בוקר טוב לכולם

../images/Emo46.gifמעוז..איך מתחיל כל ספר.....

בישול שלך?..."קודם כל תרגעי". מה מסוכן? מה? כמה מצאו לו? 600, 700 ? מה עם הטריגליצרידים?

אם התחיל ב...

טיפול תרופתי זה כבר לא טוב . הילדון צוציק. בגי 28 כולסטרול גבוה זה די שיט. הורידו מאוד את הנורמה כניראה זה היסטריה אופנתית הכולסטרול.

oshiko

New member
תני לו לאכול הרבה סלמון

שמן זית בסלט, ויין אדום. ואם ענף הספורט החביב עליו, כמו רובנו, הוא להניע את האגודל על השלט כדי לבחור ספורט 5+, שימצא ענף שמניע גם אזורים אחרים של הגוף.

חילבה מתאים לחולי סוכרת....

אם אני לא טועה, דר' זכריה מהפקולטה לחקלאות ברחובות חקר את הנושא והגיע לתוצאות המבריקות.

אממאא

New member
טחינה ואבוקדו (למרות השם הרע

שיש לאבוקדו - הוא מוריד כולסטרול). ומעוזי זה לא שייך לגיל, לפעמים הגנטיקה....

טחינה מורידה טריגליצרידים

מאחר ואחוזי השומן בה גבוהים יש לשים כף אחת בלבד לדוגמה בסלט.

אימוש זה גנטי אצלו!!

רק אמא שלו לא אמרה לו כלום. אז הוא צרח עליה בטלפון שהיא פסיכית... אחרי שגילו לו . אויי אויי אויי למה לא הייתי שם...... ככה להיות במקום אחר כשקורים ניסים.

../images/Emo12.gifמעוז...בן כמה הילד? פעם ראשונה

שהלך לרופא לעשות בדיקת דם? ככה מדברים אל אמא? חוצמזה, בשתי השורות האחרונות שכתבת האם אני מריח ריח חריף של פולניות ו...."טוב לב"?

לטנצר

כל שנה הוא שנה פחות אז השנה הוא 28 הבעל שלה( של ביתי) הוא לא גדל אצלי - אז ככה הוא מדבר לאמאשלו.כעס עליה מאוד כן... פעם ראשונה הלך לבדיקות דם כי אני ביקשתי והיותר גרוע בסיפור... שהוא אמר לאחיו הגדול מעוז ביקשה שאעשה בדיקות כדאי לך גם אם היא אמרה. ומה התברר? שגם לאח יש כולסטרול גבוה.! ועכשיו שניהם מודאגים מאוד מהאח הצעיר שהוא ילד. בענין הפולניות- הוא טוען שמבחינתו אני כרטיס מזל של מפעל הפיס.

מיקקוש

New member
ומאד מומלץ כדורי "אומגה 3" פעמיים

ביום, עושה פלאים גם לכולסטרול אבל לא מיידית, רק אחרי כמה חודשים טובים. רק עולה המון כסף. ב"כללית" עולה הרבה פחות.

אפשר במקום להתחיל בהכנסת תפריט....

דגים לצלחת בעיקר שמקורם בים הצפוני(זהבון, בקלה)ולא ב"טיב טעם". גם זול יותר וגם טעים יותר.

סמדר בנ

New member
אגוזי קליפורניה

(אגוזי מלך) - הפרסומת אומרת שעוזרים בהורדת הכולסטרול.

אימשל2

New member
נראה לי שיש חברות תרופות

עם אינטרסים, שמעודדות את ההסטריה. מזכיר לי את הספר "גלולה מרה" מאת ארתור היילי (ההוא מרשת שידור), שקראתי בנעורי. קצת טלנובלה הספר, אבל יש בו כמה אמיתות שנשארו אצלי עד היום. ובזאת נכנסו לאיזור הדימדומים של תאוריות הקונספירציה.

הנורמה לכולסטרול היתה בעבר 200

היום הורידו ל-160. אבל יש קשר ישיר בין הנורמה לגיל ובגילאים שלנו הרמה בהחלט יכולה להגיע ל-200. וכמו שנאמר התופעה עשויה להיות גנטית.

למעלה