בוקר טוב לכולם-

Y A E L I 37

New member
בוקר אור ושבת שלום../images/Emo183.gif

אחר הצהריים ההורים שלי ושל מנש מוזמנים אלינו לקפה ועוגה . הם באים לברך את התאומים שלי . מחר הם בני 6. אני הולכת לנסות להכין את עוגת הספירלה שהביאה שוש. יום נעים

יעלי זו ממש עוגת לקח רגילה

שימי לב לכמות האדירה של הביצים. מציעה לך להכין עוגת טורט כהה ולצפות רק בקצפת , נראה הרבה יותר יפה (אצלי זה הפוך כי עשיתי לפי המתכון) ולחתוך לרצועות צרות לאורך (אצלי יצאה גבוהה מידיי) עוד משהו, את הבסיס הכנתי בתבנית אחת מס' 26 שאחרי האפיה חתכתי לחצי לרוחב בכדי לקבל את 2 הבסיסים. גם את הטורט העגול תעשי כהה. בסוף השקיתי את שני חלקי העוגה בסירופ - 1/2 כוס מים רותחים 1 כפית נס קפה 1 כף ליקר שוקולד. בהצלחה

Y A E L I 37

New member
הרגע הוכנסה לתנור../images/Emo13.gif

תקווי שתצא טוב . מקסימום יש רוגעלך וקרואסונים ומנש קנה עוגות חחחח . תודה שוש .אדווח עוד שעה בתום האפיה. תודה, יעלי

יעלי תמרחי על הרצועות הרבהההההההההה

קרם בכדי שיידבקו ולא לשכו להשקות גם את הרצועות היטב זה מה שאכלתי על הבוקר

Y A E L I 37

New member
שושששששששש../images/Emo124.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאא איזה עוגה טובה חבל"ז בטח שמרחתי והשקתי חח. אם אני שוברת דיאטה הכל בגללך
תודה על המתכון, עכשיו גם לי יש במה להשוויץ
המצלמה במשרד של מנש , חבל שלא יכולה לתעד את העוגה. הרגע סיימתי לקשט את כל הבית בבלונים . מחכים לאורחים בערב. יעלי

ady18

Well-known member
מזל טוב יעלי לתאומים

שכול מה שתרצו יתגשם לכם ושיגדלו לתפארת

bigjack

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לשי ואופיר ../images/Emo213.gif

ליומולדת 6

Y A E L I 37

New member
צחי וזיווי תודה רבה רבה../images/Emo24.gif

הרגע סיימנו לאכול ונכנסתי לפורום וראיתי את הברכות. ריגשתם אותי. הראתי לשי ואופיר את הברכות ואופיר הזילה דמעה , וואלה , רגשנית כמו אמא שלה
תודה רבה. יעלי

../images/Emo65.gifמזל טוב לבני ה6 ../images/Emo65.gif

שפע ברכות ליום ההולדת ה 6 שהייו לך ביראים וחזקים שתראי מהם רק אהבה שמחה ונחת שיגדלו לתפארת מדינת ישראל
מזל טוב

למעלה