בוקר טוב לכולםם!!!!

בוקר טוב לכולםם!!!!

התגעגעתי במהלך הלילה(האמת לנתן ) חחחח אז שלכולכם יהיה יום אחלה שהמורות הכלבו* לא יעצבנו אותכם ושיהיה פשוט סבבה
ושלא תפסיקו לחשוב על נתן.. חתיך.. שיו מדהים.. רגע על מה דיברנו?? חחח בקיצור, אוהבת אותכם ויום נפלא.

יום טוב לכולם../images/Emo13.gif

כאב לי הגרון ולא הייתי אמורה ללכת לבצפר אבל הרופאה הקרצייה שלי אמרה לי ללכת גררר אז אני הולכת עכשיו לאוטובוס המטומטם שלי שאני בטוח אפספס אותו (בכונה חיחיחי
) וזהו... ביי לכם ויום טוסטטטטטטטטטטטט

בוקר טוב

היי בוקר טוב לכולם אני מתחילה רק ברבע לתשע (כרגיל) אז משעמם לי... וואי אזיה יום קצת יש לי בחן פתע על הבןקר (הוא אמור להיות פתע אבל אנחנו כבר ניחשנו שיש אותו חח עזבו)

נופררררררררררררררררררררררררר

נרגת אותי!!!! אין, קרעת אותי על הבוקר! עלק "פספסתי תאוטובוס", יא גזורה אחת!!! מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חחח אבייי../images/Emo6.gif

פספתי אותו בכוונה
וגם אני מתה עליך מושלמת שלי
גם ככה אמא שלי בעבודה ויש לי פתק מהרופאה הפוסטמה שלי אז ננצל קצת חחח ישבתי פה ראיתי סרטונים של אפרת

../images/Emo12.gifיו, נופר איזה קטע!../images/Emo141.gif

גם לי כואב הגרון....קשה לי לבלוע..
הולכים אולי לעשות לי משטח גרון..אבל זה בכלל לא כואב זה סתם מדגדג (קצת מעצבן
אבל לא כואב בכלל..) ונופרוש, את יכולה לשלוח לי את הסרטון שאסי שרה את קחי את עצמך בידיים?

חח עשיתי משטח גרון!

יואו תמיד כשהייתי עושה משטח גרון (למי שלא יודע כל שני וחמישי כואב לי הגרון אני מפחדת שיש לי בעיה בשקדים אמאא
) אז הרופאה לא דחפה את המקל עמוק עמוק בגרון והפעם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דחפה אותו כבר במעיים הרגשתי את המקל בא לי לרצוח אותה!! והיא תמיד חושבת שאני משקרת לאמא שלי
אני בחיים שלי לא משקרת אני לא יודעת לשקר... פעם שהלכתי אליה לבד אז אמא שלי אמרה לי תשאלי אותה אם את צכה להישאר בבית או ללכת לבצפר אז שאלתי והיא אמרה לי לכי לבצפר אבל אל תגידי לאמא שלך שאמרתי להישאר בבית!!! טיפשה שכמוה
למה שאני אשקר? גרר והיום הלכתי במקרה עם אמא שלי אז היא אומרת לאמא שלי "היא נראית לך מסכנה?" יאאא אני עצבנית עליההה טיפשה!

אז...../images/Emo141.gif

אז פעם הבאה שאת הולכת לתור אצלה, תגידי לה: "אם עוד פעם אחת את מכניסה לי את המקל צמר הזה למעיים, אני אכניס לך אותו ל'תחת!!!
" חחחח...סתם סתם.. נופרוש, את יכולה לשלוח לי את הסרטון ??

j e n n y lopez

New member
חחח סלחו לי שניה פשוט הוורד שלי לא

עובד ואני צריכה לסכם משו רק שניה לא להיתיחחס התא הוא יחידת המבנה הביולוגית של יצורים חיים. היצורים החיים על כדור הארץ בנויים מתאים. (תא- CELL) ישנם יצורים הבנויים ממיליוני תאים ויותר, ויש שגופם הוא תא אחד. גודל התאים נמדד במיקרומטרים אחדים. (מיקרומטר=אלפית המ"מ) התאים מקיימים את פעילות החיים: קליטת חומרים, פרוק חומרים והרכבתם, הפרשת פסולת, קליטת גירויים מהסביבה, גדילה והתפתחות, התרבות והורשת תכונות לצאצאים. כל התאים עטופים קרום בררני. בתא מתרחשים תהליכים השומרים על סביבה פנימית יציבה למרות שינויים בסביבתו החיצונית. תאים אאוקריוטים השוואה בין תא צמחי לתא בעל חיים תא בעל חיים:|תמונה| כל תא חי (צמחי, תא בעל חיים ותאים פרוקריוטי) מוקף בקרום תא. קרום תא (Cell membrane) , המעטפת התוחמת את הציטופלסמה של התא, מפרידה בין הסביבה החיצונית לפנימית, ומגדירה את התא כיחידה עצמאית. קרום התא מורכב משתי שכבות של מולקולות שומניות פוספוליפידים, וממולקולות חלבון השקועות ביניהן. ציטופלזמה- (Cytoplasm) הנוזל התוך תאי, המוקף בקרום התא. תמיסה השונה בהרכבה מהנוזל החוץ תאי. התמיסה מכילה מומסים כגון: סוכרים, יונים, חלבונים ועוד. ציטופלסמה מושג כולל לכל מרכיבי התא מחוץ לגרעין ובתוך קרום התא. |תמונה| בתאים אאוקריוטים קיימים אברוני תא שונים: גרעין התא (אברון מוקף קרום, המכיל את הכרומוזומים, שבהם נמצא המידע הגנטי.)מכיל את החומר התורשתי בתא (דנ"א - DNA) חלבונים המייצבים אותו, וחלבונים המווסתים את ביטויו, מוקף קרום גרעין, משמש מרכז פיקוח ובקרה על תהליכים בתא.מיטוכונדריה "אברון תאי המוקף קרום כפול, הקרום החיצוני דומה בהרכבו לקרום התא. בתוכה מתבצע השלב הסופי של תהליך הנשימה התאית ארובית, האנרגיה המשתחררת מחמצון חומרים אורגניים מצומדת לבניית ATP. מולקולת ה- ATP מאפשרת קיום תהליכים השונים הדורשים השקעת אנרגיה בתא. ( ביחיד : מיטוכונדריון או מיטוכנדר). ושוב סליחה ומנהלים פלייייייייייז על תמחקו את זה!!!!!!!!!!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה זה אמור להיות!?

למעלה