בוקר טוב ליום שני

Taltul R

New member
החיוך של יוגורט פטל

איזה כיף שקיבלנו הצצה

ואת נראית נהדר בעיני,
מאוד אוהבת שחור וזהב.

lally5

New member
אוהבת הכל

ואת נראית מדהים.
באמת, שאני ממשיכה את הקטנוניות מאתמול (כי זה יפה מאוד גם ככה) - נדמה לי שמכנס בגזרה גבוהה יותר יהיה אפילו יותר יפה.

michali278

New member
שפתייייייייים נשיקה|

לוק מקסים
אני רואה שהיום את חזק בוינטג'

שניה רגע, לא סיימתי

אתמול היה לי כשל מצלמתי בעקבות מותו בטרם עת של הפלאפון האהוב שלי אחרי מפגש טראגי עם בקבוק בועות סבון

|דקה דומיה|
א-בל, מכיוון שלבשתי אתמול לוק נסיוני ביותר ואני זקוקה לחוות דעתכן, סינג'רתי את בעלי לצלם אותי בבית. כי הלוק הזה ובעיקר המכנסיים, רחוקים מאד מהקומפורט זון שלי. זאת גזרה שאני אף פעם, אבל אף פעם, לא לובשת, כי היא ממש מרחיבה והרוחב הרגיל שלי נראה לי מכובד מספיק. אבל משום מה הזמנתי את המכנסיים האלה מאסוס (כי הן היו של פרנץ' קונקשן בסייל במחיר מציאה אולי?), ומשום מה לא החזרתי אותן אחרי שמדדתי אותן, כי משהו בהן נראה לי חביב. אבל לא לבשתי אותן מעולם לפני אתמול. בקיצור, מה דעתכן הכנה?

Aניס

New member
מכנסיים מעולים

ותתפלאי אבל הגזרה הזו מחמיאה לך מאוד!

הערה קטנה- הטופ שבחרת לשלב לא עובד טוב בעיניי (כולל השרשרת), הוא חגיגי וסאטני מדי למכנסיים (ואפילו לנעליים).
חולצת טי צמודה בכתום/זהב עדין או כחול-לבן פסים היו הופכים את המראה למאוד נינוח.

תודה אניסוש!

באמת לא הסתדרתי עד עכשיו עם השילוב של המכנסיים האלה, תודה רבה על הרעיונות!

sheffys1

New member
אני לא אוהבת

אני כן חושבת שהמכנסיים האלה מרחיבים אותך. הם בעיקר "מנפחים" את האיזור שבין הבטן לאגן ומטשטשים שם את כל הגזרה שלך (ולא בצורה טובה. אני לא חושבת שיש שם משהו שאת צריכה לטשטש...)

Zorikit

New member
מסכימה עם שפיז. הם גם מעלימים לך את המותניים

אבל החלק העליון מושלם.

זהו, שאין לך מושג

כמה יש לי לטשטש באיזור הזה

אבל תודה, אני לגמרי רואה מה את אומרת.

sheffys1

New member
בואי נאמר כך...

אני לא יודעת מה את מסתירה מתחת לבגדים, אבל ראיתי אותך במכנסיים שהחמיאו לך (מאוד!). לטעמי, אלו לא.

efroch99

New member
גם אני מתפקדת פה

יוגורט, לא אוהבת את המכנסיים עלייך (או בכלל).
(ויש לך חיוך מושלם!!)

למעלה