בוקר טוב לכולם....

Windbluesea

New member
בוקר טוב לכולם....

פשוש מתוקה אני מצפה בכליון עיניים להיום.... וסער לא שכחתי מזל טוב עד מאלן ת´לפים שנים...
ושיהיה לכולנו אחלה יום ועוד יום למנייק לסופ"ש.....אחחחח....

Windbluesea

New member
בוקר טוב צ´וצ´ו.......

יש לך פז"מ של יום במועדון איך ההרגשה???????

CHUCHU

New member
ושוב בוקר טוב על כוס../images/Emo96.gif

ובקשר לפז"מ זה ממש לא משחק אצלי תפקיד..... וחוץ מזה אני ממש נהנה להיות פה איתכם כל עוד זה ב-
טובה... אז מה נשרשר אותה בארוכה היום?

Windbluesea

New member
חכה...היא וטאקוש יגיעו.....ושמיכל..

תתעורר הכאסח והמסיבה תתחיל.

m i c h a l i

New member
בוקר טוב צ´וצ´ו.....

מועדון ארוחת הבוקר נפתח..... אני מתה לנס על חלב..... כואב לי הגרון.... אל צ´כח ת´סיגריה.....

ווינדי,,,,,,,,,,,../images/Emo124.gif

אולי אתה לא זוכר,, אבל סוף שבוע אינו סתם סוף שבוע,, לשולינקה יש יום הולדתתתתתת,,,,,, ביייי,,,,,, יום טוב,,, טוב,טוב,, טאקילה,,,,זזתי,,,,,אל תצבטי,,אחחח שולינקה כמעט 28

Windbluesea

New member
כן אני יודע.....

לך וליפיתוש צריכים לחגוג ביחד!!!! נו ...סיימת לארוז????

טאקילה~*

New member
בוקר טוב משוש..

מה זה רק יצאתי מהמקלחת היא כבר ניצמדה? ממי תזיז אותה שאני לא אכנס לאטרף! חוצמיזה אני הולכת לשעה משו וחוזרת...(לקופ"ח) שיהיה אחלה יום ניפלא...ומלאן נשיקות רק למשוש של!!!.

טאקילה~*

New member
אהובי...

חכה לי שאשוב עם בוא הפריחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב ראיתי אתמול את אתר הבניה מדהים.. משו משו תאווה לעיניים...

אמממ,,טאקי,,,,

אמרת קופת חולים,,,,? לציטב זכרוני זה הרבה יותר משעה... אז,, ווינדי,,איפה היינו???????????? איזה לארוז???? יום לפני הובלה ,,אופפףףףףף והכל מוכן שולינקה כמעט 28

טאקילה~*

New member
שולינקה...

מה גם את אוהבת את נחת זרועי??? ממי תיזהרי אני מתעצבנת כשנוגעים במשוש.. ממשוש שמור בקפידה על כל הדיסק הקשיח! אני רק קצת וחוזרת ואז משוש ואני נעלם לכולכם. משוש קנית כובעים? תן לכל אחת לאכול תכובע, היום משוש ואני הולכים לצהרים של מלא כיופים. נכון משושי?

U מה קורה כאן?

אופוא אני בכל העניין? טאקי??? במיוחד לכבודך קניתי שמלת נצנצים... חחחח (אפילו בחתונה שלי לא לבשתי שמלה... חחח)

tot15

New member
בוקר טוב

לכל יושבי ועומדי הפורום שיהיה לכולכם יום מקסים

למעלה