בוקר טוב לכולם......

CHUCHU

New member
מישהו רוצה חציל על ה-../images/Emo117.gif

והלו מה עם הסטייק שלי??????? שיהיה שרוף טוב.....

yafit75

New member
תות,, מה משלומך,, הרי עד עכשיו

היינו ביחד,,, זוכרת,, מסעדה,,, על האש,,, יין,,, לפני חצי שעה,,,, זכור לך משהו,,,, את יושבת ומולך יושבת קרציה עם תלתלים זהובים,,, מעצבנת כזאת,,,, אם לא הזכרון שלך לא משהו... <עאלק מה שלומך>

yafit75

New member
מיכלי,,, מי קנה אותך?

מותק,,, אל תמכרי את עצמך מהר מדי,,,, את יכולה להזכיר לתות,,, המסעדה שישבנו ביחד,,, שלושתינו,,, אני את ותות,,, העל האש,,, היין,,, הצחוקים,,, כנראה שברח לה הזכרון,,, טוב בטח נמאס לו.

yafit75

New member
מותק,,, מכיר את המסעדה הכי גדולה

בעיר ... זהו,,, שלמסעדה הזאת "אין שם" מבקרים רק המפורסמות... מיכלי,,, ראית את טאקי,, ואת שולינקה,,,, ואת נשית.... בחורות על הכייף כייפאק

CHUCHU

New member
איזה באסה שלא הזמנתם אותי....

אולי זה יגרום לך להזמין אותי ........
בשבילך.........

yafit75

New member
קנית אותי!

עכשיו אני מבינה את מיכלי,,, כשאמרה קנית אותי... כשמדובר בפרחים,,, אני נמסה,,, אתה יודע איך לעשות לי את זה, אה?

m i c h a l i

New member
יש מבצע היום...

כל הקודם זוכה.... והתכוונתי לצ´וצ´ו....עם השוקולד הבלגי.... נו.....תביא כבר!!!!!!!! או שאני נרדמת...דמט....

CHUCHU

New member
יש שני סוגים......

אחד בטעם שוקולד חלב(המלצה שלי) והשני בטעם שוקולד עם צימוקים גם טעים.... מה בא לכם????

yafit75

New member
מיכלי,, מה שוקולד,,, כפרה, עכשיו

אכלת בשר,,,, <צ´וצ´ו,, בואנה, בלי שאף אחד ישמע,, תביא חתיכה>

yafit75

New member
מה קובייה, התכוונת לחבילה. או שניים

ותשאירו משהו,, ,ראבאק,,, חילקת כבר לכולם....

CHUCHU

New member
יש לי משהו להגיד לך סוד.....

<שמרתי לך שני חבילות בצד>

m i c h a l i

New member
תגידי תודה...

שלא שמתי את השוקולד בתוך הפיתה...... סתם....איכס.... יא מגעילה אחת.... חייבת דחווווףףףף משהו מתוק אחרי האוכל..... אינדיאני...יש לך מה להציע?

yafit75

New member
בקשה, היא אומרת מה שאומרת ועוד היא

אומרת שאני מגעילה,,, איזה חיים... ועוד אומרים שאני זו שלא נורמלית,,, יש לי אורביט,,, רוצה,,, וגם עדשים של עילית. מותק,,, אני בלי ממתקים לא עובדת,,, בגלל זה אני מבקרת בזמן האחרון בחדר כושר,,, תשאלי את הילד,,, היינו ביחד בחדר,,, הילד עשה שכיבות שמכה,,, ואני קפצתי על חבל...

m i c h a l i

New member
אני צריכה משהו...

קצת יותר מרוכז מעדשים של עלית..... בד"כ מביאה איתי אבל היום שכחתי...בקושי קמתי.... אמרתי לאינדיאני להעיר אותי לפני שהוא הולך....מחר נשים שעון.... יש לך חבל להחלפה...? לא מוצאת את שלי.... אופס...

למעלה