בוקר טוב לכולכם

סול11

New member
בוקר טוב

ותודה לך אכן חמוד לפתוח כך את היום. מאחר וזה מקרוב הצטרפתי אל בני השישים.וכפי שנאמר גיל הוא ענין של הרגשה ולא כרונולוגי. תקווה אני שבזה המקום יש מקום לבני בלי גיל.

סול11

New member
|מקסימה שבת שלום../images/Emo39.gif

האם הכרת מישהוא שיצא חי מן החיים
.אני לא מכיוון שדרכנו נפגשו מספר פעמים בפורומים שונים, אולי ניפגש באחד המפגשים לנו ידידת ילדות משותפת ושמה בישראל מופיע בחברה מחזור 49

לייציק

New member
ושוב אתכם ושוב אתכם ... ../images/Emo24.gif

שלום לכם נחמדים שלי
היום היו אצלי הילדים והנכדים
גופי תשוש ולבי מלא מאושר ... ברגע זה התחיל בבערוץ הסרטים (4) סרט שהמליצו לי לראות אותו : "מה שאת עושה לי" דרמת התבגרות מוסיקלית על שנות ה-60 ... מאחר וזה סרט מוסיקלי, אני מקווה אוכל לבלות גם אתכם בזמן שישירו ... הטווליזיה נמצאת מימיני בחדר המחשב
עוד לא בטוחה שהסרט ימצא חן בעיני, אבל אני מנסה ...
מה יש? לא הגיע הזמן שנתבגר ?
שלכם

לייציק

New member
אבל,,, אחורי זה ... ../images/Emo91.gif ב-21:31

יש סרט נהדר שאמנם ראיתי פעם אבל שווה צפייה נוספת "הפטריוט" עם מל גיבסון החתיך ... אוף, איך אפשר להספיק לראות ה כ ל ??? אפילו חדשות לא שמענו היום ... מקווה שאין חדש, כמו שאומרים: no news is good news ... ועוד לא ירדתי עם הכלבות המסכנות... בינתיים הן שותקות, אז גם אני ...

לייציק

New member
נו טוף, הסרט לא משהו ... אבל ../images/Emo79.gif

נעים לשמוע את השירים ברקע, מזכיר את השירים של פעם ואת הריקודים שרקדנו פעם ... עוד מעט יוצאת עם הכלבות, ואני שוב אתכם ...
דני, תודה על קטע האנימציה הנחמד... עם מוסיקה שאני אוהבת
והדבר השני ... מה זה שובב

maxima

New member
שבוע טוה סול........../images/Emo13.gif

בגלל שאף אחד לא יוצא חי מהחיים אסור לחקחת אותם יותר מידי ברצינות. אם תבוא לאחד המפגשים יש סיכוי שניפגש.

emmy5

New member
סול,ברוך הבא לפורום 20+++.....

בוקר טוב ,תרגיש כמו בבית

bimbo.

New member
סול, ברוך המצטרף..../images/Emo140.gif

אני מקווה שנראה אותך פה לעיתים קרובות זה בדיוק המקום שאתה מחפש...

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא סול לביתנו - ביתך ../images/Emo82.gif

שלום סול
הגעת לפורום הכי מוקצן. מצד אחד גיל רשום במשרד הפנים ומצד שני גיל רוחני שובבני וצעיר. לפי הגיל ראיתי שאתה בגילנו, ויש לי הרגשה שגם אתה צעיר ברוח ומלא הרפתקנות כמונו. הייה ברוך סול, אנו שמחים שהצטרפת יעלי

שרה16

New member
בוקר נחמד../images/Emo42.gif חמודדדדדדדד../images/Emo9.gif

לאללה! איזה יופי לפתוח את היום ככה. אופס..את הצהרים.אני כבר מ-6.30 בגינה. כוחו של הרגל... וסול,ברוך הבא
גם אני פה..(למרות שלא עברתי את ה-50).

emmy5

New member
סול ,גם אני פה...אפילו שאני בת 20

אני מאחלת לך עוד הרבה פלוסים לגיל שלך... הפורום הכי הכי הכי..... נשאר עוד קצת מהעוגה ...שבת שלום

emmy5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo3.gifשרהל'ה ,

אני יותר צעירה ממך ...מה את קופצת?בוקר טוב שרהל'ה בוקר טוב , עושה לי טוב לראות אותך בגינה ...החייל בבית?

שרה16

New member
היי אמי../images/Emo140.gif החייל בבית עם החברה

ובצהריים נוסעים לטייל באזור. אני מורידה הכובע בפניך.

למעלה