יותר ממאוכזבת- סיוט שעברתי..
אני חייבת לספר לכם מה קרה אתמול... ב7 וחצי מתקשר אלי בחור מלילה וטוען שמאחר והיה לי יום הולדת וביקשתי (דרך האתר של אוני' תל אביב) להיפגש עם עיברי (היה מבצע להיפגש עם סלב שרוצים אם יש סיבה טובה..).. אז התקשר הבחור אני לא הייתי בבית והוא שאל איפה אני ואמר אני ליאור ויש לך כרטיס לראות את עיברי ב vip סבבה........ הייתי מאושרת עשיתי טלפונים (גם ככה תיכננתי לבוא אבל רק לעיברי...) והקדמתי את הגעתי ואפילו שכנעתי חברה טובה לבוא למרות שהיא אמרה לי בגיחוך.. "עיברי מי? מה? תזכירי לי..." יופי צחקתי מאוד... (זה בציניות, כמעט בעטתי בה!)
טוב הגענו נפגשתי עם בחור בשם אייל ב"לילה" והוא אמר לי תלכי ליד הבמה יכניסו אותך... הלכתי.. הכניסו? זין בעין בעטו בי וצחקו לי בפרצוף איזה 2 אבלים מפגרים שישבו שם.. (הערה/שאלה- מי זה זה שעולה להופעות מנגן בגיטרה יש לו שיער בלונדיני וצמות קטנות שמתחת מגולח...? תשובה דחוף...) בכל אופן, חזרתי לאייל הבאתי אותו איתי, עשיתי אצבע משולשת למפגרים שצחקו עלי.. ובאתי להיכנס.. היה לי כרטיס זוגי ואפילו חברה שלי ויתרה על הכרטיס שלה עבור 2 בנות שבכו שם בטירוף וממש רצו לראות אותו... (מסכנות הן ממש היו היסטריות!!) אז הוא חתם שם לבנות כמו שכבר אמרו... והיתה שם בחורה שאמרה לנו לבוא אחרי ההופעה וניכנס... שאלתי באמת.. אמרה לי כן... הבנות אמרו לי בואי נקבע וקבענו לאחרי ההופעה... הגענו אח"כ וכמו שכבר אמרו.. הוא נכנס מוקף במאבטחים שלא נתנו לראות אותו בכלל.. נכנס לאודי הזהב שלו ופשוט נסע. לא בכיתי, לא צעקתי אבל בלב קיללתי את כל האתר לילה וחבריו וכל כך התעצבנתי כמו שבחיים שלי לא התעצבנתי!!!!! התקשרתי לליאור שוב (הבחור הראשון שהזמין אותי..) והוא אמר שינסה לפצות אותי. חוץ מפגישה אישית עם עברי אני לא יודעת איך אפשר לפצות!!! מעצבן!
פשוט מרגיז... וגם ארבע וחצי שירים..? הוא יכל לשיר מלא שירים בגירסא אלקטרונית.. מה עם הכוס הכחולה? מה עם לבד? כרטיסי אשראי..? יש כל כך הרבה אופציות הייתי בטוחה שהוא ישיר מלא.. זה לא היה מופע זה היה טעימה. ואני בטוחה (לפי תגובות פה..) שאני לא היחידה שהתאכזבה בטירוף!!!
במקום מתנה ליומולדת, קיבלתי עצבים!! הילה.