בוקר טוב לכולכם

bimbo.

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif

דני, זה מקסים!!!! תודההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaely2

New member
מנהל
דני, זה פשוט מקסים. ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo96.gif

לא מזמן התעוררתי, ואני עדיין מפהקת. סול, ברוך הבא

סול11

New member
תודה על הברכות../images/Emo39.gif

מקווה להיות כאן עוד זמן רב. שתהייה שבת נפלאה לכולם

סבאאורי

New member
שבת שלום לכולם ולסול ברוך הבא

הניק הזכיר לי... תקראו את זה באיידיש..... דורה, סי דו פהמי פה סו לה?..... (דורה, יש בשבילי שעועית?) ברכות

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם שלום מורניטה חמודה../images/Emo23.gif

שלום לכל החברים,
מה קרה? שינה בשבת תענוג? אתם מתהפכים במיטה? בואו בוא נספר קצת בדיחות, נצחק ונעשה שמח. יעלי

emmy5

New member
עד שדני יחזור מהטיול../images/Emo6.gif

זוג חגג את חתונת הזהב שלהם. החיים השקטים והרגועים שלהם לאורך השנים היו לשיחת העיר. עיתונאי מקומי הגיע לראיין אותם בקשר לסוד הנישואים שלהם. "ובכן, זה מחזיר אותנו לירח הדבש שלנו," הסביר הבעל, "ביקרנו בגראנד קניון, ועשינו טיול למטה רכובים על פרדות." לא עבר זמן רב, והפרד של אישתי מעד. אישתי אמרה בשקט 'פעם ראשונה.' התקדמנו עוד קצת, ושוב הפרד של אישתי מעד. אישתי אמרה בשקט 'פעם שניה.' לא עברנו חצי קילומטר, והפרד של אישתי מעד בפעם השלישית. אישתי שלפה בזריזות אקדח מארנקה, וירתה בפרד למוות. התחלתי להטיף לה על הדרך שבה היא טיפלה בפרד, כשהיא הסתכלה עליי ואמרה בשקט: פעם ראשונה.'"

maxima

New member
ערב טוב כולם....סבאאורי....

הכלבים מתכוננים לאמבטיה?? איזה נחמד.

לייציק

New member
סבאאורי, החסרתי פעימה כשראיתי תלונה

הדוד אצלי כמעט תמיד דולק, והאמבטיה תמיד חמה ... גם לכלבות ... רעיון מקסים
תודה
אגב, מה שלום העכבר ... ?

סבאאורי

New member
היי לייציק ולכולם שבוע טוב

(מצטער שהחסרת פעימה)בדיחה לא מוצלחת... העכבר הראשון הוציא את נשמתו סופית, אפילו הנשמה מלאכותית עם אציטון לא עזרה. (בצורה זו עשיתי לו המתת חסד בלי כוונה...) העכבר המחליף - בוגד בוגד בוגד בגדול אני מוציא לו את המשמו הכדור הזה, יורק עליו מנקה אותו מייבש ומחזיר למאורה שלו... אחרי כמה שעות של הרצה הוא חוזר לסורו... אני עוד אעשה איתו חשבון... ברכות

למעלה