בוקר טוב. לילה טוב.

Ez sLeeP

New member
בוקר טוב. לילה טוב.

היה נורא. טוב, לא כ"כ. חוויות אח"כ. |מת מעייפות. כרגע חזרתי הביתה| נדבו'ש.

דיווחון מאוניברסיטה

פשוט על הפנים! לא מספיק שאני וחברות שלי חיכינו למקום משמונה וחצי בערך כשירמי קפלן סיים עד 11 וחצי (!!!), לא מספיק שבאחת עשרה עברי כבר יצא לכיוון הבמה ופשוט ישב לידה וחילק למעריצות שלא עמדו בקהל חתימות (איזה סדר עדיפויות עקום...) לא מספיק ששבועיים אני במסעות שיכנועים במטרה לשכנע את אמא שלי שלא יקרה כלום (באחת עשרה בלילה המחבלים ישנים...)---- לא מספיק כל זה--- עברי עלה וביצע 5 שירים: מרי לנצח, זמן, חולצת פסים, על קו המים ובוא! זהו, דאטס איט!!!!! ועוד לפחות תגידו שכמו שכולכם מכירים את עברי שלנו ממש לא הייתה בעיה לבוא אחרי ההופעה ולקבל קצת תשומת לב אישית: אז זהו שלא! 20 מאבטחים לא פחות הצטופפו סביב אהובינו המפוחד מאוד יש לציין, ליוו אותו למכוניתו, הוא התניע ופשוט נסע! הוא פשוט הלך!!!!!!! אחרי שעתיים וחצי של עמידה בתור!!!!! ממש בעעעעע....

אני מאוכזבת בשבילכם גם.

אבל לפחות נפגשתם כל הפורום,והלכתם להופעות,יצאתם מהבית,נהנתם אפילו אם רק קצת. לא נורא! שאלו יהיו הצרות שלכם! יהיה בסדר! עברי לא הולך לשום מקום.יהיו עוד הופעות! לא להתאכזב! הרי אני בתור ילדה שחלומה הוא לפגוש אותו (כרמית לא להטיף בקשה...) כשהלכתי לניצנים (ההופעה הראשונה שלי) מתתי לפגוש אותו (ספיר את מלכה בכל זאת!)ולא היה אפשר. אז בסדר-לא נורא. צריך ללכת להופעה רק שלו. וחוץ מזה-אתם ידעתם שהוא ישיר מעט....אין דבר! ושוב (אני משתמשת בזה ממה הרבה אם לא שמתם לב) הכל יהיה בסדר,הכל יהי פנאן! ו....בוקר טוב! ולילה טוב נדבי.

ZVI Z

New member
גם הוא בנאדם

ולא תמיד חייב להתחשק לו לחתום לכולם. אולי הוא באמת היה מפוחד..יכול להיות לו מספיק סיבות טובות.

OfrikiG

New member
ברור...וגם יש עוד

הרבה אנשי הפקה חוץ ממנו, ויכול להיות שזה לא באשמתו שהיה איחור, או שהוא לא נשאר בסוף או שהיו רק 5 שירים... אבל זה לא משנה למה זה קרה זה פשוט מאכזב

באונ' היה דווקא נחמד!!

היה דווקא נחמד כאילו .... רק עכשיו קמתי וקראתי את התגובה של טים ודי התעצבנתי איך שקמתי אבל בחפיף!! אממ... היה ת'אמת נחמד! חוצ מהקטע שהוא איחר כאילו לא הבנתי למה הוא העדיף לחתום למעריצות ולא להופיע.. אבל שיהיה..... נהנתי להכיר את כולם חבל מאוד שזה הרושם שטים קיבל עליי!!

