בוקר טוב לחברי 60+

ועוד משהו פזי. לא לא קיבלת את פני

שהצטרפתי לפורום עם שיר? לדרדרית יש פרוטקציה? היי, דרדרית. סתם מתבדחת... ג'וד

pazi66

New member
ג'ןד ,דרדרית באה אלינו בעקבות בקשתי

דרדרית קיבלה אותי יפה בתקופה שחיפשתי מקלט והיתי מדוכא,אני בדרך כלל לא מקבל כל מצטרף חדש עם שיר אלה עם ברכה. דרדרית היא לא חדשה עבורי. אך נעזוב שטויות, אני אוהב את כולם...ויש לי לב רחב ואוהב לאהוב

נֵנָה

New member
בקר טוב ושבת שלום ../images/Emo24.gif

הגעתי אליכם בגניבה. התעוררתי ב-9:30 בבקר לקול צלצול הטלפון. הילדים והנכדים בדרך ...
נו, אז מהר מהר למקלחת, להלבש ולהתאפר לכבודם צריך? לחטוף איזו ארוחונת קלה וקפה צריך? צריך! והנה עכשיו כולם כאן אצלי
שמחה וששון, אופים עוגיות ומתמרחים בבצק בכיף, העיקר לעזור ... וכמובן גם לריב ...
איך אפשר בלי זה ...? ואני, אמתכם הנאמנה, נכנסת לאחל לכם יום נפלא, עם הנכדים, עם עצמכם ועם ידידיכם וכמובן בפורום המקסים שלנו
להתראות לכם חביבים

פזי, עזבנו. הרי מלכתחילה כתבתי

שהכל "בסתם". והנה ציור משוכפל של הלב שלך:
רחב ואוהב לאהוב... ג'וד

zigd

New member
שבת שלום ../images/Emo54.gif

שבת שלום לחברי הפרום . וכמובן לחדשה שבחבורה.דרדרית, את הבוקר החילותי בריסוס סביב הבית עוד לפני שהרוח תצליף בעלים . וכמובן מיד לאחר מכן למקלחת . כמובן אחרי קריאת החומר הנלווה של היום מחברי הפרום מי הולך ומי בה , ואת דרכי לארוחת הצהרים בכפר תבור העשה פעמיי שם ממתינים לי חבריי. היו ברוכים יקירים . zigd

maxima

New member
זיגד וננה בילוי נעים....אמי......

איזה פסטיבל מענין...

offe

New member
שישו ושמחו ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אחר צהריים יפים, יו, אני מאבדת עשתונות מכל שפע ההודעות, לקח לי כמה שעות
רק לקרוא את כל ההודעות. מה שהצלחתי לראות פה: ברוכים הבאים בצל
כל החדשים - מקווה שתיהנו מהאירוח ותהפכו לדיירי קבע ותעשירו אותנו ונעשיר אתכם. בקיצור - תהנו בכל מה שאתם עושים, חווים, מרגישים. המשך יום שבת מהנה. בידידות offe

מנורה

New member
אחר הצהרים טובים חברים../images/Emo140.gif

כמוך אופי גם אני לא בין יושבים ליד המחשב שעות אבל עוברת על ההודעות ונהנת מכל המלל, הבדיחות והמנגינות.
ברכות למצטרפות החדשות דרדרית וydorona -
שרה
בתערוכה היכן זה? אולי אהיה בסביבה אשמח לבקר. הגינה שלך מדהימה. מקסימה נהנתי לקרא את המילים על הטבע עם בוקרו של יום ממש עשה חשק לצאת לטייל פזי נסיעה טובה לנכדה ולבת
כל הכבוד על הזכיה. סבא אורי שוב מפתיע עם כישרון הציור שלו. חוה נסיעה טובה ובילוי נעים זיגד מקווה שנהנת עם החברים אמי עם הנכד שחזר מאמריקה וננה עם המשפחה. חיים יעלי וג'וד מקווה שישנתם טוב בלילה למרות שלא היגעתם להסכמה איך אומרים "לילה טוב" בידיש. אורה יקירתי תהני בקורס לאידיש. בית "שלום עליכם" נמצא מול בית המשפט בתל אביב. דבי נכון שאנחנו 60+ אבל קשישים??? דני טוב לראות אותך ולו רק בשבת. מישו איזו בימבו ולכולם המשך יום נעים

למעלה