בוקר טוב לכולם

אביבה1938

New member
בוקר טוב לכולם

יש לי בעיה חדשה עם בעלי . זה כמה שבועות שהוא קם בלילה לשרותים לבד ועושה פיפי על הרצפה ועל האסלה , העובד לא שומע אותו או שהוא עושה את עצמו שלא שומע , אני ישנה בחדר השני עם דלת פתוחה כדי לשמוע אותו כי הוא נופל הרבה מהמיטה. בליל תשעה באב הבן שלי ישן אצלנו. בשעה אחת בלילה אני שומעת קול מהשרותים קמתי כדי לראות מה קרה , ולתדהמתי ראיתי את הבן שלי מנקה את השרותים , כי היה שם שטפון מהשתן של בעלי . אתמול בלילה שוב שמעתי רעש מהשרותים , נגשתי לראות בעלי עמד שם וכל הרצפה שלולית הערתי את העובד ובקשתי ממנו שיטפל בו וינקה את השרותים . לפנות בוקר הוא שוב עשה פיפי והפעם ברצפה בחדר שינה , עד הבוקר זה כבר היה יבש ומסריח . ביום העובד מצליח לקחת אותו לשרותים , הבעיה עכשו זה הלילה. למזלי הרע עכשו יש את השביתה במשרד הבריאות , בדיוק שהתחילו לטפל בתיק שלי לסידור במוסד . אני שוב נכנסת לדיכאון , וחסרת אונים . כמה שאני חזקה אבל ישנם רגעים שאני נשברת. נילי אני חושבת שאת עושה בחוכמה בסידור בעלך למוסד .כי שם ישנם בעלי מקצוע שיודעים כיצד לטפל בחולים שלנו. כי בבית המצב שלהם רק מחמיר , מכיון שלנו אין את הכילים לטפל בהם. אשמח לקבל עצה מה לעשות בנידון. נילי אתמול שמתי לב שלא אחלתי לך מזל טוב , לכן אני מאחלת לך מזל טוב לבר מצוה של הנכד ושירבו שמחות במשפחתך והעיקר הרבה בריאות לאישך שמרי על עצמך. ולכל חברי הפורום לילה שקט . אוהבת אתכם אביבה

נילי41

New member
בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד התעורר פעם אחת ב-01:30 בלילה, הלך לשירותים וחזר לישון ללא כדור השינה. הוא ישן רצוף עד 06:00 בבוקר. גם אני הלכתי לישון מוקדם וישנתי טוב. החום והלחות משפיעים על כולנו וכנראה על החולים גם כן, לכן קורות כל מיני תופעות לא רצויות, כמו עם האמא של ענתי שעבר עליה לילה טרוף שינה וכמו בעלה של אביבה שקם בלילה לשירותים ו'מפספס'. אביבה יקירתי, התופעה הזו מוכרת לי היטב, אך מאחר ואני ישנה עם יוד באותו החדר, בכל פעם שהוא הולך לשירותים אני קמה אליו ומנקה אחריו. היתה תקופה שהפספוסים היו ממש כל הזמן ודווקא לאחרונה הוא מפספס פחות, אבל פעם בכמה זמן הוא פשוט עושה בכל מקום, אפילו לא הולך לשירותים. זה תמיד קורה כשאני לא נמצאת לידו, נראה לי שהוא מאבד את העשתונות ולא יודע מה לעשות. הוא מסוגל להשתין על הכורסה שלו, או על כל רהיט אחר שכנראה נראה לו כאסלה, או במטבח בפינה וכו'... זו בעיה מאוד גדולה. אין מה לעשות... אני פשוט יודעת שאסור לי להפנות את הגב אליו לרגע, כל הזמן עם שבע עיניים עליו וכשהוא קם ומתחיל להסתובב, פשוט ללכת אחריו וגם כשהוא כבר נכנס לשירותים, נכנסת איתו. הדלת תמיד פתוחה. זה מאוד קשה... מקווה שיעבור על כולנו יום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי בוקר טוב, אשריך על הסבלנות ועל

