בוקר טוב לכולם!

deathcaster

New member
מממממממ

התעוררתי לפני שעה, לאחר שעבדתי אתמול וישר עפתי למסיבת חנוכת בית של ידידה, התחבקתי והתנשקתי עם מישהי שלא ראיתי זמן רב, והיא שברה לי את המשקפיים... אז בהמשך ראיתי קצת כפול את כולם ... ולא בגלל האלכוהול
ועכשיו אני יכול לרוץ לספר לחבר'ה: "התנשקתי עם XXXXX (השם שמור במערכת
) ובלהט היצרים נשברו המשקפיים. ועד שאסדר את המשקפיים אני עם זוג חלופי שאני נראה די פאתטי איתו. עוד מעט הולך שוב לעבוד.. ואולי אצליח לסיים את את העבודה שאין לי כוח נפשי לסיים אותה.

deathcaster

New member
לאא...

הבחורה זה סתם היתה נשיקה של "שלום שלום"... אין לי על מה להשוויץ....

deathcaster

New member
מממממממ......

כלה? לא... היא באמת נראית כמו מיליון דולר.. אבל היא לא אחת שהייתי רוצה לבלות את חיי איתה.. המראה זה לא הכל

זה טוב שהיא נראית טוב

ברור שהמראה לא קובע אלא האופי, אבל לפעמים אתה זקוק למראה כדי להיכנס איתו למיטה ולא רק לאופי, אחרת...חבל על הזמן.

deathcaster

New member
ממממ

אם כבר דיברנו בעבר על : "גברים מה יהיה איתכם"... אז לפעמים לא צריך גם מראה בשביל להיכנס למיטה (בהתאם לחוק הלא כתוב: "אין בחורה מכוערת - זה פשוט שאין מספיק וודקה"
) ואם כבר עסקינן... אז לא חייב מיטה...
אבל ... כפי שאמרתי.. אני לא מאמין גדול באסטרולוגיה, אבל אומרים על בני מזל אריה שהם מחפשים את האחת והיחידה שאיתם יבלו כל חייהם, ורק איתה. .. לפחות בקטע הזה.. האסטרולוגיה צודקת... לגביי.

ולגבי הקטע המשיכה

מבחינתי הוא חשוב גם וחשוב גם האופי והכול, איך מסתדרים יחד, אחרת זה לא שווה. בנינו, כל אחד צריך לדאוג לעצמו ולהשתדל להיראות טוב בעיניו ובעיני אחרים בכל דבר.

deathcaster

New member
מממ

אני יכול... יש לי רק צילינדר שלילי במשקפיים... מה שאומר שאני יכול להסתדר מצויין כל עוד אני לא צריך לקרוא כלום, אבל העיניים מתעייפות די מהר.... ואתמול בלילה... אחרי העבודה.. ואחרי קצת אלכוהול... הכל נראה רחוק וכפול
.... סתם אני מגזים... נהגתי הביתה עם משקפיים שבורות.. היה מוזר אבל הגעתי בשלום

deathcaster

New member
מממ....

אני רואה מה שצריך
... כמו סיפור על סבא של אמא שלי... הוא היה חרש כמו בול עץ... אבל שהיו מדברים על כסף... הייתה לו שמיעה של תנשמת

למעלה