בוקר טוב ליום שני!

sheffys1

New member
חופרת בארון - יום 2

וגם היום - סריג. על פניו - אמור להיות אחד הפריטים השימושיים שלי בחורף בגלל שאני אוהבת צבעוני, ואני אפילו אוהבת אותו - גם את הצבעוניות וגם את הגזרה. אז למה הוא בתחתית הערמה? ככה... אין לי מושג, אבל עובדה.

אז טוב שגאלת אותו משם

מושלם לגמרי, צמוד במידה, שמח וצבעוני. עשית לו עוול. אין לך לב את

חומד של סריג אבל השילוב שלו בעייתי

הצבעים שלו נפלאים והולמים אותך מאוד אך השילוב עם שחור קצת עושה לו עוול לדעתי. יש קושי אמיתי לשלב פריטים בעלי נוכחות כל כך צבעונית ושחור היא בחירה לא טובה בעיני. הייתי בוחרת מכנס בצבע אחד מן הסריג ולא נועלת מגפיים ואולי לובשת חולצה לבנה מכופתרת מתחת.

sheffys1

New member
כמה דברים...

ראשית - תודה
שנית - המכנסיים לא שחורים, הם כחולים כהים, וזה לא ממש עובר בתמונה. ושלישית - איזה נעליים היית נועלת?

הייתי בוחרת במכנסיים בצבע דומה לאחד הצבעים

בחולצה, או אולי ג'ינס. מבחינת הנעליים, נדמה לי שהמגפיים "מכבידות" על המראה, כך שכל נעל עדיפה בעיני. הסריג כל כך דומיננטי שהוא ממש מתחנן שכל השאר יהווה השלמה ולא ישבור את הרצף.

Black Star

New member
הסריג פשוט מקסים!

הייתי משלבת אותו עם מכנסיים בהירים יותר - נראה לי שבז' היה משתלב פה יופי. גם ג'ינס יותר בהיר יעבוד (כחול "קלאסי" של ג'ינס, לא צריך ממש בהיר). בכל מקרה - לייק!

sheffys1

New member
תודה

אמנם רציתי את הסקיני הכחולים, אבל הם היו בכביסה, ושם אני לא חופרת
ולגבי מכנס בז' - מוסיפה לרשימת הקניות

ערב טוב

איזה כיף זה לחזור לדירה מוקדם!
יום שגרתי, בלי חובות הוראה. רוב היום עבר במשרד הסטודנטים שלנו, השתזפות לאור פלורוסנטים בחברת השותפים לצרה (הכוונה, לקורס). אולי מהתמונות האלה אפשר לראות קצת יותר טוב את מבנה הגוף שלי. יאללה, צריך לחשוב על לבוש ייצוגי לביה"ס מחר. חלוקת תעודות, ובסוף גם ישיבה חגיגית של צוות המורים. למורות בחדר המורים יש נטייה לשים לב ללבוש שלי יותר מהחברה' בפקולטה.

sheffys1

New member
תקשיבי - את יפיפיה!

ויש לך גוף משגע, אבל את חייבת (חייבת!!!) להפטר מהסנדלים האלה
הם טובים לדבר אחד בלבד - לטיולים (גם על גברים, אגב, אני לא סובלת אותם ביום יום). טוב, עכשיו כשהוצאנו את זה מהדרך...
החולצה הכחולה יפה לך מאוד - גם בצבע, וגם בגודל. האפורה, לעומתה, קצת גדולה עליך. גם המכנסים גדולים. אני יודעת שאני נשמעת מכשפה, בעיקר כי אין לי הצעה קונקרטית לתת לך כאן, אבל זה באמת מכוונה טובה
. אם יש לך כוח וסבלנות לצלם את האופציות העומדות בפנייך ללבוש מחר - נשמח אם תפתחי שרשור חדש, ונייעץ לך

תודה

אני ממש מעריכה את התגובות וההערות, ואת ממש לא נשמעת מכשפה. אני רוצה ללמוד, ואני חושבת שחלק מזה יתאפשר רק באמצעות ניסוי וטעייה. אני ממש שמחה לקבל הערות. יש לי תחושה שארון הבגדים שלי דורש רענון. אני לא חובבת שופינג, בלשון המעטה, ואולי זו הסיבה שרוב הבגדים הם אותם הבגדים שהיו לי גם לפני אי אילו שנים. מבלי להתכוון ירדתי במשקל מאז, אבל הבגדים נשארו כמעט אותם הבגדים. אני לוקחת לתשומת ליבי להתרענן בכמה בגדים שיהיו יותר במידה הנוכחית שלי. פתחתי שרשור חדש לגבי לבוש למחר. הרגשתי כמו בפורים
, אבל היה דווקא נחמד
. אולי אני צריכה לעשות זאת יותר.

sheffys1

New member
את מקסימה!

כתבתי לך את דעתי בשרשור שפתחת. מקווה שעוד תספיקי לקחת משם משהו לפני שאת מתלבשת לבית-ספר

yair and sveta

New member
שיפור הלוק

דווקא בעקבות זה שירדת במשקל תפרגני לעצמך עם בגדים חדשים שמתאימים לך יכול להיות שהחוסר אהבה לשופינג נובעת מהעבר(אני מניחה שהית נראת ושנה עם שקלת יותר...) פשוט תלכי לחנויות ותתחילי למדוד כל מ דגמים שונים כדי שתביני מה הכי מחמיא לך ולאיזה סגנון את הכי מתחברת

efrato1

New member
שלום לך ילדה בחולצה כחולה

שבהחלט מצדיקה את שמה.
אפשר הפעם לראות טוב יותר את מבנה הגוף שלך (לפחות הטורסו), ונראה שיש לך גוף מאוד יפה. אם נתייחס ללוק שלך היום: החולצה ממש יפה ומאוד מחמיאה לך
הקרדיגן מאוד חמוד אבל אולי כדאי להשאיר אותו פתוח. המכנסיים לעומת זאת ענקיים. אפשר לראות את זה גם בתמונה הפרונטלית וגם מהצד. אני מתערבת שאת יכולה להוריד את המכנסיים בלי לפתוח כפתור ורוכסן
לא משנה איזו מידה את חושבת שאת, את לפחות מידה/שתיים פחות! אני חושבת שגזרת הכנסיים היא flair (פעמון) ולכן הם צריכים להתרחב למטה אבל להיות יחסית צמודים במותן, אגן וירכיים - כמו בתמונה. נכון שפברואר ישראלי הוא בדיחה אבל סנדלים?? לא קר לך?? בכל מקרה, אני חושבת שמראה מתוחכם לא הולך יחד עם סנדלי שורש
יש כל כך הרבה נעליים וסנדלים יפים בעולם למה הו למה לנעול סנדלי שורש

רשמתי לפני ללכת ולקנות לי מכנסיים שיהיה במידה יותר קטנה. הסנדלים- בעיקר בגלל נוחות והרגל. לא קר לי, בפרט לא ברגליים. באופן כללי, הרגליים שלי פחות אוהבות להיות סגורות כל היום, והיות ולא תמיד זאת אופציה לשבת יחפה, אז סנדלים זו ברירת מחדל די שימושית. אולי אני צריכה להוסיף לרשימת הקניות שלי סנדלים נוחים אבל אלגנטיים.

למעלה