בוקר טוב לכולם

טאKילה

New member
בוקר טוב שבלולנית וכולם/ן../images/Emo42.gif

סוף שבוע נעים ושקט,אמן..

חן (*_*)

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

את הודעותי היום, אני מקלידה, בקושי, ביד שמאל, לאחר שיד ימין יצאה זמנית מכלל שימוש. שלא ישעמם לי בחיים, רק סיימתי את ההחלמה של הברך (בעצם רק כמעט), ואתמול בני היקר לא שם לב, וסגר את דלת המכונית על אצבעות ידי הימנית. כואבבבבבבבבבב!!!!!!!!

טאKילה

New member
בוקר טוב חן(*_*)..../images/Emo24.gif

אוייש מסכנונת כואבבבבבבב אוף.. תרגישי טוב..

חן (*_*)

New member
תודה טאקי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מקווה מאוד שישתפר אין לי שום חשק שיהיה שידור חוזר כמו הברך.

בוקר טוב לכולם ולחן במיוחד

חן - אאוץ' זה כואב גם לי קרה פעמיים !! ואני סגרתי את הדלת על עצמי בשתי הפעמים אוףףף זה כואב אז תרגישי טוב !

חן (*_*)

New member
תודה לך אייריש../images/Emo140.gif

כמה זמן כאב לך ולא יכולת לתפקד?

בפעם הראשונה זה לא היה נורא ואפילו

היה מצחיק. זה היה במלחמת המפרץ והיתה אזעקה ורציתי למהר למקלט אז סגרתי את הדלת לפני שגמרתי לצאת החוצה (כמו האיש שתלה את עצמו וברח) בפעם השניה זה היה סיפור עצוב וכאוב שנמשך המון זמן. סגרתי את הדלת עם הרגל בזמן שביד אחת היה לי המפתח וביד השניה תיק גדול אז סגרתי את היד עם המפתח, זה היה צפוף כזה בחניה ולא היה לי לאן לעזוב את התיק כדי לפתוח וגם הזווית היתה בלתי אפשרית. זה היה פשוט זוועה, ואפילו התעלפתי אחרי זה. אוףף אחר כך התברר שגם הציפורן נפגעה אבל ראו את זה רק אחרי שהחלק הפגוע צמח החוצה, ולמעשה נשארה לי עד היום צלקת בהירה על האצבע. אבל חני, אני אפילו כבר לא זוכרת איזו אצבע זו היתה, כך שיש תקוה
)

Mוניk

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo96.gifבוקר טוב שבלולית../images/Emo42.gif../images/Emo48.gif

ובוקר אור |
טאקושית
|
חן
ולכולם
יום טוב
ושבת שלום

Crossface

New member
משלוח מיוחד לחן

יום אחד אלוהים היה מאוד מצוברח. אחד המלאכים ניגש אליו ושאל אותו, "אלוהים, אני רואה שאתה מאוד עצוב, מדוע שלא תצא לאיזה חופשה?" "חופשה", מתעניין אלוהים, "היכן?" "לארץ הקודש", מציע המלאך. "תשכח מזה", השיב לו אלוהים, "היה לי שם סטוץ לפני אלפיים שנה ועד היום לא שוכחים לי את זה..."

חן (*_*)

New member
חחחחחחחח........./images/Emo6.gif אתה גדוללל../images/Emo47.gif

תודה חמוד סטוץ......... חחחחחחחחחחחחחח..............

חן (*_*)

New member
ועוד בדיחה חחחחח...../images/Emo6.gif

> בלונדינית אחת סובלת מעודף משקל ומגיעה לפגישה אצל דיאטנית. "אני רוצה > שתאכלי רגיל יומיים", מורה לה המומחית, "אז תדלגי יום - ותתחילי הכל מהתחלה. > תוך > שבועיים תורידי לפחות שלשה קילו". > כעבור שבועיים הבלונדינית חוזרת, והדיאטנית נדהמת לראות שהיא רזתה בלא פחות > מעשרה קילו. > "זה פשוט מדהים!", היא אומרת. "פעלת לפי ההוראות שלי?". > "כן", מהנהנת הבלונדינית, "למרות שכמעט התפגרתי ביום השלישי". > "מרעב?", שואלת הדיאטנית. > "לא מהדילוגים" עונה הבלונדינית.

למעלה