dw2322

New member
מצטרף למאוכזבים ../images/Emo10.gif

לטעמי זו היתה הגרועה ביותר שראיתי מבין הופעותיו (וראיתי כבר ארבע או משהו כזה הופעות, לא זוכר בדיוק).
איפה ההופעה בבר-אילן לפני 3 חודשים ואיפה זו. ליגה אחרת: גם קצרה במיוחד, גם הסגנון האלקטרוני לא מצא חן בעיני וגם פלייליסט גרוע. שישאיר את ריטה לריטה (קל וחומר כאשר הוא מתכוון לעשות "כולה" 5 שירים) ויתמקד במה שהוא עושה הכי טוב: הכוס הכחולה, האנשים החדשים, אשה לויתן וכו. אני בכלל חשבתי שאחרתי להופעה (התפניתי מעיסוקי והגעתי רק באמצע מרי לנצח) ושאלתי מישהו אם כבר היה הכוס הכחולה והוא אמר שלא. מה זה הייתי בטוח שהתמזל מזלי... אז אם מישהו מהמעריצים יוצר עם צוות ההפקה קשר-שווה להציע להם לקבל פידבק ולתקן. איך שזה היה אתמול זה לא נראה טוב (ואני דווקא די אוהב אותו, לא מעריץ אבל די אוהב). לגבי התלונות פה על הקהל, מה שאפשר להציע זה לא לעמוד 5 ס"מ מהבמה אלא רחוק יותר, ואז יש גם אוויר, הווליום חלש יותר וגם ספייס לרקוד. לא נורא מאחורה, ככה באמצע, במידות אתמול: אני הייתי ליד (אך לא בתוך) מתקן התאורה המרובע. הטיפ הזה כמובן לא ממש רלוונטי למעריצים.

Ez sLeeP

New member
דיווח מנודב..