הסובלנות ועושה הכל באהבה.מצדיעה לך

אביבה יקרה , בוקר טוב

אביבה , אכן את מתמודדת עם קשיים רבים ובאמת צריכה לדאוג שהעובד יעשה את מה שהוא צריך לעשות. אני מאחלת לך שהאישור ממשרד הבריאות יגיע מהר ובבעלך יוכל לעבור למסגרת שתתן לו את הטיפול המתאים. אני מחזקת את ידייך ומתפללת שיהיה לכם רק טוב, קבלי חיבוק ענק , אל תקחי יותר מדי ללב, טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה בוקר טוב

שיהיה לך יום טוב על כל הפידבקים שאת מעבירה מידי יום לכולנו, אשריך

../images/Emo24.gifאביבה'לה בוקר טוב

הוי הגעת למצב קשה עם השתן בכל מקום,איך נילי אומרת הורה הממטרה,גם אישי עושה כך הוא הולך לשירותים עומד רחוק מהאסלה והממטרה לכול עבר. אז כך היה לי סדין ישן חתכתי אותו לחתיכות מלבניות ואני מניחה מכל הצדדים של תחתית האסלה את 4 החתיכות, זה גם שלא יחליק , כי אם השתן בריצפה הוא יכול להחליק, בבוקר אני קמה רואה שכל השתן ניספג שוטפת את המקום וגם את הסמרטוטים ושמה אחר וכן כל הזמן, אני חושבת שלגברים במיוחד צריך רק בית אבות בגלל המצב הזה. אביבה'לה אל תכנסי ללחץ כחי את החיים באיזי ,לאט נכון שזה קשה לכל דבר מתרגלים גם אני התרגלתי ואין לי מטפל. גם על המיטה שלי הוא עשה שתן פעמים ולכן עברתי חדר. תהי חזקה תדאגי לעצמך ולבריאותך, כי אם תקחי קשה את המצב את תתמוטתי ואת צריכה לעשות חשבון לבריאותך. מאחלת לך שה' יתן לך הרבה כוח וסבלנות להתמודד עם הכל באהבה ובשמחה כי כך רוצה ה' יתברך. בשורות טובות.

אריאלה , לך יש כבר עצות מעשיות

אריאלה יקרה , את כבר מתמודדת זמן מה עם נושא ההרטבה ואת מצאת לך פתרונות. אני מניחה שכל אחת צריכה למצוא איזה פתרון כדי למנוע וגם כדי שהמקום יהיה נקי ושלא יהיה ריח. אני כל כך מבינה אתכן ומקווה שלא אגיע למצב הזה. עכשיו יש פה ושם רטיבויות אצלנו ואני כל יום מנגבת ויש עוד דברים שקשה לכתוב עליהם , אך אין ברירה ואנו חייבות לטפל בכל, כמו אמא בילד קטן. אני מקווה שהיום נלך לבריכה , דבר שבעלי מאד אוהב ובמיוחד לשחות. אתמול הייתי בחתונה בירושלים שגם הוא היה אמור לבוא אתי. בסוף הוא לא רצה וברוך השם יצא לטובה. כי בסופו של דבר ראיתי שאם הוא היה אתי , אחרי שעה לכל היותר היה כבר רוצה לחזור הביתה. כך שאני די נהניתי ופגשתי הרבה מכרים שלא פגשתי כבר שנים רבות. המון חיבוקים לך אריאלה ובתקווה שבקרוב מאד תקבלי כבר תשובה מביטוח לאומי, זה באמת מוגזם!!, רק בשורות טובות , טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה בזכות רוני שהביאה

לצומת לבינו את המיכתב מאתר וויאנט ,האמא שכתבה מכתב למנכ"ל בקשר לביתה הנכה, המנכ"ל החזיר תשובה גם באתר ושם הוא השאיר את האימל שלו, קפצתי על המציאה ושלחתי לו גם מכתב באימל הפרטי שלו. היום צילצלה אלי מזכירתו סימה ואמרה לי שהבקשה ששלחתי לו טופלה ואשרו לאישי את השירותים המיוחדים , אני אקבל 4000 ש"ח כל חודש כולל הנכות ו-16000 ש"ח רטרואקטיבי מחודש דצמבר 2006, ה-ל-ל-ו-י-ה. הגב' סימה אמרה לי שאשלח לו מילה טובה ואכן שלחתי לו באימל וגם באתר עצמו תגובה את יכולה להיכנס לקרוא ובירכתי אותו על מה שזירז את התהליך, כל הכבוד לו וירבו כמותו. עכשו אתם יכולים לשלוח לו מהאתר וויאנט אם יש לכם בעיות בביטוח לאומי . יש למי לפנות .

ronnyw

New member
אריאלה, יופי, יופי, יופי !!!

