בוקר טוב לכולם...

m i t a l y

New member
בוקר טוב לכולם... ../images/Emo39.gif

שיהיה לכם סופ"ש נהדר ושבת שלום...

../images/Emo42.gif בוקר טוב

אני באדי אמא לשני בנים מקסימים שמחה להצטרף לכאן רעיון בכלל לא רע לפורום חדש !!! באדי

49צהוב

New member
בוקר טוב גם לך- לכם-לכולם

אז מה היה לנו:? 2 ילדים- 1 אמא כולם רוצים טיפול (וגם הבעל והכלב) ואני בתווך- האם זה המצב גם אצלכם?

בדיוק כמו אצלנו

גם לי יש 1 אמא 2 ילדים 1בעל 1 כלב וגם אני בתווך.... כן, זה המצב גם אצלי באדי

צהריים טובים ושב"ש

מברוק על הפורום החדש .. אני ואישתי זוג טרי שחובק תינוקת בת 5 חודשים ... מצטרפים חדשים ..

yoavbn91

New member
מזל טוב להורים החדשים

מברוק והרבה אושר שמחה וגיל עד 120 שנה ילד זה לא טיול שנתי צריך הרבה חום ואהבה . מזל טוב יואב

alona 9

New member
יש לי..יש לי..../images/Emo140.gif

1 אמא
2 ילדים
והמון המון אופטימיות.. סוף שבוע נעים לכולם.

m i t a l y

New member
ואצלי זה בכלל מורכב... ../images/Emo6.gif

אמא ובעלה (לשעבר) אבא ואשתו (ושני ילדיהם) בעל אקס ילדה מנישואין ראשונים ילדה מנישואין שניים אוף, החיים קשים... אבל נפלאים לא?

alona 9

New member
לא משעמם בכלל הא????../images/Emo13.gif

אכן קשים אך נפלאים

m i t a l y

New member
ואיך שכחתי... ../images/Emo12.gif

יש לי גם סבא וסבתא - הוריו של אבי - שניהם בני מעל 90. שיאריכו ימים...

liat1953

New member
מיטלי-אחלה חיים מגוונים לך../images/Emo140.gif

קשים? שאלה קשה...ובעיקר,איך מסתכלים עליהם. כל אחד וההיבט שלו על החיים, לי יש: אמא ובן זוג שני בנים אחד בלב ואחד עימנו שתי כלות וכלבה מהממת. מישהו הבטיח לנו גן של שושנים? חג שמח וסוף שבוע נעים

Bavmorda

New member
אז אני במצב טוב אני רואה ../images/Emo8.gif

לי שניי שנוזלים מקסימים אקס ואמא סבים וסבתות כבר לא בנמצא ואבי נפטר לפני שנים....
וחתולת אנגורה שעוד כשבועיים עוברת סופסופ ל-
שלי (אינשאלללה !!!)

kushy2

New member
התפקדות אצלי

אצלי זה כך: יש לי אמא בת 86 בת בת 32 + 2 נכדים. יש לי בעל נפלא. חם ואוהב. אנחנו גרים במרחק 52 קילומטר מהבת שלי ואנחנו נוסעים כל יום לטפל בנכדים שלנו. מה עוד לספר? זהו בינתיים. יום טוב לכלם, רות

אני רואה שהרוב כאן הורים לשניים

גם אצלנו יש לנו שתי בנות 11.5 ו-7, וגם לנו כלבה מקסימה גם לי וגם לבעלי זוג הורים בשנות ה-70 .לפעמים ההורים הם עזרה גדולה ולפעמים מועקה מרגיזה.

ואני אשבור את הסטטיסטיקה,

1 אמא 2 חם וחמה חמים ולבביים 1 בעל 3 ילדים (בת ושני בנים) כלב, שכולם רוצים להעיף אותו קיבינימאט חוץ ממני והיו לנו תולעי משי, ששוב רק אני חיבבתי, והכלב התעניין...טוב, אין לנו יותר תולעי משי.

ואצלינו

1 בעל 2 ילדים 1 אח 1 אחות 1 אבא 1 אמא 2 סבתות 1 סבא 1 חמות כמה דודים ודודות כמה וכמה בני דודים ודודות ואני עצמי שצריכה עכשיו ללכת אבל מבטיחה לחזור. והמון חברים וחברות

נירה63

New member
ואצלנו במשפוחה

1. אמא 2. אח 3.אחות 4. דודים ודודות 5. גיסים וגיסות. 6. ילד מקסיםםםםםם שלי. 7. ארנבות 8. תולעים מידי פעם...תולעי משי... 9. לפעמים גם כינים על הראש, מה לעשות זה בא והולך והעיקר מטופל. 10. והמון המון חום ואהבה.

למעלה