(משחק מילים משעשע. הבנתם? לא חשוב..) בשלושה יומים אחרונים, אני מוצא את עצמי בנסיעות מת"א לחיפה, בשיטוטים פה ושם, ובעיקר בחוסר שינה, וחוסר הימצאות בבית. יום חמישי חבק בחיקו זימון לראיון אישי במודיעין; היה מבהיל ומאיים. הוכנסתי לחדר קטנטן עם עוד שני אנשים, 3 כיסאות, שולחן, ודלת שנפתחת ונסגרת לכיוון החדר. תיכנון ארכיטקטי לקוי, או שמא שיטת הפחדה פסיכולוגית? אני עוד מהרהר בכך. מפה לשם, עניתי ברהיטות ובהירות על שאלות (למעשה כך תרגלתי אותן במוחי, ומה שעניתי בפועל היה - אמממ.. אני מניח ש.. אולי.. *הפגנת חוסר החלטיות מוצהרת*), בעודי משרבט הברות ומנסה להרשים את שואל השאלות המרכזי, האחר נועץ בי מבטים, מאבחן חולשות, ורושם אותן ברשמיו. היה מזעזע. נמלטתי בחיפזון, בעוד אני מהרהר מה אעשה בקשר להמשך הרומן שלי עם מודיעין. טרם החלטתי. עצרתי בדרכי לרכבת, בעזריאלי, ניחמתי את עצמי בבגדים מהקולקצייה החדשה (אקט של בלונדיניות), ושבתי הביתה. יום חמישי, 14:55, רח' אבא-חושי חיפה. אני מסיים את לימודיי. נמלט משטח המוסד האקדמאי הסגור הזה לבית. מצטייד בפחמימות מספר, בודק הודעות, מתכנן את שעת הגעתי. רכבת עוד 30 דק'! הולך להתקלח, מתחנן מאמי הטרודה להסעה. נוסעים מהר. עוברים בכתום-אדום שכזה. פספסנו את הרכבת של 15:55. אבוי. השומר בתחנה לעברי (ע' בסגול, ולא בחיריק חסר), בחיוך מתנשא: - 'מה אתה רץ?'. אני שואל בהתנשמויות: - 'אני צריך את הרכבת לת"א..' --היא כרגע עברה. אבל יש עוד רכבות היום. זאת לא האחרונה' אומר השומר, מרוצה מעצמו. Little did he know, שהרכבת הבאה תנחל איחור רציני, עקב סיום חייו של אדם אומלל, שהחליט לשים קץ לחיו ולזרוק עצמו על פסי הרכבת. (אני מקווה שאיני שוגה כשאומר - יהי זכרו ברוך). אז הרכבת הגיעה ב-5. התעכבה לאללה בבניימינה, ואחרי שעתיים הגעתי לאוניברסיטה. בדרך, כהרגלי, פגשתי באנשים חביבים ומחורפנים ברכבת, וניהלתי עמם שיחה. סטלה, מיה והשלישית (שכחתי את שמה), מקווה שנהניתם בירמי קפלן, שאגב, הוא זה שאירח את רמי פורטיס, ומצטער בצערכן על ההפסד של קורין אלאל וערן צור. אני הייתי המדריך של השלישייה המבדרת (תומר, היית גאה בי אם היית רואה אותי ואת כישורי הניווט שלי..). בדרכינו לשער 8, מתקשרת אליי הילה (האדומה), ומפחידה אותי בסיפורים שלא מכניסים מעל גיל 18. סטלה כתגובה, מתכננת לבצע פיגוע אם לא יכניסוה. מלאת יוזמה הילדה הזו. למזלינו, לא היה צורך בחומרי נפץ, ונכנסנו בשקט. נפרדנו לדרכינו. אני משוטט, בתקווה לפגוש פרצוף מוכר. אופיר הטאוויל נגלה לעיני (וכי איך לא?) מלווה בחברו אסף, שנטש אותו לבדו (עימנו) בסיבות 8. בוש לך, אסף. אחרי מספר שיחות פלאפון פגשנו את ספיר וחופית (חברה של ספיר בע"מ
), תומר (בנאדם עסוק עם פלאפון בלתי-פוסק) ורותם המתוקה, שתרה אחרי פיצה מטר. הולכים אנו לכיוון המדשאה שמול הבמה המרכזית, בדיוק כשירמי קפלן מתחיל את הופעתו. ספיר וחופית נעלמות. רותם נבלעת בקהל, ותומר הולך לחפש אותה. ספיר מתקשרת בבהילות מהבמה האלקטרונית. אופיר ואסף נעלמים. אני נותר לבדי. מאבד קשר עיין עם תומר. מנסה למצוא את דרכי בקהל, לכיוון הבמה האלקטרונית. שב לדשא, תומר נעלם. אחרי מספר דקות מצאתי את תומר, מצאנו את רותם. ספיר מתקשרת, עברי עושה חזרות בבמה האלקטרונית. אנחנו רצים לשם (באמת! רצנו!), ופוגשים בטים וספיר שנודו מן השטח הסמוך לבמה, כנראה עקב פעילות גרופיות אסורה..
הילה מגיעה, מלווה בחברתה. משתפת אותנו בתמונות הפרובוקטיביות משטח האח"מים בניצנים. אנחנו בוהים, משתוממים, ומנפנפים לו לשלום מהצד. הוא מחזיר שלום. חמוד. החזרה נגמרת, עברי ממהר לחתונה (טרם גילינו של מי, והאם הוא/היא סלבריטי מן השורה הראשונה. נכשלנו בכישורי התחקור שלנו..). ספיר מצלמת, גומרת פילמים בקצב, רותם תופסת גלעד בתמונה מסוקסת ליד המכונית המוזהבת. מוקדש לכרמיתוש. סיפרנו לו עלייך מותק, המעריצה השרופה שלו, בפורום עברי לידר בתפוז. שמה כרמית. נכון מתוקים? עברי יוצא, עומד להיכנס לאוטו, 'קליק', ספיר מצלמת אותו ממרחק מטר. איזו ברייה תמוהה באה, מנשקת אותו בלהט על הלחי, ועוזבת כשהלכה. תהיה ברוכה על אמיצות-ליבה, זו. שוטטנו לנו ועשינו כל מיני דברים לא חשובים, עד בערך 8-9. חופיתוש ואבי היקר, גלוש, הגיעו. יושבים לנו כקבוצה צופיפניקית מגובשת היטב, ומדברים. לקראת השעה 10, אני ספיר וטים אורבים לרוני בחנייה, המנהלת האישית. מנהלים איתה שיחה קצרצרה. היא הולכת להתיישב רחוק מאיתנו, אנחנו אוזרים אומץ ומטרידים אותה בשנית. התשובות הבאות הושגו: - כל הרוצה לשלוח מיקסים של שיריו של עברי - עליו לשלוח לרוני, ולפרט 'לרוני - אישי', ובמה מדובר, על גב המעטפה. אחרת זה ייאבד בתהומות הנשייה. - המעוניינים להציע לוקיישנים להופעות, לשלוח אימייל לרוני (הכתובת אצל ספיר), ולציין בנושא ההודעה, במה מדובר. - יהיה סיבוב הופעות במועדונים בדצמבר-ינואר, גם באיזור הצפון (!). - טרם סיבוב הופעות, יש לנסות לבקש תוך שליחת הודעות מאסיבית, שיקירינו יתארח בתפוז. ע"פ רוני, זו המגמה. הם עורכים ראיונות לפני הוצאת אלבום / סיבוב הופעות / איזושהיא פעילות פרסומית חשובה. - טים, ספיר - שכחתי משהו? בשלב כלשהוא חופית (חברה של ספיר, אנחנו צריכים להמציא סימני זיהוי!), התיישבה לידינו, בהלם מהתחקירנות שגילו טים וספיר, אני עמה. המקום השמור למכוניתו של עברי - מתאייש. הבחור הגיע, ומותקף בידי המון מעריצות ומספר מעריצים. הם מבקשים את חתימתו, וכנראה עקב-כך הוא נעלם מעיני הצופים בבמה, וההופעה מתעקבת. ההופעה מתחילה באיחור, נמשכת 30 דקות, ומכילה את הגרסאות האלקטרונית של: 'מרי לנצח' 'זמן' 'על קו המים' 'בחולצת פסים' 'בוא' מיוזעות ורצוצות-הורמונים, נדחפות עליי בנות מכל הכיוונים. נשמע מפתה? לא כ"כ. בייחוד שאחת מהן צועקת 'עברי, תז**ן אותי בתחת' (ויסלחו לי על הצנזורה הלוקה-בחסר). אחרת חושבת שהיא רקדנית בטן מערב הסעודית העונה לשם 'פטימה', ומבצעת מהלכים אקטיביים כושלים, ובדרך נופלת על כולם, ונוחלת מבט מלא כעס ותמיהה מתומר. אחרת טעתה במיקום, וחשבה שאלו החזרות לסיבוב הבא של כוכב נולד, ועשתה מעצמה איזו שירי מיימון, ולא חדלה מלצעוק לתוך אוזני התיכונה. תקולל. מסתבר שאני גולם. לא מסוגל לזוז. אני מאשים את הקלסטרופוביה שפיתחתי אתמול. אנשים מאוד גבוהים הקיפו אותי (תומר, אופיר..). ההופעה נגמרת. ההמון שב לאיזור מכוניתו. הוא עוזב. אנו מתיישבים ליד מקום החניה הריק, ומטרידים את כל היוצא מאיזור הבמה. לאחר כחצי שעה - דרכינו נפרדות. THATS ABOUT IT.. יכל להיות הרבה יותר טוב. הרבה הרבה. העיקר שראיתי את רובכם, אנשים מקסימים שלי. נדבו'ש.

