בוקר טוב לכולם...

נירה63

New member
אני נדבקת לעיתים מתלמידי, איך שהוא

התרגלתי...חחחחחח...הם באים אנחנו מטפלים והם קופצים לביקור חוזר...וגם עם צבע בשיער זה לא עובד...כך שעם השנים למדתי להסתדר איתם...

yoavbn91

New member
כלב

הילדים שלי רוצים כלב מאוד אישתי פוחדת מי בעלי חיים יש למישהו רעיין

נירה63

New member
יואב תשמע משהו...

כלב זה כמו ילד במשפחה. כך ש...תחשבו הייטב אם אתם יכולים, רוצים לטפל בעוד ילד בבית(מניסיוני אני כותבת לך) היה לנו כלב בבית...הבן שלי כל כך רצה אבל עד מהרה הבנתי שהטיפול נופל אך ורק עלי, שלוש פעמים ביום לצאת לטיול, נביחות שמשגעות לעיתים את בני הבית, פה ושם הרס של הרהיטים ועוד ועוד...מצד שני כלב הוא ידידו של האדם, אני אישית מכירה כלבים שהם חמודים, נאמנים וטובי לה הרבה יותר מבני אדם הולכים על שתיים. השאלה הגדולה מי ירוץ ויטפל בכלב?? ילדיך ישמחו בהתחלה ולאחר יומיים ימשיכו בעניניהם ואתה ואשתך תצטרכו לטפל בכלב המתוק שתביאו הביתה. אז...חשבו הרבה לפני שתביאו אותו הביתה. לאחר מכן יהיה מאוחר מידי.

alona 9

New member
../images/Emo127.gifגם לנו היה כלב

שחי אצלינו 15 שנה,בשנה שעברה נאלצנו להרדים אותו,במשך השנה הזו היו לי המון הזדמנויות לקבל כלב חדש אולם,אני עדיין חושבת וחושבת הרבה אם כדאי. כמו שכתבת נירה..כלב זה כמו ילד במשפחה.

לנו היה כלב ונאלצנו לימסור

אותו לפני שנסענו לחול. מאז אין לנו כלב וכנראה שבשנים הקרובות גם לא יהיה. זה מסירות מלאה וצריך הרבה אהבה ודאגה לטפל בכלב.

החתולית

New member
אז מה היה לנו???

1 אמא 1 אבא + אשה + 2 ילדים 1 אחד נשוי + 2 1 אקס + בת זוג שיש לה 4 ילדים 1 בן זוג (המכונה הבחור) 1 בן מקסים (המכונה הילדון) 1 כלבה בלונדינית על כל המשתמע מכך הרבה חברים וחברות והמון חוש הומור, אחרת הייתי משתגעת (נכון מיטלי?)

החתולית

New member
אופס... כמעט שכחתי

יש לי חם וחמות לשעבר וגם הורי הבחור שנחשבים חמי וחמותי. ממש משפחה מרובת חמים וחמות אני :)

למעלה