אני ממש שמחה בשבילך, כי אני מבינה שזה מאוד מאוד חשוב לך, וזה ישפר את איכות החיים שלך ושל אישך. אכן, הללויה !!!

../images/Emo24.gifתודה לך רוני ,אכן תפילותי לא הולכות

ריקם ,זה הגיע בזמן הנכון בדיוק, הכל לטובה אפילו האיחור בתגובה.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי - ה-ל-ל-ו-י-ה../images/Emo70.gif

איזה יופי
כל כך שמחתי והתרגשתי לשמוע שהמייל ששלחת הגיע לייעדו ועשה את שלו! האמת, מעולם לא הייתי מאמינה שמשהו כזה יכול לעזור... תארי לך שכולם בטח שלחו מיילים למנכ"ל הזה, והנה תוך יום אחד התקשרה אליך מזכירתו לספר לך שהבקשה שלכם אושרה... עכשיו נראה כמה זמן ייקח להם להעביר את הכסף ממש. כל הכבוד לך על היוזמה ועל ההעזה - אשרי המאמין... כמו שאת אומרת, צריך להאמין לא להתייאש. האמת, זה עניין של סחבת. הבקשה שלכם בטח אושרה והיתה מונחת לה סתם ככה בערמה עם עוד מאות או אלפים כמוכם, ולעובדי הביטוח הלאומי לא היה דחוף להודיע לכם על האישור ולשלוח לכם את הכסף... זה מה שנקרא אטימות הממסד... כל הכבוד למנכ"ל החדש של הביטוח הלאומי. אולי הוא יצליח להזיז שם קצת את העניינים... עכשיו יוד שלך יוכל ללכת למרכז היום 5 פעמים בשבוע ואת תצליחי לנשום קצת לרווחה, אולי אפילו למצוא עבודה לחצי יום על יד הבית, לא יודעת מה... בכל אופן, זו הקלה אמיתית. יופי, יופי, יופי
קבלי חיבוק ענק

בשעת שמחה אומרים הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

הכל משמים והדיבור היום יומי שלי אליו מחזק אותי יותר שאני מקבלת מהיושב במרומים את הדבר שאני זקוקה לו, ואספר לך שכשעבדתי אצל עו"ד כפקידת הוצל"פ הוא פיטר אותי כי אמרתי לו מה שלא מצא חן בעיניו, לאחר שגמרתי את דמי האבטלה העו"ד התקשר אלי ואמר האם אני מוכנה לחזור אמרתי לו תן לי יומיים לחשוב, ובאותם ימים היה פירסומת בטלויזיה על מפעל הפיס שיש הגרלה להרויח 4000 ש"ח משכורת לכל החיים, פניתי בתפילה לה' ואמרתי לו רבונו של עולם טני רוצה להמשיך לעבוד אבל תעשה שהעו"ד יסכים להצעה שלי 4000 ש"ח משכורת כל חודש (הייתי עובדת מי שעה 9 בבוקר עד 2 והשכר היה 3300) , לאחר יום התקשר הבוס ושאל נו את חוזרת אמרתי לו בתנאי 4000 ש"ח לחודש נקי, אמר לי טוב תעבדי עד 3 במקום עד השעה 2 זהו סיכמנו ועבדתי אצלו 4 שנים (לפני כן עבדתי אצלו 8 שנים),מה שאני רוצה לומר שהתפללתי לה' שמהביטוח הלאומי אקבל 4000 ש"ח במקום מקום העבודה שעזבתי בגלל מחלתו של גיסי שהיה ערירי וטיפלתי בו , ושלחתי את יהבי לה' ואמרתי לו אתה תפרנסני, מה רבו מעשיך ה'. והכל התגלגל כמו שרציתי.