אני קראתי את הכל ולכן אני גאה בעצמי

ואפילו מאוד דוקוא אני מאוד אוהבת לצעוק על אנשים שמפריעים למנוחתי. דוגמה: בניצנים היו כמה פאקצות שחשבו שהן יכולות להידחף מולי-אבל אה אה-טעות! אני צעקתי! נעשיתי אדומה,והחברה העדינה שעצדה לידי היתה המומה למרות שהיא מכירה אותי מגיל 0. צעקתי שאין אויר,אין מקום וכל השאר. היה קטע מוזר גם-כשעמדתי בקהל אחת מפנה אלי במבט מבוהל ואמרה לי-"תרימי ידיים-את שניהם! קדימה!. הסתכלתי עליה במבט המצחיק שלי-אם הייתם מכירים אותי קרוב הייתם מבינים על מה אני מדברת-זה מין עיוות גבור ופה מעוקם. משהו מצחיק. והיא כנראה עזבה את המקום. הופעות מצחיקות אותי. ונורא מצחיקים אנשים בעלי ביטחון עצמי. הקטעים האלה תמיד מזכירים לי ילדים שרצים באמצע החיים ואז אנשים חצופים צועקים-רוץ רוץ! והילד מפסיק לרוץ ומתבאס רצח על ההערה החסרת תכלית והמיותרת הזאת. בלה בלה יום שישי=יום של זיוני שכל. תסלחו לי. שבת שלום ומבורך.

