בוקר טוב לכולם!

udiyulis

New member
../images/Emo184.gif שלומי יקר,

אמנם לשפעת אין ממש תרופה, פרט למנוחה ופינוק, ואת אלו אני מניחה שספי מספקת לך במנות גדולות, אך אם אתה זקוק לעוד - מוכנה להגיע לרעננה. ובינתיים, אם
יכולים לעזור שלוחים הם לך ממני בחום ובאהבה רבה ואפשר להעביר קצת גם לספי. החלמה מהירה, שלומי,

psa

New member
הייי שלומי, תשתה מרק עוף../images/Emo185.gif

ואל תשכח לסגור הדלת...
החלמה מהירה.

שלומי

New member
תודה אודי ופסא היקרות

מעודד מאוד. אני כבר מכיר את כל שידורי הלווין בעל פה.... רוצות המלצות? שתיתי כבר מרק עוף, עץ לימונים שלם, ארגזי שתייה ואני כל הזמן צמאאאאאא.... הייתי אצל הרופא היום והוא החזיק לי את היד ואמר שאין מה לתת לי כי זה וירוס. "אם לא עוברת וירוס, תבואי יום ראשון ונראה".....טוב , נראה ... אני לא כל כך בפורום בימים האחרונים אז מלאו את מקומי עד שאשוב. שלכם שלומי

psa

New member
מכל הלב , אגב שתייה מרובה

מאוד עוזרת , לא
רק
והרבה הרבה מיצים. ד"ש חמה לספי כמובן

psa

New member
מכל הלב , אגב שתייה מרובה

מאוד עוזרת , לא
רק
והרבה הרבה מיצים. ד"ש חמה לספי כמובן

udiyulis

New member
שלומי Don´t worry, just get well

באמת שאל לך לדאוג לדבר, פרט לכך ש"הוירוס עוברת"
ותחזור אלינו חזקה ובריא, ובכוחות מחודשים. העובדה שאתה שותה מיצים ומרקים בכמויות תאפשר לנו, כשתחזור בעז"ה במהרה בריא, "לסחוט" אותך ולהרוות גם את צמאוננו... שמור על עצמך ידידי היקר, וד"ש לספי

שלומי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלומי , החלמה מהירה

לא מספיק מרקים ומיצים. הכי חשוב...................... לא לשכוח לישון עם גרביים
ד"ש לספי יום נעים ריקי

ס פ י

New member
פתחתי קופת חולים../images/Emo122.gif

תודה על הדשים!
שלומי חולה מזה כמה ימים ובנוסף הצטרף אליו הבן הקטן עם אבעבועות רוח. ה צ י ל ו !!!

udiyulis

New member
ספי יקרה, בינתיים ../images/Emo24.gif לתמיכה

מרחוק, זה המעט שאני יכולה לתרום לטובת המצב. אם את זקוקה לעזרה יותר מעשית, תצעקי.... ואגיע בטיסה אליכם (רק אל תשכחי לכתוב את הכתובת) ואם שיחת טלפון תוכל לתרום - כתבי לי את המספר בבית. ובינתיים, יקרה שלי, חזקי ואמצי ורפואה שלימה לחולים אוהבת אתכם מאד

למעלה