hregev

New member
../images/Emo140.gif אריאלה - כל הכבוד ../images/Emo24.gif|חיבוק

שמחתי לשמוע שניצחת את הרשעים מביטוח לאומי , אמרתי לך שהם מאשרים חצי שנה רטרואקטיבית, זה מה שהיה גם אצלנו. סוף סוף יוקל לך, אחרי כל הצרות שהאדון עושה לך, תוכלי להיות כמה שעות עם עצמך או לנתב את זמנך לדברים שיותר מענינים אותך. תאמיני לי שאני הראשונה שמבינה זאת ורוצה מעט לביות עם עצמי, זה עדיין לא מתאפשר, אבל אני יודעת שגם זה יגיע. כנראה שגם אני על סף הצלחה בניצחון הרשעים בעירית פ"ת היום התבשרתי שהגיע מכתב מלשכת ראש-העיר ובעייתנו עוברת לועדת חריגים, אני מקוה לבשורות טובות. להתראות חני

hregev

New member
../images/Emo39.gif נילי יקירתי

רציתי לבשר לך שאזרתי אומץ והתקשרתי ללורה במרכז היום ברח' פפר וקבעתי איתה ליום שני, בינתיים היא סיפרה לי שבמרכז שלה רוב האנשים אינם חולים באלצהיימר וגם כולם מבוגרים מגיל 70 ומעלה ואפילו עד 90, לא ניראה לי שאפשר לשכנע אותו ואפילו אותי להיות במקום כזה בסך הכל הוא עדיין לא בן 66 ויש לו הרבה רגעי צלילות. בסך הכל אני לא אעשה שום דבר שעשוי לפגוע בו רגשית. היום היו לי קטעים של בכי איתו , הוא כועס שתמיד כשהוא בא ללגום קפה - נשפך עליו. הוא מתרגז שהוא אינו מצליח ללבוש את התחתונים והמכנסיים כמו שצריך, אני שמה לו ביד ומשום מה הוא מסובב את המכנס וזה נהיה הפוך ז"א מה שצריך להיות מקדימה נהיה מאחורה ואז הוא בוכה. התיאבון אצלו על הפנים, ואם הוא אוכל קצת יותר הוא הולך להקיא. היום דיברתי עם הפקידה מהעיריה שדיברה עם המנהלת שלה, ונמסר לי שהגיע מכצתב מלשכת ראש-העיר ועכשיו בקשתי מועברת לועדת חריגים. מקוה שהפעם יצליח לי. ביום שני אני מתכוונת לגשת למרכז היום ולראות מה זה בכלל. אז בינתיים להתראות ושיהיה לכולנו טוב חני

נילי41

New member
חני יקירתי

טוב מאוד שיזמת וקבעת פגישה עם לורה במרכז היום. תראי, אמנם הוא רק בן 66 אבל זה כבר לא הבדל כזה גדול בין 66 ל-70. למרות שהמקום לא מיועד לתשושי נפש, מכיוון שבעלך עדיין בתחילת המחלה זה יכול להתאים לו. יוד שלי הלך 3 שנים בתחילת המחלה למרכז יום רגיל, לא לתשושי נפש, בנווה ימין, ליד כפר סבא, עד אשר הוא כבר לא התאים להם, אבל במשך שלוש שנים הוא הלך לשם ברצון ונהנה מאוד והם גם נהנו ממנו. הוא היה עושה להם 'שמח' וכולם רצו לשבת בשולחן שלו... גם בנסיעות ובטיולים הוא היה הרוח החיה. כשהגיע הביתה הוא לא זכר כלום מזה, אבל כשהוא היה במקום הוא ממש נהנה... הייתי מדברת עם המטפלות והן היו מספרות לי עליו עד כמה הוא נהנה ומשתתף וכו'. ככה שאל תפסלי על הסף. כמו כן אני שוב חוזרת ואומרת לך, את לא יכולה להתחשב בזה שהוא לא יסכים. הוא תמיד לא יסכים. כל שינוי הכי קטן יפחיד אותו. לכן, צריך קצת בעורמה, ללכת איתו, להגיד לו שאתם הולכים ביחד לבקר את לורה, נגיד, תסיירי איתו במקום, אני מכירה את המקום הוא מאוד נוח ופונקציונלי ומתאים. אם נראה לו שהאנשים קצת מבוגרים אפשר להגיד לו שמכיוון שהוא יושב בבית באפס מעשה, אולי כדאי שיתנדב במקום הזה קצת ויעזור במה שהוא עוד מסוגל לעשות. המטפלות יודעות איך לקבל אותו בחום וגם ישתפו איתך פעולה בצורך ל'שכנע' אותו להישאר. דברי על זה עם המנהלת. תתחילו פעם בשבוע או פעמיים. בפעמים הראשונות תשארי איתו. לאט לאט אולי תשאירי אותו לשעה-שעתיים, תגידי לו שאת רק קופצת לבנק או לעירייה, לסידורים וכבר חוזרת. תראי שהוא יהיה עסוק במשהו שמעניין אותו. יש שם גם חדר משחקים וגם מחשבים וכו'. תעשי את זה לאט ובהדרגה. תשקיעי בזה כמה ימים ותראי שזה ישתלם לך בגדול... אל תתחשבי בסירוב שלו, הוא תמיד יסרב לכל דבר. את חייבת לעשות את מה שנכון ומה שצריך... שמחתי שהעניינים בעירייה מתחילים לזוז. כל הכבוד לך על ההתמדה ועל העמידה על הזכויות. ככה צריך. מקווה שיהיו תוצאות טובות בקרוב. ב ה צ ל ח ה במרכז היום, קבלי חיבוק גדול (לא שמה אייקונים כי ההודעות נתקעות לי ואני חושבת אולי זה מכביד על הקובץ). שבת שלום וסוף שבוע רגוע

