בוקר טוב לכולם
Y yaniv6479 New member 4/8/09 #6 בוקר מצויין יש כאלה שקמים ב 6:30 בבוקר ולעבודה עכשיו עם כוס קפה ענקית להתעוררות ובדיקת מיילים
Y yaniv6479 New member 4/8/09 #20 בצהריים אני אהיה בת"א השבוע אני בעיקר עובד בצפון הקרוב אבל בערב אפשר לדבר על שוקו (אם ירשו לך )
Y yaniv6479 New member 4/8/09 #23 דווקא בלגרום לך לחכות... ../images/Emo9.gif ככה תירצי יותר.. חוץ מזה, לא שמעת על דחיית סיפוקים?
Y yaniv6479 New member 4/8/09 #26 אז תצטרכי להשיג עכשיו לבד אני יכול להבטיח בצהריים או בערב אייס ארומה, שוקו, אלכוהול.. צריך קצת מחוייבות לעבודה, אם רוצה להישאר בה
אז תצטרכי להשיג עכשיו לבד אני יכול להבטיח בצהריים או בערב אייס ארומה, שוקו, אלכוהול.. צריך קצת מחוייבות לעבודה, אם רוצה להישאר בה
ש שמנה משגעת New member 4/8/09 #27 אוח גברים ... אם אני יהיה תלוי בגבר המצב שלי יהיה קשה מאוד ... תודה בכל אופן אל דאגה הכל רשום עכשיו גם בצהריים וגם בערב אני רוצה אייס ארומה
אוח גברים ... אם אני יהיה תלוי בגבר המצב שלי יהיה קשה מאוד ... תודה בכל אופן אל דאגה הכל רשום עכשיו גם בצהריים וגם בערב אני רוצה אייס ארומה
Y yaniv6479 New member 4/8/09 #28 את לא מאיימת ../images/Emo13.gif למרות שהייתה כתבה לאחרונה שהאייס משמין אסתפק באחד ליום השאלה אם תצליחי להחזיק את עצמך עד לערב
את לא מאיימת ../images/Emo13.gif למרות שהייתה כתבה לאחרונה שהאייס משמין אסתפק באחד ליום השאלה אם תצליחי להחזיק את עצמך עד לערב