אני חייבת להגיע לשם מתישהו *_*
ת תמר מקסטרו New member 1/8/12 #96 מתכוננים לסוף שבוע, רביעי שיק בקסטרו! מריחים את הסוף שבוע באוויר, את הלוק הזה שתפסתי במשרד ממש אהבתי: מכנסי זברה קרדיגן קצר מעונה קודמת גופיית ריב שחורה נעלי בלרינה שחורות ותוספת של שרשרת חרוזים מהממת בעיני, מה אתן אומרות? אהבתן כמוני? תמר
מתכוננים לסוף שבוע, רביעי שיק בקסטרו! מריחים את הסוף שבוע באוויר, את הלוק הזה שתפסתי במשרד ממש אהבתי: מכנסי זברה קרדיגן קצר מעונה קודמת גופיית ריב שחורה נעלי בלרינה שחורות ותוספת של שרשרת חרוזים מהממת בעיני, מה אתן אומרות? אהבתן כמוני? תמר
א אביeג7 New member 1/8/12 #100 אתמול שהייתי בקסטרו פ"ת+שאלה הייתה מוכרת שהתלבשה בדיוק אבל בדיוק ככה. מה אתן אומרות על המכנסיים האלה? שיק או שוק?
אתמול שהייתי בקסטרו פ"ת+שאלה הייתה מוכרת שהתלבשה בדיוק אבל בדיוק ככה. מה אתן אומרות על המכנסיים האלה? שיק או שוק?
ת תמר מקסטרו New member 1/8/12 #101 בעיני שיק למרות שאני מוטה ולא אוהבת הדפסים, עדיין עם שילוב נכון, יכול להראות מהמם
פ פרנצסקה שלי New member 1/8/12 #104 בעיניי זה מקסים! למרות שאני לא חובבת הדפסים זה יפה, קליל ושיקי. מתאים לאחה"צ או סתם לסיבוב, לא לעבודה בחברת עו"ד
בעיניי זה מקסים! למרות שאני לא חובבת הדפסים זה יפה, קליל ושיקי. מתאים לאחה"צ או סתם לסיבוב, לא לעבודה בחברת עו"ד
פ פרנצסקה שלי New member 1/8/12 #103 לבושה מקסים. הייתי מוותרת על הקרדיגן ושמה קרדיגן ארוך כשיהיה קריר, אולי בלי כלום בקיץ. לגבי המכנסיים, איפה יש אותן במידה 36? (רצוי איזור ת"א).
לבושה מקסים. הייתי מוותרת על הקרדיגן ושמה קרדיגן ארוך כשיהיה קריר, אולי בלי כלום בקיץ. לגבי המכנסיים, איפה יש אותן במידה 36? (רצוי איזור ת"א).
A Aניס New member 1/8/12 #105 שיק יש לי מכנסיים דומים ממנגו ששילבתי גם עם גופייה שחורה צמודה ושרשרת גדולה. נעלתי עם זה עקבים כדי קצת להקפיץ את המראה.
שיק יש לי מכנסיים דומים ממנגו ששילבתי גם עם גופייה שחורה צמודה ושרשרת גדולה. נעלתי עם זה עקבים כדי קצת להקפיץ את המראה.
פ פרנצסקה שלי New member 1/8/12 #109 יש לי מכנסיים שחורות בסגנון ממנגו מלפני שנים, הם מכנסי חרישה! כשמשלבים איתם פריטים קלאסיים, זה נראה נהדר!
יש לי מכנסיים שחורות בסגנון ממנגו מלפני שנים, הם מכנסי חרישה! כשמשלבים איתם פריטים קלאסיים, זה נראה נהדר!
S SimplyMe1 New member 2/8/12 #129 כנ"ל..שלי מלפני 2-3 עונות; רפויים ונוחים אבל בלי הדפס..הם שחורים ואפשר לשלבם עם גופיה צבעונית ומקושקשת קצת. או חלקה וקלאסית+ שרשרת.
כנ"ל..שלי מלפני 2-3 עונות; רפויים ונוחים אבל בלי הדפס..הם שחורים ואפשר לשלבם עם גופיה צבעונית ומקושקשת קצת. או חלקה וקלאסית+ שרשרת.
מ מרים 882 New member 2/8/12 #131 חמוד ביותר את עושה לי כבר זמן-מה חשק לשמלה ורודה. אני מפחדת להראות חזרזירונת