בוקר טוב לכולםם!!!!

j e n n y lopez

New member
יש לי שאלה:::ףףףףדחוף פליזזזז::::::

מישו יכול להשים לי את הכל בוורד????? פליייייזזזזזזזזז אני חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם מישו יכול אז תודה הכי תודה שבעולם!!!!!!!!!!!!!!! אה וזה לא הכל חחח יש עוד אז אני יבא לו את החלקים האחרים גם

יווווו נטי גם אני לומדת ת'חומר הזה

חחחחחחחחחח איזה משעמם זה.. נראה לי שאני יוכל תתחברי למסנג'ר ותסבירי לי בדיוק מה את צריכה טוב?!

j e n n y lopez

New member
שיה אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!

אתם מושלמים דיייייייי אתם הורגים אותי עם המושלמות שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עדה ואורטל ויפית כיאלו חופית שיההההההההההההה וגם כולם ושיהההה
גאאאאאד תודה רבה רבה רבה יפית תתתתתוווווווווווודדדדדההההההההההה ואורטל תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ועדהההההההה יה תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

תיפי1

New member
נטלי../images/Emo99.gif

גרר דיי ליקרוא לי יפית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

j e n n y lopez

New member
חח סליחה חח ועדוש ימושלמתתתתתתת חחח

פשוט זה משום מה לא רשם לי תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חח אז עכשיו תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

j e n n y lopez

New member
גאדדדדדדדדד

מישו יכול להפוך לי את זה????? המסלפוטיצ הנבמ תא אלממה ירקיעה רמוחה אתה ןיערג תא הפיקמ איה ,אתה תא תאלממש הסימתה יהוז ידמל הגימצ איה ,לזונכ תגהנתמ הניא איה ךא תימימ הסימת איה םנמוא , םיאתה םינפ .הצחמל שורק יל'יגכ המקרמו ,תולוקלומ יקלח ,רכוס תולוקלומ ,םינובלח ,םיחלמ :ןוגכ תובוכרתו םירמוחב הרישע איה ...דועו םינוש םינוי ,םידיטואלוקינ ,ונימא תוצמוח , םינימטיו ,ןמוש .םימב םיסמומ הב םייוצמה םירמוחה לכ דיקפת םירמוח םירבעומ הכרד ,ןיערגה תודוקפ לכ תא תעצבמ איה ,אתה ינורבא לכ םיאצמנ הב הסלפוטיצב שחרתמ הזילוקילגה ךילהת .אתה םורקל ןיערגהמו ןיערגה לא אתה םורקמ ימוטא השולש םיליכמה םיקלחל םימיזנא עויסב זוקולגה לש עוקיב ךילהת איה הזילוקילגה) םיכילהתה לכו םיסמומ המסלפוטיצב םיאצמנש םירמוחה לכ (ןצמח אלל תישענ איה ,ןמחפ .סמומ בצמב םירמוחב םה ףא םישחרתמ אתב

תיפי1

New member
כה

ציטופלסמה מבנה זוהי התמיסה שממלאת את התא, היא מקיפה את גרעין התא החומר העיקרי הממלא את פנים התאים , אומנם היא תמיסה מימית אך היא אינה מתנהגת כנוזל, היא צמיגה למדי ומרקמה כגי'לי קרוש למחצה. היא עשירה בחומרים ותרכובות כגון: מלחים, חלבונים, מולקולות סוכר, חלקי מולקולות, שומן, ויטמינים , חומצות אמינו, ניקולאוטידים, יונים שונים ועוד... כל החומרים המצויים בה מומסים במים. תפקיד בה נמצאים כל אברוני התא, היא מבצעת את כל פקודות הגרעין, דרכה מועברים חומרים מקרום התא אל הגרעין ומהגרעין לקרום התא. תהליך הגליקוליזה מתרחש בציטופלסה )הגליקוליזה היא תהליך ביקוע של הגלוקוז בסיוע אנזימים לחלקים המכילים שלושה אטומי פחמן, היא נעשית ללא חמצן( כל החומרים שנמצאים בציטופלסמה מומסים וכל התהליכים בתא מתרחשים אף הם בחומרים במצב מומס. ציטופלסמה

j e n n y lopez

New member
חחח ליר, עצם בלתי מזוהה חחחח

משו מוזר עבודה בביולוגיה זה במקום לעשות דגם במחשבה שני האולי עדיף לעשות דגם כי עשיתי אותו אבל הוא יצא לי מכוער אז העדפתי לעשות עבודה.........

j e n n y lopez

New member
פאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

כמעט הכל לא נכון כאילו מצאתי משו יותר נכון!!!!!!!!1 היה לשווא!!!!!1 תודה אבל תתתווווודדדדההההההה לכולם!!!!!!!!!1 חחחח עכשיו גם מצאתי את הכתבן שלי חחח תודה לעדההההההההההההההה
תודה אורטל
תודה חופית
תודה ליר
אבל שניה מישו יודע איך הופכים?????????

למעלה