בוקר טוב לכולם......

m i c h a l i

New member
יאממממממממיייי

כמה זמן לא אכלתי כבד אווז....איך בא לי.... בפיתה בלי כלום!!!!!!! רק הכבד אווז.... תשאירו לי משהו.... במקום כדורים...תביאי משהו לריאות...יותר בריא/טבעי

yafit75

New member
מיכלי,,, יודעת לשרוק?

כפרה,,, תני שריקה לילד,,, מרוב נפנופים במנגל,,,, הוא שכח שאנחנו פה!

m i c h a l i

New member
לא....לא הבנת....

פשוט פתחנו לו את התאבון.... וחצמזה...הוא רץ לסופרפארם....לא ראית ששלחתי אותו? את צריכה עוד כדורים? אין בעיה אני כבר אומרת לו....

m i c h a l i

New member
יהההההה

שכחתי את הזיתים...... יפית לכי תקני מהרררר..... אין לי איך לצאת מפה.......

CHUCHU

New member
תגידו..........

אתם אוהבים חצילים.......? למה יש לי פה 2 ק"ג לשים על ה-
ומה קורה עם הסטייק?????? נהייתי כבר רעב....

Windbluesea

New member
עוד בדיחה קטנטנה.....

היו היה זוג צעיר שגר בעיר בה רמת הפשיעה עברה כל גבול. אחרי ששלושת הבתים השכנים להם נפרצו, החליטו בני הזוג לקנות כלב שמירה שיגן עליהם ועל ביתם מפני פורצים ושודדים. יום אחד הלכה האישה לחנות חיות ואמרה "אני צריכה כלב שמירה!" והמוכר ענה לה "אני מצטער, אבל נגמרו לנו כלבי השמירה, מה שנשאר לנו זה רק הכלב הסקוטי הזה. אבל המיוחד בו הוא שהכלב הזה יודע קארטה." האישה לא האמינה למוכר וממש לפני שהחליטה לעזוב את החנות החליט המוכר להדגים לה את כישוריו של הכלב. המוכר אמר "קארטה את הכיסא", והכלב שבר את הכיסא לחלקים. המוכר אמר "קארטה את השולחן", והכלב ניגש לשולחן ושבר אותו לשתיים. לאחר שקנתה את הכלב, חזרה האישה המאושרת לבעלה אשר ציפה לראותה חוזרת עם כלב שמירה. אך שהיא סיפרה לבעלה שהכלב יודע קארטה, הוא לא האמין לה ואמר "קארטה על הזיין שלי..."

CHUCHU

New member
הלווווווווו............להתעורר שם|ח

לאן נעלמו כולם? אני חושב שצריך להזמיו את בלש גשש.....

m i c h a l i

New member
אני בקושי נושמת...

הרגתם אותי עם כל הכולסטרול הזה.... עכשיו אני צריכה דחוףףףףףף שוקולד .... אינדיאני... תביא את המזרק.... ישר לוריד.....

CHUCHU

New member
בדיוק עכשיו........

אני מקבל הספקה של שוקולד בלגי...... משהו משהו.......

Windbluesea

New member
מה זה מה שלומך?????

תתחילי ללעוס מותק זה מתקרר.... תשאלי את יפית אם היא רוצה עמבה????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (שלא תעיף עליי נעל בית...העיראקית הזאת...)

yafit75

New member
אמרתי לך תעזוב אותייייייייייייייייי

עם העמבה הזאת,,, באלוהים,,,, אני קמה אליך.. עזבו אותי,,, שחררו לי את הידיים,,, בואנה תחזירו את הנעלי בית....

למעלה