טיקו1

New member
מרכז היום

חני יקרה, המרכז של לורה מצויין. עד שעיריית פ"ת - העמותה לקשיש, פתחה מרכז מיוחד לחולי אלצהיימר- לורה הקצתה אגף קטן סגור אצלה במרכז לחולי אלצהיימר. בשנים ההן קיימנו פעמיים או יותר מפגשי הקבוצה החודשיים של הסניף אצלם. לורה היא אשה שמבינה עניין. אינני יודעת מי ומי בצוות שלה כיום , אני מקווה שיידעו להתמודד עם הבעייה.בהצלחה - רותי.

hregev

New member
רותי יקרה ערב טוב

כמעט פספסתי את תגובתך, אני קבעתי פגישה עם לורה במרכז שלה מחר, ונראה אים ייראו פני הדברים. לפי דבריה אין אצלה כמעט חולי אלצהיימר ורובם מבוגרים , כרגע אין אצלה אף אחד מתחת לגיל 70 והמבוגר שבהם בן 90, אני אבדוק מה קורה, מכיון שאישי עדיין לא בן 66 והוא על פי רוב עדיין צלול, והוא גם מתנגד מאד ללכת למקום כזה, על אף שכפי שנאמר לי כולם מתנגדים בהתחלה. דרך אגב את לורה אני מכירה הרבה שנים, היינו פעם שכנות באותוח בנין. כשניפגש ביום רביעי יכול להיות שיהיה לי מה לספר יותר, אם יהיה זמן לכך. חני

zs1957

New member
אריאלה ,איזה יופי !!!!

שמחה לשמוע שאשרו לך את השירותים המיוחדים. כל הכבוד על היוזמה של שליחת המייל למנכ"ל ביטוח הלאומי. כעת יוד שלך יוכל ללכת למרכז יום כל השבוע ואת תתפני לעיסוקייך ותוכלי לנשום. הללויה !!!!. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה שחם

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאריאלה מזל טוב ענק

יש יש יש ניצחת את הבירוקרטיה, ניצחת את המנוולים מהבטוח הלאומי. הידד. מגיע לך כל הכבוד. בבקשה פרסמי כאן ועכשו את הטימייל של המנהל, אולי עוד כמה אנשים מקופחים יוכלו לקדם את עיניניהם בדרך זו , בבקשה. זה חשוב. כל מידע שיש למי מאיתנו שיכול לעזור למישהו יש לפרסם כאן ! ! ! אנו קבוצת תמיכה או לא ? !

אירילה

New member
אריאלה - תתקשרי לרותי יצחקי מהעמותה

היא אחראית על פרסום בעלון העמותה ,הניצחון שלך חייב להתפרסם למען המשפחות האחרות בעמותה ,שיידעו כי יש טעם למלחמות ,יש גם לפרסם כמו שכתבה אסתר גם את המייל של המנהל. כל הכבוד אריאלה ,יישר כח. גרשון

למעלה