בוקר טוב לכולכם
B ben3211 Member 15/11/05 #2 ../images/Emo42.gif בוקר טוב שולי / כולם ../images/Emo42.gif זה עתה חזרתי מהעבודה, באתי לראות מה קורה, מי נגד מי? והופ למיטה, לספור כבשים בבוקר זו משימה לא קלה.
../images/Emo42.gif בוקר טוב שולי / כולם ../images/Emo42.gif זה עתה חזרתי מהעבודה, באתי לראות מה קורה, מי נגד מי? והופ למיטה, לספור כבשים בבוקר זו משימה לא קלה.
ש שולי הסרגנית New member 15/11/05 #3 הכנס ראשך מתחת לכרית ואחל לספור ידידי איזה כף הוך את היום ללילה ואלת הלילה ליום.אז אחלה אבל אני פה וכבר ערבאז ערב נעים לכולם
הכנס ראשך מתחת לכרית ואחל לספור ידידי איזה כף הוך את היום ללילה ואלת הלילה ליום.אז אחלה אבל אני פה וכבר ערבאז ערב נעים לכולם
פ פנה קוטה New member 15/11/05 #4 דוקא יותר קל לספור כבשים בבוקר.רואים יותר טוב לא? וחוץ מזה בחושך כל הכבשים נראות אותו דבר ואפשר להתבלבל.
דוקא יותר קל לספור כבשים בבוקר.רואים יותר טוב לא? וחוץ מזה בחושך כל הכבשים נראות אותו דבר ואפשר להתבלבל.
ש שולי הסרגנית New member 16/11/05 #8 חשבתי לשניהאחרי שמישהו ירביץ לי ואז התחיל רק לא מכות ידידי. ושחכתי מתי ישנתי תחת כיפת השמים כן כן על חוף הכינרת שלנו ובטירונות. כן נוסטלגיה
חשבתי לשניהאחרי שמישהו ירביץ לי ואז התחיל רק לא מכות ידידי. ושחכתי מתי ישנתי תחת כיפת השמים כן כן על חוף הכינרת שלנו ובטירונות. כן נוסטלגיה