בוקר טוב לכולם

asia84

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo182.gif

בוקר נהדר לכולם יאוו חוזרים לשגרה זה קשה קצת במיוחד לי שיש לי פיגור בעבודה אחרי החגים הצילו שזה אומר שאני הצטרך להשאר בעבודה עד איזה שעתיים נוספות אוףף איך שאני שונאת את זה טוב מקווה שאני השרוד כאן שיהיה לכולם המשך יום מעולה ושבוע טובב לכולםם
אוהבת אסיה המון

asia84

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gifיאוו יורד גשם סוףף סוףף

יש גשם עכשיו בחוץץ אני מקווה 7 שלי נהנת להסתכל על גשם איזה כיףף לי אהה אבל באתי היום לעבודה בבגדים קיצים מקווה שאחזור הבית לא היה גשם כבר טוב לטובה הכולל

בטי בופ3

New member
../images/Emo13.gifאוההההה

אני (כרגיל) במשרד החמים שלי... האמת, קצת משעמם כי אף אחד לא נמצא כאן ורק אני כזאת מסורה לעבודה
והגעתי.. חחחXD אתם לא יודעים איזה כיף לבת דודה שלי! היא הלכה עם הילדים שלה לקרקס
ומה היא ראתה שם? מישו קופי ג'ונקי!!!(ניתעלם מהעובדה שהיא פשוט קוראת לו קיי חח) איי איי כ"כ קינאתי בה
.. והיא עוד מספרת לי שהיא הייתה מוקפת בקבוצה של קוריאנים ... העולם הזה כ"כ לא הוגן!!
אסיה, לחזור לשיגרה זה ממש קשה ומעצבן אבל אנחנו פה לעודד אותך
יומעולה לכולם!

asia84

New member
תודה על עידודד בטי ../images/Emo140.gif

שבוע מקסים לכולםם יאוו באמת כיףף לבת דודה שלך

dayana3

New member
אחה"צ נעים לכולם ../images/Emo9.gif

תגיד, מישהו מכם ראה במקרה את הסדרה "Wonderful Life", ויכול לתת לי קצת רקע כללי והאם כדאי לצפות?
תודה

Sivan 85

New member
ערב נעים!

שנה ב' החלה! החלה ברגל ימין! היה לי אחלה יום!
הסדנאת צילום וידאו שלקחתי פשוט מרתקת ואנחנו יכולים לשחק עם מצלמות סופר יקרות וסופר מאגניבות ואני מה זה נהניתי!!
נרשמתי לפר"ח, עוד לא ידוע איזה ילד/ה אני אקבל אבל מה שבא ברוך הבא... גיליתי שאני יכולה גם מלגה של מעורבות חברתית במקביל מה שאומר עוד 4000 שקל...
התחברתי לאינטרנט במעונות!!! היידדדד!!.!! החיים שבו לסידרם.. אני מרגישה שפוייה שוב... הגעתי לדירה לא מזמן... השותפות כאן... נראה ביחד "האח הגדול" עוד מעט.. אני אלך לישון מוקדם למרות שבחצות קיווי חוגגת 23 אביבים...
פשוט כיף לחזור לכל זה... בחיי שהטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לכל הצעירים כאן זה לא לוותר וללכת לעשות מה שאתם באמת רוצים ולא מה שמצפים ממכם! זה שווה הכל
אוהבת אותכם!

asia84

New member
ערב טוב לך סיון ../images/Emo9.gif

שמחה שיש לך אינטרנט ושהכול הסתדר לך יאוו זה באמת מתסכל כשאינטרנט לא עובדד בהצלחהה בשנה ב' של לימודים יאוו ובחצות יום הולדת את גודלת בשנה אז כבר מזל טוב ממני
היה עוד מחר .

Lee Mor Sweet

New member
לילה מעולה לכולכם...../images/Emo24.gif קר בחוץץץץ ../images/Emo186.gif

היום שלי היה די מתסכל...כרגיל...
אז אני לא אלאה אתכם בתיאורים וחפירות...
סיוי המון בהצלחה בלימודים... שנה ב' יפה לך...
אפשר לשאול מה את לומדת? וואוו מעונות זה חוויה... ללא ספק
ועכשיו יש לך אינטרנט, אז את מסודרת, נה? כולם לומדים... ורק אני לא מצליחה לחשוב על זה כרגע... כאילו שאני איזה בת 18 שרק סיימה תיכון ואין לה חשק ללמוד...
אז אולי אני עדיין ילדה ברוחי
ואולי זה סתם תירוץ שמחפה על העובדה שהחלק החושב הוא החלק היושב...
ברכות ליום הולדת יגיעו כשהגונג יכה חצות
פרק שני של ריוסיי ירד אתמול בלילה... לא יודעת אם לראות עכשיו או לחכות לתרגום של שושקה המקסימה (אמרת לא לשתף איתה פעולה, נה? אני לא מסתכנת בלהמרות את פי הקיוי האכזר
) מה כדאי??
סתם לשתף אתכם בשיר שהתמכרתי אליו קשות.... 괜찮아 Nassun-Gwaenchanha הקליפ די מטורף... אבל אני ממש אהבתי
ויש לו כזה שיער מהמם
ועוד אחד אם כבר- Love Letter(John-Hoon (Kim Jung Hoon - מתוך הסינגל שלו-You are not alone (כל השירים ממש יפים... הקול שלו זה כמו ליטוף... אני לא עומדת בזה יותר
) זה קליפ מהמם שמישהי הכינה אחחח זה כ"כ יפה
מעורר געגועים לנסיכה יוליה
וזה כדי לצחוק קצת... כי זה עושה רק טוב לבריאות... אולי כבר מכירים את זה, אבל אני נפלתי מהכסא
Miyavi Gets Sent to Rehab אסיה, מתוקה... מקווה שהיום שלך רק הלך והשתפר... אני מעודדת בדיליי
איפה לולי.. איפה?????????????
אז לכולםםםם כולםםםם כולםםםםםם אוהבת אתכם
*אובססיבית*

asia84

New member
תודה לי מור היום ../images/Emo9.gif

הלך והשתפר כי בסוףף ברחתי מעבודה לא יכולתי יותר מהבוקר זה 7.45 שאני בעבודה עד 17
מספיק לי איזה 9 שעות לא יכולתי יותר זזתי אמרתי לעצמי לא מעניין אותי הפיגור ניסתדר איכשהו כבר עם הפיגור הזה תודה על העידוד לי מור גם אני כבר הורדתי את הפרק השני של ריוסיי גם מחכה בקוצר רוח לתרגום טוב החכה בסבלנות מילאה אני חוזרת מעבודה הרוגה אז תקחי את הזמן שושקה ממני חחח צוחקת בבנות

Lee Mor Sweet

New member
אויש../images/Emo122.gif אני חייבת לשנות את הניק הזה../images/Emo163.gif

קוראים לי מור!!!! אבל לא חשוב...
אסיה, חמודה.. אני שמחה שהיום שלך השתפר...
לפחות את יכולה להסתלק לך מתי שבא לך... אני לעומת זאת עובדת מ-8:00 עד 20:00 ובדרך כלל אין לי מצב לצאת כשמתחשק לי... אז תדעי שיש מי שסובל יותר ממך... או לפחות כמוך...

למעלה