בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

הדעת לא סובלת מה שקורה בחברון אם מח"ט חברון צריך לדרוך את הנשק שלו סימן שמסכנים שם את חיי אלו שהגנו בגופם ונפשם עליהם. זה מדאיג מאוד.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif

מהבוקר - חברון שטח צבאי סגור. המטרה להוציא משם את בני הנוער שהגיעו ואינם תושבי המקום. מה שאותי הכי מצמרר בכל הסיפור הוא שהם רעולי פנים. הבטן שלי מתהפכת כשאני רואה את התמונות. מחזיר למחוזות אחרים - של גזענות (קו-קלוקס-קלאן) או של טרור (שכנינו). מאחלת שלא יהיו נפגעים ושהכל יעבור בשלום.

אממאא

New member
בוקר טוב בוקר אור....

איך נהייתי אגואיסטית, וכל כך שמחה שהבן שלי כבר לא שם השבוע. למרות שגם לפני הרגילה שלהם היה שם שמח, והוא והמ"פ חטפו אבן בפרצוף, וגם מכות, אבל בימים האחרונים זה ממש נורא. הבעל שלי שחווה את האינתיפאדה בתפקידו הקודם, אומר שזה נראה ממש אותו הדבר אבל יותר גרוע. יש היום בידיעות ראיון עם איזה פישרית בת 15, רעולת פנים, השנאה שיש בדברים שלה - אותי מפחידה. שיהיה יום טוב ושקט
בשורות טובות

מיקקוש

New member
כשאמרתי יום שקט לא התכוונתי לשקט

כאן
איפה אתם, חסר לי אקשן היום. עבודה נעימה

אממאא

New member
הלכתי לבזבז קצת מזומני....יש לקטנה

יומולדת בגן ביום שישי, זה פרוייקט גדול יותר מגיוס ילדים

סמדר בנ

New member
באמת פיצקית

הבנים בטח חולים עליה - עם הפרש כזה היא גדלה עם ארבעה אבות. אפילו אצלי שההפרש בין הקטנה לבן הוא 8 שנים הן כמו אמהות.... עוגה מקסימה!

מיקקוש

New member
באמת ../images/Emo35.gif וואו ../images/Emo106.gif, למען האמת

חשבנו על זה פעם כי ידעתי שבנות משלי לא יהיו לי ואז חלמתי על זה לילה אחד וכבר בחלום התחרטתי ולא בגלל האימוץ בגלל ה שוב פעם: חיתולים, מוצצים, בקבוקים וכו'.

אממאא

New member
כשנמצאים בתוך זה במציאות ולא

בחלום, אז הכל נשכח.. ולא מפריע שוב חיתולים ומוצצים ובקבוקים, ולקום בלילות, ולדאוג לבייביסטר כל פעם שרוצים לצאת לאנשהו... מה שכן, גיליתי שהיום לגדל ילדים קטנים זה "הרבה יותר מסובך"... פעם אמהות הלכו עם הרגש ומה שאמא/סבתא אמרו, היום כל אחד מוציא לך ספר, וזה אומר ככה וההוא אומר ככה, ובאינטרנט כותבים בכלל הפוך מהכל... אני חושבת שאם הייתי היום אמא טריה ולא אמא מנוסה, הייתי משתגעת.

הבדיקות של היום...זה משהוא

יש יעוץ להריון אצל אחות מיוחדת הבת ובעלה הלכו דבר ראשון אמרה להם:שניכם אשכנזים?: אמרו לה: כן. אז היא אמרה להם:" אכלתם אותה" בפירוש במילים הללו. הבת ניכנסה ללחץ ושאלה מה קרה? עוד אין לנו ילדים... האחות נתנה לה רשימה של בדיקות בעלות של מעל אלף ש"ח. קיבלתי טלפון בהול מהבת. מה עושים.לשימחתי שמעה לי. כל שביקשתי זה שבעלה יעשה בדיקות דם רגילות.ולראשונה בחייו הלך לבקש כאלו בדיקות בקופת חולים. מדובר בבחור צעיר ספורטאי שמקפיד מאוד על תזונה. ומה מצאו בבדיקות שביקשתי? שלבחור יש כולסטרול מסוכן!!! אז למה צריך ככה לסחוט זוג צעיר בראשית דרכו? אם סתם בדיקת דם פשוטה היא בעצם דבר קודם להכל.

סמדר בנ

New member
יש מחלות

תורשתיות שפוגעות בעדות מסוימות. אצל אשכנזים למשל - אני יודעת על טיי זקס.

נכון .. אבל זה הפך למסחטת כספים

כבר. אני טרם התעמקתי מספיק בנושא של שימור דם עוברי מהטבור וזה ניראה לי הגיוני לשמור.. זה תאי גזע וניראה לי ממש טוב ( מציל חיים במיקרה של מחלה ממארת) אבל...7500 ש"ח רק זה.

למעלה