......
בדיוק עכשיו חזרתי מהשירותים..... והייתי צריך איתי שני אנשים שיתפסו..... אני חושב שיש לי בעיה..... מה אתם מציאים????? תעזרו לי.......