בוקר טוב ליום חמישי!

efrato1

New member
תודה רבה!

Aניס

New member
כבר צהריים

היום אני לובשת חולצת נחש חדשה מרנואר, חצאית עם קשירה של חגית טסה, המגפונים החדשים האהובים (מסתבר) עד מאוד מניין ווסט.
מעל זה, מעיל טרנץ' אפור בהיר של קארן מזרחי.
איזה כיף שכבר יום חמישי

efrato1

New member
את פאשניסטה אמיתית!!

ממש תענוג. המגפונים משדרגים את הלוק באופן משמעותי (וגם את הלוקים האחרונים כששילבת אותם).

Aניס

New member
איזו מחמאה ענקית!

תודה יקירתי (סמיילי של חיבוק מהאייפון)

Pink Sakura

New member
יום שני לאתגר- ושיהיה סופ"ש נהדר!

היום הפתיע אותי מזג אויר קפוא, אני כבר בניתי על אביב בשביל האתגר אבל מכיוון שהיו לי כמה סריגים וכללתי את המעיל ברשימה אז יכולתי לאלתר.
החלק התחתון הוא שמלה שממש לא מחמיאה,גם כשאני מרזה היא נראית כאילו אני לפני לידה אבל יש לה ערך סנטימנטלי והיא משמשת אותי לעבודה בים או בדוכן מיצים של אבא שלי אז כללתי אותה.
מעליה לבשתי סריג של תמנון שאין לי דברים טובים להגיד עליו חוץ מזה שהוא ורוד, אני יודעת שתמנון מאוד השתפרו אבל לא מבחינת איכות הבדים..

אני לא יודעת איך יצא,אני הרגשתי נחמד מאוד למרות בעייתיות עם צעיפים (בסוף בחרתי את הורוד כי כששמתי את המעיל האפור כל הצבע של הסריג נבלע...

יום שקט וחמים לכולן!

שילוב הצבעים באמת חמוד מאוד

אני הייתי מורידה קצת את החתך בין הסריג והשמלה, והולכת עם חגורה כדי להדגיש את קו המותן.

יש לי עוד בשורה בשבילך

מעיל לא נחשב בתוך 30 הפריטים . נשבעת לך שזה לא אני ממליצה אלא זה נכתב בחוקים הרשמיים במקור.
גם אקססוריז לא נחשבים
נעליים לעומת זאת נחשבות

הנה יש לך עוד פריט שאת יכולה להכניס.
אני אוהבת מאד את שילוב הצבעים וגם את התינוקות שלך
הצבעים מחמיא מאד ונראה לי שדווקא מתאים לחזה גדול והחצאית אביבית ומעניינת

Pink Sakura

New member

מרוב שאני יכולה להוסיף פריטים בסוף לא יישאר לי מה להוסיף.

אני מתה עליהם! אף אחד לא נתן להם סיכוי והנה הם הראו לכולנו שאין חכמה כמו אמא אדמה

Zorikit

New member
הצבעים מעולים

ואני מסכימה עם אביגיל.את נראית לפני לידה בגלל חיתוך האמפייר ההריוני.

Pink Sakura

New member
לא סיפרתי לך?!

אני בהריון!!

סתאאאם...עדיין לא..

האמת היא שבלי הסריג מעל אני מסכימה במליון אחוז אבל במצב הנוכחי אני חייבת להשתמש בתירוץ פופולארי ולהגיד שזו כנראה היציבה בצילום (או העקמומיות) כי במציאות זה לא נראה הריוני.
ולהוכחה- אף אחד לא קם לי היום באוטובוס!

אבל אני מסכימה לגבי החגורה , ינוסה בהמשך (אם לא אעיף את השמלה לקיבינימט)

למעלה