בוקר טוב ליום שני!
א אביגיל מהר המלכים New member 23/4/12 #2 והבוקר - אביבי שמלה של נעמה בצלאל נעליים מרוני קנטור וסריג מתמנון. ואני בכלל שונאת את האביב, זה עושה לי אלרגיות
והבוקר - אביבי שמלה של נעמה בצלאל נעליים מרוני קנטור וסריג מתמנון. ואני בכלל שונאת את האביב, זה עושה לי אלרגיות
T Taltul R New member 23/4/12 #22 אומנם ציחקקתי קלות מיד כשפתחתי את ההודעה וראיתי שהתייחסת לשמלה שחורה שכזאת כ"אביבית" אך כשהגדלתי את התמונה הצחקוק התחלף ב"רוצה. כזאת. ממש. עכשיו!" השמלה מדהימה מדהימה (מדהימה!) היא מהעונה? טרם החלטתי אם הקרדיגן והנעליים מתחברים לי יחד בהרמוניה טובה בעין, יתכן שהייתי מחליפה אחד מהשניים במשהו פחות מקושקש.
אומנם ציחקקתי קלות מיד כשפתחתי את ההודעה וראיתי שהתייחסת לשמלה שחורה שכזאת כ"אביבית" אך כשהגדלתי את התמונה הצחקוק התחלף ב"רוצה. כזאת. ממש. עכשיו!" השמלה מדהימה מדהימה (מדהימה!) היא מהעונה? טרם החלטתי אם הקרדיגן והנעליים מתחברים לי יחד בהרמוניה טובה בעין, יתכן שהייתי מחליפה אחד מהשניים במשהו פחות מקושקש.
א אביגיל מהר המלכים New member 23/4/12 #36 היא לא שחורה! היא ג'ינס! אני אוהבת את השילוב של הפסים והפרחים, אבל באופן כללי יש לי חיבה לשילובי הדפסים תמוהים קצת לפעמים
היא לא שחורה! היא ג'ינס! אני אוהבת את השילוב של הפסים והפרחים, אבל באופן כללי יש לי חיבה לשילובי הדפסים תמוהים קצת לפעמים
א אביגיל מהר המלכים New member 23/4/12 #47 לגמרי ג'ינס. פשוט כהה יחסית. ואני חושבת שכן (לא בטוחה אם זה היה מסקשן העודפים או לא...)
ע עין פשוטה New member 23/4/12 #65 אני לא אוהבת נעמה בצלאל.. אבל! השמלה הזאת ממש יפה, וממש יפה עליי! הסריג (יש לי אותו גם רק בגוונים השחור לבן שלו). בקיצור הופעה אני נותנת לך 11 מתוך 10!
אני לא אוהבת נעמה בצלאל.. אבל! השמלה הזאת ממש יפה, וממש יפה עליי! הסריג (יש לי אותו גם רק בגוונים השחור לבן שלו). בקיצור הופעה אני נותנת לך 11 מתוך 10!
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 23/4/12 #67 השמלה - שלמות! נראה לי שכל אורך שמלה מחמיא לך - לרוב את עם קצרות יותר, אבל גם זו וגם הלבנה עם הפסים השחורים מחמיאות לך לא פחות. הנעליים והסריג מקסימים.
השמלה - שלמות! נראה לי שכל אורך שמלה מחמיא לך - לרוב את עם קצרות יותר, אבל גם זו וגם הלבנה עם הפסים השחורים מחמיאות לך לא פחות. הנעליים והסריג מקסימים.
@ @יעל@ New member 23/4/12 #71 אני מאוד אוהבת את הבגדים שלה והגזרות. אבל הפעם היחידה שקניתי 2 שמלות ממנה די התאכזבתי.