חני , אלה הם חיינו
חני יקרה , אני קוראת בכאב רב את מה שאת כותבת ואני יודעת שאני מתקרבת לכך. גם עכשיו אם אני בבית , זה די דומה , איפה המשקפיים ואיך עושים??? , למה זה ומה בכלל? אני מקווה שאת מוצאת זמן קצת לעצמך כי זה ממש משגע , לפחות אותי. אתמול היה קטע הזוי בבריכה. אחרי ט' באב סוף סוף הולכים לבריכה. שלחתי אותו ללבוש בגד ים.הוא לקח אותו לאמבטיה ותלה על הדלת ושוב מגיע למטבח. אני שוב באה ומראה לו את בגד הים. טוב , בשעה טובה יוצאים וצריך להקפיץ את הבן הגדול למקום שיש לו טרמפ. כבר הסיבוב הזה גורם לו לחוסר סבלנות. הגענו לבריכה והוא כמובן כבר רוצה לשירותים , אני הולכת איתו ואז הוא מגלה שנשאר עם התחתונים מתחת לבגד הים. אני מלווה אותו שיוריד אותם במלתחות. כשהוא חוזר , אני מגלה שהוא יחף. שוב שולחת אותו להביא את הקרוקס. ואז,,,, כשהוא חוזר הוא כבר מותש וצמא והולך פנימה לאזור המקורה לחפש אולי יש קולר עם מים. הוא חוזר וכשאני שואלת אותו אם מצא , הוא מוציא את התסכול עלי וממש תופש אותי בכתפיים ומסובב אותי חזק ושוב הולך לאותו מקום. מייד רצתי למזנון וקניתי בקבוק מים שיחכה לו כשיחזור וכמו שאסתר אומרת : ובא לציון גואל. הוא חוזר מופתע שיש מים ושואל אם קניתי וכמה עולה וסוף סוף נכנס לבריכה ושוחה. בדרך כלל הוא לא צמא ואנו באים לשעה בערך, כך שכל הסיפור היה קצת הזוי וגרם לי לראות כמה הוא לא מרוכז וכמה הוא כמו הילד הקטן שלי. זהו חברים , בשלבים הבאים , כן אני יודעת הסיפורים יהיו כמו של חני ואריאלה וצריך להיות מוכנים. עכשיו אני נחה בין בישול לבישול. שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים , שבת שלום , שבת מנוחה, חני יקרה , מתפלת עבורך שיהיו לך המון כוחות וגם שתקבלי עזרה, חיבוק ענק ממני , טובה