../images/Emo123.gif

"אני אתקשר יותר מאוחר"- זה מה שאמרת לי. טוב אני כנראה חרשת כי אני לא שמעתי את הפלאפון שלי מצלצל שוב. למה לא התקשרת אלי כשהיית בדרך חזרה הבייתה, מתי שזה לא היה? אתה יודע שכמעט מתתי אתמול?!?! טוב לא בדיוק, אבל הייתי בסיכון גבוה מאוד לתאונת דרכים! ולך היה אכפת? טרחת לבדוק? לא! מה אכפת לך אם אישתך, חברתך הטוב ביותר, משוש חייך [אל תאמר שאני לא כי אז אני אבכה!] תמות? לא אכפת לך! בלעעעע שכמוך! לכל השאר, מקווה שנהניתם!!
נושי.

Ez sLeeP

New member
אם הייתי טורחת להיענות לבקשתי

להתקשר לספיר, כי נגמרה לי הבטריה, אז היינו יכולים לדבר. אבל לא.. שמרתי את מה שנשאר לי מהבטריה כדי להתקשר לאמא בבוקר, שתאסוף אותי מהתחנה.. לא ממש נהניתי. אבל גם לא ממש לא נהניתי. מוזר. נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
תיקון טעות..

הראיון היה ביום רביעי. תודה לתומר המתוק על שימת הלב.

ציון משהו חשוב...

למרות הכמות ההיסטרית של הפרחות שהיו אתמול והעובדה שההופעה הייתה קצרה מתמיד... דבר אחד חשוב לציין. במשך חמשת השירים אפילו הפרחות מאחורי ידעו מה עושים! ב"על קו המים" כולם מחאו כפיים כמו שצריך, בבוא כולם שרו את מה ש"צריך" לשיר...בקיצור הקהל היה טוב מאוד + אתמול...

אני? מעריצה? ../images/Emo3.gif

דיברתי בטלפון עם ספיר שטרחה לעדכן אותי בקשר לגלעד
תודההההה

שכחתי עוד משהו...

כנראה שבאמת מזל שלא באתי [על אף שאתם הייתם שם, על אף גלעד] כי לבוא בשביל 5 שירים זה..מיותר לחלוטין בעיקר כשהיה לי היום מבחן בלשון! [היה חרא!] בכל אופן...כנראה יש סיבה שזה היה בחינם
הופעה הבאה תיהיה יותר טובה!!

:/

טוב עכשיו אני מתביישת קצת.. כן זאת אני שהייתי אתמול בהופעה ואמרתי ל.. ספיר חופית וטים שהם לא נחמדים... טוב אז דבר 1. הייתי בהתקף עצבים על כל הפרחות מסביבי.. דבר 2. היה בזה נימת צחוק.. לא לקחת אישית:] ממש התרגשתי שראיתי אותכם למרות שאין לכם מושג מי אני (וגם הגעתי לאזור הזה בכלל בטעות כי דחפו אותי.. אז זה היה עוד יותר מרגש..:]) אז.. מצטערת..:/.. אני לא יודעת מה איתכם.. אבל זה היה פשוט.. זאת הייתה הופעה שגרמה לי לחשוב הרבה על עברי.. אני מתחברת למילים שלו.. לשירים.. למוזיקה הישנה לפי דעתי הוסיפה המון אפקט.. כל האלקטרוניקה הזאת.. הרסה.. לפני שראיתי ת'מופע חשבתי שזה לא יהיה כזה נורא.. שזה יכול להיות נחמד.. אז אני עדיין מתחברת לשירים ומעריכה אותו בתור אמן ומעריצה אותו על העבודה שלו, אבל משהו השתנה.. הייתי בכמה הופעות ובכל אחת נהנתי יותר ויותר.. בהופעה הזאת יצאתי בתחושה דכאונית (וגם עם צילצולים באוזניים אחרי ש3 פקצות גדולות-קטנות צרחו לי באוזן.. תקעתי בהן מבטים שישתקו אז ה#$^% הזאת "תביאי אטמי אוזניים" ולא רק שהיא לא הייתה בקצב!!!!! היא פשוט צרחה.. ) אבל בסה"כ.. שאר ההופעות היו טובות.. וירמי היה ממש נחמד :] חע.. בדרכי לבמה המרכזית ראיתי את אורי מור והצקתי לו קצת.. הוא יתגבר לא?:] טוב אז אני מקווה שנהנתם.. בכלליות..:] (אגב.. אתם בטח שואלים את עצמכם "מי זאת בכלל!?" אני.. אני נועה!(האחרונה שהגיעה.. כלומר ה3 ..למדתי מטעויות קודמות:])

למעלה