בוקר טוב לכולם

לייציק

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif לשני ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

איזה כיף זה נכדה בת חמש ... זוכרת שנכדתי היתה בת חמש ... זה גיל נפלא ... בשביל לפנק ולקנות משחקים ... בובות ברבי ... ושמלות ... סרטים ... סיכות ... תכשיטים ... היום נכדתי הגדולה מעט בת 12 ויש לה את החברים והחברות שלה... וחוגים ... ולימודים ... ובקושי יש לה זמן לסבתא פעם בשבוע ... ונכדתי הקטנה רחוקה מאד ... באמצע כולם נכדים שזה לא פחות אהבה וכיף ... אבל המבחר למתנות קטן בהרבה ... רק מכוניות, כדורים ... ומשחקים ... מאחלת לך הרבה הרבה בריאות, נחת ואהבה ...

bimbo.

New member
../images/Emo49.gif לסבאאורי ולנכדה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

לייציק

New member
ערב טוב דני, יעלי וכווווולם ../images/Emo24.gif

יעלי, אהבתי את החתימה החדשה שלך ...
בקשר לחברות של זוגות ויחידים, לי בודאי אין בעייה עם זה, אפילו כשאני באה עם שומר ראשי שלי ...
אני חושבת שכיף להיות כולם ביחד כמו שהיינו עד עכשיו... אם את לא היית מעלה את הרעיון לא הייתי חושבת על זה בכלל ...

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק, מתנצלת שהסברי לא היה ברור

שלום ללייצ'יק ולכולם,
ממש אין בעיה. כמו שיש לך מישור של יחסי עבודה, יחסי חברים ויחסי זוגיות ואין דבר אחד מפריע למשנהו, כך גם אנו הפנויים יש לנו מישורים שבהם אנו חברים כמו עד עכשיו ומישור אחר לגמרי של יציאה. ואין דבר מפריע לדבר. בנוסף לפורום רוצים לעשות לנו חברה לבילוי יחד, ללא קשר לפורום. הכל ישאר כרגיל פה. לייצ'יק לא אנטוש אותך ואתכם בעד שום הון שבעולם. יעלי

לייציק

New member
יעלי את מותק ../images/Emo25.gif תודה ../images/Emo24.gif

לילה טוב לכם חברים יקרים וחלומות נעימים

למעלה