בוקר טוב לכולם

שרה16

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אצמול הייתי במפגש גדול של המשפחה של זוגי שיחיה. כל הבני דודים והנכדים..מילאנו מועדון שלם בקיבוץ ליד חדרה. והכינו עץ משפחתי עם כל הקישורים.והכי נחמד שהילדים יצרו קשרים,כל קבוצת גיל. היה נחמד מאוד!

מנורה

New member
בוקר אור ושבוע נפלא

שרה, איזה כיף שיש משפחה ששומרת על קשרים סבאאורי היצירה מענינת לצערי לא עשה לי טוב לראות את האצבעות כך על הבוקר העלו אסוציאציות קשות
.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ומתרונן ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif|תו

שלום לכולם חברים יקרים, היום בבורסה כותבים בלבד. הבוקר קרה לי דבר משונה. חיפשתי לכתוב בוקר טוב והנה התאריך העליון היה העשרים ואחד לחודש. ירדתי למטה חיפשתי את העשרים ושניים כדי לדרוס אותו עם התאריך החדש ולא מצאתי. עכשיו נכנסתי שוב "הפתעה" יש כבר שני בקרים טובים של שרה ומנורה. אז בוקר טוב גם ממני ומכל הלב אני מאחלת לנו יום נפלא נפלא יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב חברים,יום שקט ונפלא

בקשר לתאריך,כל פעם אני רואה איך שהזמן רץ... והנה עוד מעט נגמר השנה...חולמת לזמנים יותר טובים ,לשלום ...

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo142.gif

שמחתי על המפגש שלך. באמת. אצלי המשפחה קצת צולעת, כל אחד לעצמו. ובכלל היכן שיש זוגות, הם לא אוהבים להתרועה עם אישה בודדת. סה לה וי

yaely2

New member
מנהל
באיה מעלה בעיה חשובה../images/Emo46.gifו וכואבת

לבאיה ולכל חבריי בפורום שלום
אינני חושבת שלא אוהבים את הבודדים, פשוט הבעיות ואורח החיים שונים. לפני 5 שנים הצלחתי להקים חברה שכל מטרתה הייתה "מפגשים חברתיים ובילויים משותפים" נפגשו מספר פעמים בשבוע, הלכנו לסרטים הצגות בתי קפה ואפילו נסענו לחו"ל יחד. עכשיו אין לי יותר חברה ואני חושבת על הרעיון להקים שוב דבר דומה לפו"פ בגיל 60 פלוס. יש למישהו רעיון איך אפשר לקדם את הרעיון, לטובת אלה שאין להם זוגיות? מודה לכם על כל ניצוץ של רעיון יעלי
נ.ב חברה אני מתכוונת בסך הכל ל 6- 8 אנשים

באיה

New member
יעלי, תרשמי אותי לחברה כבר

מי שלא חווה את המצב, אולי יקשה להבין. אך זו באמת בעיה. לכל הנשואים ונשואות, עמכם הסליחה, זה לא מרד נגדכם. זה פשוט חיפוש מסגרת שתתאים לבודדים/ות, וזמן בילוי ביחד. כך יכולה להווצר קבוצה בעלת נושא משותף, וכאשר יש נושא משותף זה דבק לקבוצה.

מנורה

New member
בהחלט מבינה את הבעיה ו חושבת

שבכל גיל ובכל מצב מענינים דברים אחרים אני זוכרת שכשהינו צעירים ועדין לא היו לנו ילדים לא ענינו אותנו הזוגות עם הילדים וכשהיו לחברות נכדים לא כל כך השתלבנו בנושאים האלה ככה שזה מאד טיבעי לרצות להיות במסגרת ובקשר בנושא משותף וגם יש הרבה יותר זמן להקדיש לחברותה בשעה שאצלי למשל המשפחה בסדר העדיפויות הראשון. ועל המפגשים איתכם חברי לפורם לא מוותרת. יעלי, לדעתי הפרסום בפורום סבים וסבתות יכול גם לעזור והרעיון נפלא
בהצלחה

לייציק

New member
אפשר לפרסם גם בפורום 50 פלוס ...

ועוד יותר מזה, אני לא יודעת אם קיים פורום כזה ... אבל אם לא, הרי שבודאי יש מקום לפתיחת פורום שיייקרא "יחידים ויחידות" ואולי מישהו או מישהי יקבלו את האתגר הזה ויעשו מעשה ... ? (בשום אופן לא הייתי קוראת לפורום כזה בשם "בודדים ובודדות" כי אדם שהוא יחיד, אינו בהכרח בודד ...).

maxima

New member
אכן לייציק..........

אני יחידה אבל בהחלט לא בודדה ויומי מלא עיסוקים מענינים

לייציק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

היי מקסימה יקרה, long time no see מתי שוב ניפגש ...?

maxima

New member
לייציק............./images/Emo24.gif

תגידי מתי ואני באה.. רק לא 3 ו-25 לדצמבר תאריכים אלה תפוסים

לייציק

New member
כתבתי תשובה, לחצתי "שלח" והיא

פשוט נעלמה
צריך לקבוע פגישה עם יעלי, באחד מימי ששי הקרובים ... בשבילי יום ששי זה הכי נוח. לאכול ארוחת בוהריים קלה ... קפה ... עוגה ... בקפולסקי, אפרופו, או בית קפה אחר שמישהו מכיר וממליץ ... בכיף

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב ושמח../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif

שלום לכולם, אלפי
ואלפי
הנה חזרתי מהלימודים. יד אחת אוחזת בכף, והשנייה במקלדת. לייצ'יק, אלפי תודות שאת חושבת עלי/נו והצעתך היא מוכיחה זאת. אלא שאני אישית מעוניינת בחברת בני שישים פלוס. גם נושא היחידים או היחידות בפורום לא מדבר אלי, כפי שבאיה כתבה אנו רוצים לצאת יחד, לשתות יחד, לבלות יחד. מה שאני מעוניינת זה אנשים ממש שמוכנים ליצור חברה חיה למפגשים חברתיים ובילויים משותפים. אם יש מועמדים נאותים נשמח לצרף. יעלי
נ.ב אנחנו כבר שתיים ובאיה ואני

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום - שני נכדתנו בת 5

למעלה