בוקר טוב לכולם-

Y A E L I 37

New member
יונק . אפשר בבקשה מתכון למרק אפונה

האפונה יבשה או טריה קפואה של סנפורסט? תודה מראש , יעלי

אז ככה - יצא נפלא

שקית של אפונה יבשה - הושרתה כמה שעות ונשטפה טוב מבשלים במים בלבד עד רתיחה כשהמים מכסים ועוברים את האפונה בערך 2-3 ס"מ אז מוסיפים אבקת מרק ירקות בערך כף או כף וחצי פלפל שחור וקצת כמון מבשלים עד שמתרכך - פחות משעה מזהיבים בצל שלם ובסוף מוסיפים שום 2-3 שיניים עד שמתרכך ומוסיפים למרק כשהאפונה רכה מעבירים הכל בבלנדר לי יש סטיק כזה אז זה מאוד נוח ומהיר מצטער על העיכוב במתן המתכון אבל יצא ממש קטיפתי אגב שקית של חצי קילו זה כמעט סיר שלם וזה 5-6 מנות שאוכלים עם לחם טרי בתאבון

bigjack

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif

אחרי הפסקת חשמל של יותר משעה חזרנו סוף סוף לציוויליזציה
אתמול סיימנו סוף סוף עם מסכת הבר מצווה של אלון, הוא הניח תפילין והפך רשמית לגבר גבר
ואפשר לחזור לשגרה ולחזור לבשל

Y A E L I 37

New member
בלי עין רעה צחי הבחור שלך ממש גברבר

איזה יופי שעלה למצוות , מרגישים הקלה נכון? חכה עכשיו מתיחל הגיל הקשה , אני אוכלת מרור עם חגי. ממש גיל קשה , הכל הם מבינים , אין להם סבלנות למבוגרים , כל היום במחשב ובטלפון, מתגנדרים לכבוד הבנות, מלא ג'ל בשיער , ועצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אה וחצ'קונים. זה אבא שלך בתמונה [אייקון של רומניה סקרנית] חחחח מסור לו ממני שהוא חתיך אמיתי ומזל טוב ענקקקקקקקקקקקקקקק

Y A E L I 37

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה סתומה אני הכוונה שאלון חתיך ולא אביך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שעה אני צוחקת כאן עם עצמי ומנש מסתכל עלי כאל פ'גרת

bigjack

New member
תודה יעלי ../images/Emo9.gif

זה אבא שלי התמונה וגם הוא חתיך אמיתי יחסית לגילו
תאמיני לי שאנחנו אוכלים מרורים מאלון הרבה לפני גיל ההתבגרות וזה בכלל לא קשור לבנות ולג'ל

ak5

New member
תטבל את המרורים בתבלינים מתוקים

שיהיה מזל טוב

למעלה