יום מקסים עם הרבה חיוכים ובלונים
C CHUCHU New member 10/7/02 #18 אני חושב את צריכה לקחת רגיעון!!! תפסיקי להתעצבן מכל דבר לא מתאים לך!!!!!!!!
Y yafit75 New member 10/7/02 #34 קמתי,,, רגע,, צ´וצ´ו, איפה הקפה... איפה הילד המתוק שלי? בוקר טוב לכולם,,, מה כבר שטפתם את הפנים,,,, אלכתם,,, חכו,,, תנו לאנשים לקום אנשים,,, לא כמו חיות.... מישהו חיפש אותי?
קמתי,,, רגע,, צ´וצ´ו, איפה הקפה... איפה הילד המתוק שלי? בוקר טוב לכולם,,, מה כבר שטפתם את הפנים,,,, אלכתם,,, חכו,,, תנו לאנשים לקום אנשים,,, לא כמו חיות.... מישהו חיפש אותי?
W Windbluesea New member 10/7/02 #39 שלום לך יפיתוש...... רציתי בוקר טוב ...אבל יותר אישי.....ורגע נזכרתי.... את כבר לא שלי את של צ´וצ´ו.
Y yafit75 New member 10/7/02 #49 ילד, מה אתה אומר! רוצה כאפה.... אני שלך,,, ושל צ´וצ´ו ביחד,,,,,,, צ´וצ´ו מסכים.... וחסר לך שלא תשלח לי הודעה יותר אישית,,, אתה יודע שאני מתה עליך.... גם עליך, צ´וצ´ו!
ילד, מה אתה אומר! רוצה כאפה.... אני שלך,,, ושל צ´וצ´ו ביחד,,,,,,, צ´וצ´ו מסכים.... וחסר לך שלא תשלח לי הודעה יותר אישית,,, אתה יודע שאני מתה עליך.... גם עליך, צ´וצ´ו!
C CHUCHU New member 10/7/02 #52 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאני יודע../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif
W Windbluesea New member 10/7/02 #40 את רואה יפית.....עשית בחירה טובה.. שלקחת את צ´וצ´ו...... תותי מודה הזה.
C CHUCHU New member 10/7/02 #42 אני חושב שהקנאות אוכלת... אבל אני לא בא לריב עם אף אחד... אני עוד אתמול הצעתי שעדיף להיות כולם ביחד או שבסוף נהיה כל אחד לחוד... טוב עכשיו אני באמת יוצא לסיגריה... ויפית זה בשבילך.... ורק אחת ארוכה
אני חושב שהקנאות אוכלת... אבל אני לא בא לריב עם אף אחד... אני עוד אתמול הצעתי שעדיף להיות כולם ביחד או שבסוף נהיה כל אחד לחוד... טוב עכשיו אני באמת יוצא לסיגריה... ויפית זה בשבילך.... ורק אחת ארוכה