בוקר טוב לכולם...

maxima

New member
בוקר טוב לכולם...../images/Emo140.gif

אני בדרך לבריכה שיהיה לכם יום קסום

PINOKY1

New member
נועם שניר היקר, אז מה אתה

פשוט אוהב לעצבן את כולם כי...............אתה עושה את עצמך? או................נולדת עם הנתון הזה? או...............אתה צריך קצת תשומת לב? או..................משעמם לך? או....................... אתה צריך קצת חברה לרדת עליהם? או................... בא לך להיתעלל באחרים כי כך אתה מרגיש חשוב? טוב לא הצלחתי למצוא עוד או, בכל אופן בגלל ולמרות הכל מאחלת לך אחלה יום נפלא ושבוע מקסים וסוף שבוע מהמם, והכי חשוב מקווה בשבילך שלא תשמין !

ben 911

New member
בוקר טוב מקסימה...בוקר טוב לכולם.../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

תהני בבריכה איזה כייף לך...
אחרי משמרת לילה הייתי מת עכשיו לקפוץ לתוך בריכת מים צוננים.|טיפה| אבל אין לי הרבה זמן, תיכף יוצא העירה לקצת סידורים.. פשוט ממתין בסבלנות שהמשרדים ייפתחו..
אז את מבינה את זה, מקסימה? בזמן שאת תתרווחי לך בין גלי הבריכה המרגיעים... אני אסתובב מפקיד לפקיד, פה ושם אפול בין הכיסאות.. מה שבטוח אני הולך להזיע כהוגן.

אולגה פ

New member
בוקר טוב פורומיסטים יקרים ../images/Emo9.gif

אני קוראת הרבה את הפורום אך לצערי כותבת פה ושם רק מילה או שתים בזמן האחרון חבל לי שהחתול השחור שוב מטייל במסדרונות הפורום. אני מאחלת לכולם שהשקט והשלווה יחזרו הכי מהר. מישהו פעם אמר: "what goes around comes around " תעבוד כאילו שאתה לא צריך את הכסף. תאהב כאילו אף פעם לא נפגעת. תרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל תשיר כאילו אף אחד לא מקשיב. תחיה כאילו זה גן עדן עלי אדמות. יום טוב לכולם.

ben 911

New member
הווו אולגה, הרבה זמן באמת שלא...../images/Emo9.gif

תתעלי קצת על עצמותך ותבואי לפה כמה שיותר, טוף?
אפרופו גן עדן עלי אדמות..אני כבר יוצא אליו.

בוקר טוב

בן שיהיה לך בוקר נפלא מלא באור ואהבה איזה חתימה חדשה ומקסימה חברת עכשיו דרך אגב כלבי הנחייה אחלה חברים גזע טוב של כלבים ידידותיים במיוחד

בוקר נפלא חברי. אני יוצאת לבלות בבאולינג עם

נכדי הנפלאים שיהיה לכולנו יום נפלא

maxima

New member
חזרתי מהבריכה...המים ניפלאים...הם כבר לא

מרק בשר...
חומם ירד והם מלטפים בנינוחות ובחושניות ניפלאה ציפורת בילוי נעים בבאולינג אולגה ...לא ראיתי חתול שחור עוד מעט אני הולכת לפטנק...
..(כדורת צרפתית) כייף של משחק כייף להיות גימלאית

מקסימה יום נהדר ../images/Emo140.gif

אז בשעות שאת הלכת הם עדיין ישנים עמוק ראיתי את זה אצל האחיינים שלי , בני הנעורים קמים לקראת הצהרים ובשולי הקיץ רוב האנשים לוקחים חופש ונופש לכן הצפיפות בבריכה יורדת

PINOKY1

New member
בוקר מהנה לכולם../images/Emo192.gif ובן,

הצחוק שאתה גורם לי בבוקר, אה......ישר כח ותמשיך כך! אחלה של יום לכולנו!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב בוקר אור

מאחר שתגובה שלי לבן נמחקה למרות שלא היה בה שום דבר פוגע , לא השתמשתי במילים בוטות או ירידות אישיות רק הבעתי את דעתי בנושא מסויים . בן לא מצא לנכון למחוק גם את תגובותיו אליי שאני מוצאת בהם טעם לפגם. אין זה ממנהגי להסחף למריבות ולכן לא אוסיף עוד בנושא . רק עכשיו נכנסתי למשרד כך שטרם הספקתי לחשוב אם אמשיך לכתוב כאן או לא . בינתיים יום נעים לכולכם אורלי מבקשת מאוד לא לענות לי על הודעה זאת - תודה .

בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

משכימי קום אתם.....ויופי של פעילות בוקר.אצלי רק מתחיל היום . יום נעים לכולנו.

../images/Emo6.gif מישכיני........אני בטוחה

שהלכת לישון בזמן. טוב....זה "הבילוי" של החופשה שלי.....לא משהו.

למעלה